Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחדד,

יש מקומות שברגע שאני אומר את מחיר המינימום שלי אומרים "היית מת" וממשיכים הלאה (שכנראה חושבים שצריך להגיד תודה שהם נותנים לאנשים בצפון עבודה בכלל).

יש כאלה ששואלים מה הציפיות, אני אומר, ואומרים "לא אמורה להיות בעיה".

שזה אחלה והכל, אבל איך אני משיג יותר מזה? (נגיד ומדובר בחברה משומנת כספית ולא סניף של עזרא ובניו חברת הנדסה בע"מ).

בואו גם נחדד שאני לא מבקש מעט.

משכנתא זה קל

פורסם

גם חברות משומנות לא משלמות יותר ממה שהן חייבות. אם יש מישהו עם כישורים דומים ועולה פחות אז יקחו אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור.

אבל אם הם הקצו למשרה 25K, ושנינו מבקשים פחות. אני 20K והשני 17K.

אז יקחו אותו רק בגלל שביקש פחות, למרות ששנינו ביקשנו "בתחום"?

משכנתא זה קל

פורסם

לא רוצה לפגוע, אבל לא כל כך ברור לי באיזה סרט אתה חי...

הנדסאי, חייל משוחרר, בן 23, ללא ניסיון, מבקש 20???

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אז זה מלכוד מסוים. :roll:

קרה לי כבר מצב שלא דיברנו שכר בראיון הראשון, אמרו לי שמעוניינים בי, בראיון השני הציעו לי X, ביקשתי X+10% ואמרו לי כן.

האם עדיף לא לדבר על שכר עד אשר אני יודע שמעוניינים בי? (או שהם מזמנים גם אותי וגם את המועמד השני והשלישי ושומעים אותם?)

משכנתא זה קל

פורסם

נסה לכתוב בקו"ח שאתה רץ מרתון, מבשל בירה או משהו כזה... אולי הם יראו בזה ערך מוסף.

מצחיק אותי איך אתה מתעקש להמשיך בריקוד המטומטם הזה של מי רוצה את מי יותר.

אתה אמור כבר לדעת מה אתה שווה, ומה שווה העבודה בעיניך. כסף זה לא הכל.

פורסם

או בקיצור, במקום לאכול את עצמך מבפנים, תחליט מחיר מינימום בשביל עצמך ואם תתקבל תשמח על זה שהתקבלת ואל תחשוב על "כמה יכולתי להוציא אם ..." כמו רוב הישראלים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, זה מה שעשיתי.

אני סתם מנסה להבין מאנשים כמו שי ז. שהוא גם מעסיק, איך העסק עובד מהצד שני של השולחן.

משכנתא זה קל

פורסם

פיטץ, מעסיקים הם בני אדם בדיוק כמו כל בני האדם, יש כאלה "חזירים", כאלה נדיבים, כאלה מנצלים וכו' (אין חוקיות בנושא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עוד פרט מאוד חשוב שפותח השרשור לא חושב עליו, והוא יותר חושב מכסף עבורו כרגע הוא הניסיון.

כרגע אין לך שום ניסיון.

אתה צריך לא לחשוב על כסף אלא על ניסיון.

בתחילת הדרך הניסיון הוא הכל, כסף כבר יבוא אחר כך.

אל תחיה בסרט על משכורות ועל משכורות שאנשים כותבים פה.

אתה לא תקבל לא 15, לא 10 וגם כניראה שלא 8 אם ניסיון, או חוסר ניסיון כמו שלך.

ככה שקח כל הצעה בשתי הידיים בלי לחשוב פעמיים.

• תוכן חדש...