Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני כבר כתבתי פה ופתחתי אפילו נושא בקשר לצנרט לפילטר אוויר פתוח לסובארו.

ובסוף אף אחד לא ענה אז המשחתי לחפש ולא מצאתי בשום מקום אז בניתי לבד(אם אפשר ליקרוא לזה בנייה)

קניתי פילטר אוויר פתוח ולקחתי צינור של מבודד ששמים בקירות ומעבירים ביפנים חשמל.

חייב לציין שהוא דו שכבתי ונידלק מאש אחרי 2 דקות.

והינה הכול מוכן רק לעשות עוד כמה חורים ולשים וליסוע .אבל עלה לי לראש אם הפלסטיק הזה יכול להיתפורר על ההתחלה(וזה משהו זמני לחודשיים)או אם הפלסטיק הזה יכול לינמוס לי?

גם אני לא שם את הפלסטיק על הכניסת אוויר אלה עם גומי כמו במקורי.

אז השאלה אם יש לי ממה לחשוש או אני יכול לשים בנתיים זמני וליסוע עם ראש שקט חודשיים?

הרכב המדובר סובארו אימפרזה 98

DSC01503.jpg

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

השאלה אם זה מבודד חום ואני משאר שלא ! ובגלל זה , אתה כאילו מחמם לכל אורך הצינור את האוויר ולבסוף שהוא מגיע למנוע הוא חם ! ולא עשיתה בזה כלום, אני קניתי לרכב של פילטר פתוח של סימוטה ובקיץ הישראלי זה פשוט גורע מהביצועים של הרכב כמה שאפשר להגיד ביצועים ב1.6 ליטר אבל עדיין .

פילטר אינבוקס לתיבת האוויר המקורית זו התשובה לבעיותך

פורסם

אם אתה מכיר את המנועים של הסובארו ובמיוחד את של האימפרזה שלי אז יש שם מקום והוא לא יעבור דרך מקומות חמים למשל כמו מיתחת למנוע או ליד.

הוא יוצא 14ס"מ צינוא ישר ואז זווית של 45 מעלות לכיוון הבפנס וזהו צינור ערוך ופילטר ליד הפנס.כול מי שאני מכיר אמר שזו דרך מאוד טובה.

וגם בקשר לצינור לא נירא לי שהוא מקבל חום נתחיל מזה שהוא עשוי מפלסטיק ושהוא דו שחבתי.

אבל השאלה היתה אם הוא יתפורר במשך חודשיים או ימס ?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

נראה לי זאת שאלה לפורום חשמלאים.

אני ממש לא רואה איזה מכונאי/ משפר יכול לצפות אם צנרת חשמל תחזיק מעמד בשימוש הזה או לא.

בהתאם לזאת, ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...