Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בזמן האחרון מערכת המוזיקה שלי התחילה להיתכבות בעת ריבויי פעולות חשמל במכונית, כלומר אם אני שומע מוזיקה ברכב והמזגן דולק ואני מחליט פתאום להדליק אורות ,בום המערכת מיתכבת ונידלקת אחרי כמה שניות ופועלת שוב אבל נגיד גם אני אני נוסע רק עם אורות בלי מזגן זה יכול לקרות אם אני מגביר את המוזיקה ממש גבוה, בדרך כלל המערכת נכבת ליפני בום של הסאב וופר.

נ.ב

יש לי פג'ו 306, שנת 95 מנוע 1400.

כמו כן המצבר הקודם הייתה לי קורוזיה נוראית ,החלפתי מצבר ליפני חודש למצבר של שנפ חדש, אבל הבעיות התחילו עם הקורוזיה אוליי זה קשור ? :idea:

השמח לחוות דעת.

פורסם

דווקא המערכת היא מה שדורשת הכי פחות חשמל ככה שאני מאמין שלא מדובר באלטרנטור והבעיה בעצם במערכת. כמה שנים כבר יש למערכת הזו בריכבך?

:)
פורסם
דווקא המערכת היא מה שדורשת הכי פחות חשמל ככה שאני מאמין שלא מדובר באלטרנטור והבעיה בעצם במערכת. כמה שנים כבר יש למערכת הזו בריכבך?

תלוי איזה מערכת. יש מערכות הגברה שישתו את המצבר במהירות שלא תאמין.

פורסם

קרה לי לפני איזה חודשיים בדיוק את זה... הבעיה שלי היתה הכבל מינוס שהולך מהמצבר אל הגיר, לי זה קרה כי החלפתי גיר והקבל הזה נקרע בטעות וכשהרכבתי אותו מחדש הוא לא היה מספיק טוב, אז פשוט חיברת עוד כבל מהמצבר לנקודה חדשה על הפח של האוטו.

תראה אם נקרע לך איזה כבל מינוס או תיכר אם עשו לך איזו עבודה בזמן האחרון על הרכב ותעבור שם על האזור לבדוק שהכל טוב.

לצורך העניין לי שי פג'ו 205.

בהצלחה :]

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

פורסם

כדאי לבדוק מתח טעינה וכיסוי צרכנים בעומס.

לא מן הנמנע שיש מפל בהזנת המתח למכשיר הרדיו, אם בפלוס, ואם במינוס.

באם מתח טעינה תקין, יש להוציא את המכשיר, להתחבר מאחור, בחיבור החשמלי להזנת המתחים שלו עם וולטמטר לאיתור נפילת מתח.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יכול להיות שזה באמת במינוס, כי בידיוק אני זוכר שלא מזמן היה לי כבל של מינוס שלא ידעתי מה התפקיד שלו ממש הוא היה מנותק אז חיברתי אותו לשילדה של הרכב אוליי זה באמת זה, אני יבדוק את זה..

פורסם

האם חיברת את הכבל בנקודה נקייה מצבע ולכלוך והידקת היטב את הכבל ? רצוי במקרה של חיבור כבל לגוף הרכב להוסיף דיסקה משוננת במקרה וקיים ציפוי על המתכת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...