Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,קניתי לפני שבוע פיאט דובלו,אולם איני מבין איפה המיכל נוזל קירור,יש מיכל בצד שמאל למעלה רשום עליו MIN ו MAX לפי מה שאני יודע זה אמור להיות המיכל,אולם כשפתחתי יוצא קצת לחץ,על הפקק גם רשום שיש לחץ כלשהו,ובפנים יש מן מחיצות :roll:

זה אמור להיות המיכל??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי תודה,

למה יש שם מחיצות??

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכיר "מיכל" אחד עם מחיצות שהוא ממש לא מיכל לנוזל קירור... אני מקווה שלא מילית מי-קירור במצבר!

במיכל נוזל הקירור אכן צריך להיות כתוב גובה מינימום וגובה מקסימום אבל לא אמורות להיות בו שום מחיצות לפי מה שאני יודע.

אם אתה לא יודע אתה תמיד יכול לקפוץ למוסך הכי קרוב לאזור מגורך שיגיד לך איפה נמצא המיכל :) או אפילו שכן טוב שמבין או בתחנת דלק איפה שהמתדלקים ממלאים מים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

במנוע דיזל משתמשים בנוזל קירור רגיל? או יש מיוחד למנועי דיזל?

פורסם

יש נוזל קירור מיוחד לפיאט בשם פאראפלו שמומלץ מניסיון להשתמש רק בו.

די קשה להשיג אותו אבל שווה להתאמץ כדי לשמור על מערכת הקירור תקינה, החלקים בדובלו יקרים מאוד ! 

פורסם

במוסך מורשה גם קשה להשיג אותו? כמה הוא אמור לעלות בערך?

פורסם

יש לו שמה באמת כאלה מחיצות בתוך הפתח איפה שממלאים נוזל קירור, וזה לדעתי כדי שלא ידחפו לשם אצבעות וקבלו כוויה.

מומלץ בחום פראפלו.

נ"ב החלקים לא עד כדי כך יקרים - כמו בכל מסחרית דיזל אחרת (רדיאטור חדש מקורי כאלף שקל למשל).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עכשיו אני רגוע,חיפוש העלה שהנוזל עולה במוסך יבואן 40 שקל, דבר אחרון הוא, אני לא מוצא איפה הפתח עודפים במיכל,הוא ניראה כאילו אטום כולו,ואין לאן לנוזל לצאת במידה ומלאתי יותר מידי.

אגב המחיר של הרדיאוטר סביר בהחלט,בקרייזלר נאון של ההורים עלה 1200.

פורסם

כשניתן להשיג חלקים תחליפים המחירים סבירים. אבל המון חלקים יש רק מקוריים כמו מכל עיבוי מים שרק עכשיו הגיעו תחליפים, מקורי עלה לי 400 שח.

פורסם

מה :roll:? אני קניתי מיכל עיבוי מקורי בא.ד נצר פרטס בכפר קאסם ב 80 ש"ח, במוסך שמשון (מוסך מורשה יבואן פיאט) ביקשו 100 ומשהו עד כמה שזכור לי. 400 זה מחיר מוגזם מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...