Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמור לעלות לי החלפת שמן מנוע יונדאי אקסנט שנת 98.

כבר יש לי את השמן וגם פילטר שמן מקורי.

באוטו דיפו רוצים 80 שח.

אני מחיפה אם מישהו מכיר מקום זול.

פורסם

המחיר בסדר וסביר - השימוש בליפט להעלאת הרכב , שימוש בכלי המוסך.

הזמן והידע של המכונאי שיבצע את העבודה .

+ צריך גם קצת רווח , כדי שיהיה כדאי להחזיק מוסך - עלויות כלליות , השכרה ארנונה רישוי - כמה אתה חושב נשאר בסוף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ותשים לב על הדרך כיצד מבצעים את העבודה שנימשכת לא יותר מרבע שעה כדי שלהבא תוכל לבצע זאת לבד שזה באמת דבר פשוט עם אמצעים בייתיים.

:)
פורסם

האמת שכבר החלפתי לא פעם אבל זה היה ברנו הקודמת שלי שם פשוט הייתי מתכופף והייתי מגיע והייתי רואה את הבורג.

ביונדאי אם הבנתי נכון יש צורך לפרק גלגל ולהרים את הרכב.

ויש לי כרגע רק את הג'ק של הרכב. בלי בוקים בלי כלום וזה קצת מסוכן ואני חושש לעשות זאת בלי בוקים.

אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות.

פורסם
האמת שכבר החלפתי לא פעם אבל זה היה ברנו הקודמת שלי שם פשוט הייתי מתכופף והייתי מגיע והייתי רואה את הבורג.

ביונדאי אם הבנתי נכון יש צורך לפרק גלגל ולהרים את הרכב.

ויש לי כרגע רק את הג'ק של הרכב. בלי בוקים בלי כלום וזה קצת מסוכן ואני חושש לעשות זאת בלי בוקים.

אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות.

אם אין לך בוקים או מינימום 2 ג'קים שיחזיקו את הרכב למעלה שלא תעיז לבצע זאת. בכל מיקרה לא צריך לפרק שום גלגל ונוהל ההחלפה זהה להחלפה כמו ברנו שביצעת. מה ששונה שברנו פילטר השמן נימצא באמצע המנוע ובאקסנט בחלק התחתון יותר של הבלוק.

:)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...