Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מאז שקניתי את הרכב היו וויברציות בתא הנהג אך אם הזמן הם החמירו (בעמידה, ולא על ניטרל).

יש לציין שהרעידות מתגברות עם הפעלת המזגן.

האם אלו רעידות בגלל תושבות מנוע שגמרו את חייהן או אולי תושבות גיר?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

האם ניסית קודם דברים יותר קלים כמו טיפולים בזמן ? להחליף פלגים, פילטרים למיניהם, האם ניסית לבדוק כיוון טורים,או אולי סתימה במזרקי הדלק, או אולי כבלי הצתה פגומים? בכל מקרה מה אומר המכונאי האם היית אצל אחד כזה?

פורסם

תפתח מכסה מנוע, ובניטרל בלחיצה הגונה על דוושת התאוצה אם המנוע רוקד ממקומו התושבות מנוע גמרו את חייהן

ואם אתה כבר מחליף תחליף את כל התושבות, כי ברגע שתהיה לך אחת חדשה ואחת בלויה, הבלויה תאיץ את הבלאי של החדשה ואף תקרע אותה לגמרי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

עוד שאלה בבקשה- ההאם מרימי השסטומים במנוע הזה הם הידראולים? על הדרך הייתי רוצה לעשות כיוון שסתומים.

פורסם
עוד שאלה בבקשה- ההאם מרימי השסטומים במנוע הזה הם הידראולים? על הדרך הייתי רוצה לעשות כיוון שסתומים.

לא יודע לגבי זה אבל לשאלתך הקודמת היה לי בדיוק אותו עניין באופל אסטרה 96 שהיה רעידות ובמצב D עם מזגן זה היה מתחזק (בD בעמידה בלבד) וזה היה מותחן וזה התחיל לי אחרי טיפול טיימיניג שהרצועה הייתה חדשה והכבידה יותר על המותחן.. אצלך יכול להיות שהוא סתם התיישן..

פורסם

זה גם יכול להיות כיוון, היום עשיתי את הבדיקה עם המכסה מנוע פתוח, ונראה שהמנוע לא זז. טיימינג הוחלף לפני כ 7 חודשים.

1+ האם כאשר היית מפעיל מזגן הטורים ב d היו יורדים מעט (בעמידה) ?

פורסם
זה גם יכול להיות כיוון, היום עשיתי את הבדיקה עם המכסה מנוע פתוח, ונראה שהמנוע לא זז. טיימינג הוחלף לפני כ 7 חודשים.

1+ האם כאשר היית מפעיל מזגן הטורים ב d היו יורדים מעט (בעמידה) ?

כן אבל לא קריטי ואני לא זוכר בדיוק כמה. אבל ברגע שהייתי לוחץ על הדוושה הרעידות היו נעלמות עד העצירה הבאה ובפארקינג הן גם נעלמות. כנראה סוג של לחץ על הרצועה בגלל עצירה+D+מזגן

• תוכן חדש...