Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערנו- וראיתי את זה בעצמי כשלמדתי נהיגה רוב הח'ברה רצו מורה שיעביר אותם טסט, יש הבדל בין מורה שמלמד אותך לנהוג לבין מורה שמלמד אותך לעבור את הטסט.

לצערנו אנחנו רואים זאת על הכבישים.

לגבי המלווה- כבר מזמן אני אומר שצריך להעביר את המלווים גם קורס, ושהם ילכו ויחתמו על טופס בסיום תקופת המלווה של הבן/בת על טופס שהם אכם נהגו עם מלווה תקופה מספיקה.

אני מכיר אנשים שמוציאים רישיון, מניחים אותו בצד 3 חודשים ואז עולים לכביש, רק שלא יהיה להם מלווה על הראש.

לפותח השירשור: מה אתה לחוץ מרוורס? זה לא שלא תעבור טסט בלי רוורס, תתמקד בדברים החשובים שהמורה שלך מלמד אותך כמו ההיגיון בפעולות שאתה עושה ולהגדיל ראש בנהיגה.

זה באמת נכון, כל החברים שלי אמרו לי לך למורה X, תעשה 6 שיעורים ותעבור טסט.

אבל החלטתי ללכת למורה אחר, שהיה איש צבא 26 שנה, בנאדם סבלני, מצחיק, מותק, כל דבר מסביר מפרט, מלמד אותך נהיגה לחיים ולא רק לעבוד טסט, אני זוכר כשקיבלתי את הרישיון, הוא ישב איתי לשיחה עמוקה, אמר לי:

הוצאת את הרישיון, אבל זה לא אומר שאתה מוכן לכביש, יש הרבה דברים שלא חווית, אתה אומנם יודע לתפעל את הרכב, אך אתה עדיין לא בשל, בזמן המלווה, תלמד כמה שיותר ועוד משפטים וכדומה.

אה והוא גם אמר לי שאם הוא יתפוס אותי עושה שטויות, הוא יפרק לי את הצורה, אבל זה כבר משהו אחר P:

בכל אופן חצי שנה על הכביש, ואני רק משתפר תודה לאל, וקרו לי הרבה מצבים לא נעימים לצערי!

אך כמו שאבי היקר אומר, צריך ללמוד, להפנים וללמוד מהטעויות כדי שלא נחזור עליהם!

חפרתי =]

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי כל הפרמטרים כמו "היה איש צבא", "גידל 20 ילדים לתפארת מדינת ישראל", "נהג בעיניים עצומות במכונית לא מונעת", זה לא משנה דבר וחצי דבר.

מה שחשוב זה הכימיה.

כשיש לך כימיה עם המורה, גם אם תגיע לשיעור 50 והוא יגיד לך שזה מה שמתאים לרמה שלך, אתה תסמוך עליו.

כשאין את זה, גם אם בשיעור 20 המורה יתווכח איתך אתה תחשוב שהוא עושה את זה בשביל למרוח אותך ולא להגיש אותך לטסט בשיעור 28 כמו כל החברים שלך.

כל השאר באמת לא משנה.

כשהשיעור עובר בצורה נעימה גם המורה עצמו מפתח רצון לראות אותך מצליח ומתקדם מהר, ולא מקטלג אותך בתור עוד תלמיד שמשלם כסף וביום מן הימים, כשה' ירצה, גם אם זה עוד שנתיים, הוא יעבור טסט.

• תוכן חדש...