Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כמה חודשיים רשמתי פה גם הודעה על יעוץ לאוטוו ראשון בשביל שאז התקציב שלי עמד על 25 אלף גג ולא קניתי שום אוטו בגלל שלא היה לי איך להחזיק אותו כרגע אני עובד יש לי הכנסה לא רעה ואני לא יהיה תלוי בהורים שלי בקטע של האוטו.

אז ככה יש לי 10 אלף דולר לאוטו.

אני בן 18 עוד מעט , מתגייס עוד חצי שנה גוב'ניק ככה שאין בעיה לקנות אוטו

אני רוצה להתייעץ איתכם במה שאני חושב:

קודם כול אני יגיד שאני רוצה לקנות אוטו קטן , הילוכים מנוע 1.6 מקסימום

קראתי את רוב העצות שלכם לרכב ראשון וכולם יותר מידי ספורטיביות בשבילי אני לרי רוצה לקנות 106 XSI , ראלי

או קליאו RSI וכו'...

המכוניות שאני חושב עליהם יותר הם :

מיצובישי קולט שנת 95 מנוע 1.6 הילוכים 90 כוחות סוס?? בערך 35 אלף +- , שוק טוב קצת שותה דלק הרי זה כמו לאנסר

על הקולט נהגתי ואהבתי את הנסיעה שלה היא פשוטה בפנים הדבר היחידי שהפריע לי באוטו זה שהאחיזה שלו לא הייתה ממש טובה (גלגלי 13 אינץ') :(

פולו 16V מנוע 1.4 עם מאה כוחות סוס שנת 96 בערך 40 אלף+- , טיפולים יקרים , חבילה כללית טובה לא נהגתי עליו אבל מבחוץ הוא ממש יפה שתי דלתות סאןרוף מאגנזיום 15 אינץ'

הונדה האצב'ק שנת 96 מנוע 1.4 90 כוחות סוס ,ביטוח יקר , טיפולםים יקרים הכי אמינה מבין שלשותם נראה לי נראה לי שהאוטו הזה עגלתי יותר מידי??

להרבה בנות יש אוטו , יש הרבה למכירה

מה אתם אומרים?

יש עוד אוטו שבמקומי הייתם חושבים עליו?

בתקציב הקודם שלי 25 אלף חשבתי לקנות בראבו אבל עכשיו עליתי רמה אני לא יודע באיזה אוטו להתמקד בחיפושים והדבר הכי חשוב האם כדאי לקנות אוטו ב35 אלף (קולט) ו1ב10 שנשארים לעשות ביטוח , טסט , טיפול גדול ומערכת טוב

או להשקיע את כול הכסף שלי באוטו כאילו לקנות ב45 אלף אוטו ואת הביטוח והטסט לעשות בתשלומים ומערכת אחר כך?

אני צריך יעוץ תודה

פורסם

לפי דעתי תסע על כל המכוניות שמצאו חן בעינייך ותלך על מה שהכי מוצא חן בעינייך ...

אם הקולט מצא חן בעינייך אז תקנה אותה, חבל שתקנה רכב אחר שנמליץ לך אבל שלא מוצא חן בעינייך ...

אני הייתי שוקל גם פורד פיאסטה, יש כמה 3 דלתות (מעטות מאוד) אם אתה מחפש פוזה אבל מדובר ברכב מאוד אמין ומהנה לנהיגה ...

בקשר לתקציב, כמובן שעדיף להשאיר קצת כסף בצד לטיפולים, ביטוחים, יישור קו וכו' ...

**** ההודעה נערכה *****

כשאתה עונה ראשון לשאלה של מישהו, ורק השאלה נמצאת בשרשור אין טעם להעתיק אותה שוב להודעתך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני הייתי מוסיף למשוואה גם פונטו75 דור ראשון (נראה לי אפילו דור שני יכולה להכנס לתקציב), האוטו לא עגלתי, שנתון גבוהה יחסית במחיר נמוך, אוטו דיי אמין, וחסכונית בדלק. סה"כ מאוד מומלצת.

פורסם
אני הייתי מוסיף למשוואה גם פונטו75 דור ראשון (נראה לי אפילו דור שני יכולה להכנס לתקציב), האוטו לא עגלתי, שנתון גבוהה יחסית במחיר נמוך, אוטו דיי אמין, וחסכונית בדלק. סה"כ מאוד מומלצת.

אין פונטו 75 דור שני (ספייס)

והבחור מחפש רכב כאילו ספורטיבי (במראה), רכב "פוזה" אולי, אי אפשר להכניס את הפונטו לקטגורייה הזאת, אולי רק את ה-HGT אבל היא לא נכנסת בתקציב.

• תוכן חדש...