Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אחרי שננעלתי על הפג'ו 206 התחלתי לחפש בקדחתנות במרץ ובסבלנות (עד כמה שניתן בזמן המוגבל שיש לי- לחוצה עקב תחילת לימודים), ובכל פעם שכן מצאתי משהו רלוונטי הוא כמובן נחטף עוד לפני שהצלחתי לתפוס את המוכר.

במקרים אחרים המוכר פשוט לא זמין בטלפון במשך ימים שלמים, או שאינו זמין להפגש ולהראות את הרכב אפילו למבט חטוף!

החלטתי שכדאי לנסות להרחיב את החיפוש לדגמים נוספים, אבל אני לא מצליחה למצוא משהו אחר רלוונטי.

פיאט נפסלת על הסף עקב ההיסטוריה שלי איתה.

גטס- ידנית- לא מצאתי חוו"ד קונקרטית על הרכב- מה צריכת הדלק של הגרסה הידנית ומידע נוסף, רצוי מנסיון!!! הדעות כרגיל חלוקות ונוטות לקיצוניות לכאן או לכאן. מבחינת תקציב יכולה להוות אופציה לא רעה.

סיריון- בתקציב הנ"ל נכנסת רק עם מנוע ה-1000, וזה קטן מדיי.

מה אני מפספסת? יש אופציות נוספות שאני לא מודעת אליהן?

נקודות חשובות: צריכת דלק, אמינות, בטיחות ונוחות, פחות או יותר בסדר הנ"ל.

גיר ידני בלבד.

אשמח אם תאירו את עיניי, אני על סף יאוש.

• תוכן חדש...