Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הגעתי למכון טסטים לצורך ביצוע הטסט השנתי.

זה היה אחד הימים החמים בשבוע שעבר ומפאת החום כמובן הפעלתי מזגן על מנת להצליח לנשום תחת החום הכבד ששרר

במכון הסגור.

התוצאות של הפעלת המזגן לא אחרו להגיע - נתון של co היה 2.97 כאשר המינימום הוא 0.3 .נכשלתי כמובן.

הדבר מאוד הפליא אותי כי הרכב סה"כ שמור מאוד ובטסט האחרון עבר ללא בעיות.

נזכרתי לפתע במשהו שמכונאי אמר לי לפני 3-4 שנים כאשר נכשלתי בטסט עם הרכב הקודם על אותה הבעיה.

הוא אמר לי - שמע אין הרבה מה לעשות שישנה. פשוט תכבה את המזגן כשאתה נבדק.

עשיתי כדבריו, ושוב ללא שום שינוי מצד המכונאי והנה פתאום הפלא ופלא עברתי את הטסט.

השאלה הנשאלת :

1. האם אכן המזגן משפיע כל כך על התוצאות של בדיקת זיהום האויר ?

2. אם כן, ואם המכונאי יודע זאת אז אני מניח שגם הבודקים וכל העולם יודע זאת. מדוע הבודקים לא מציעים לכבות

את המזגן בעת ביצוע הבדיקה ?

זה נראה כאילו דבר שולי שכולם מזהים כבעיה, אבל עולם כמנהגו נוהג ומי שנופל בפח - נופל בפח.

דעות ? הסברים ? אשמח לכאלה.

תודה

פורסם

זה תלוי בבוחן, אני יכול להגיד שלא פעם ולא פעמיים הבוחן שאל אותי בימי הקיץ החמים אם אני עם מזגן דולק, ואם כן שאכבה אותו.

הכל תלוי איפה אתה עושה טסט.

עוד אני יכול לספר לך שכשהייתה לי בעיה עם הלמדה הבוחן חזר על המבחן כמה וכמה פעמים על מנת להעביר אותי, כשהנסיונות כשלו הוא שלח אותי להחליף חיישן.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני תמיד מגיע עם מזגן כבוי לטסט, בעיקר עקב התחשבות בבוחן שבתוך הבור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדובר בפיג'ו 306 1800 מודל 98. לא ציינתי זאת בתחילה מאחר ושאלתי שאלה כללית שכאמור נוגעת לנושא שהיה לי בעיה

איתו גם ברכב הקודם שהיה מסוג דייהטסו שרייד.

איתמר, מה הקשר לבוחן בבור ? כיצד מזגן משפיע עליו ? אשמח להעשרה בנושא.

בכל מקרה אני בדעה שאם הנושא הזה ידוע, בוחן הוגן צריך להיות הוגן עד הסוף ואו לומר לבעל הרכב לכבות את המזגן או

לכבות אותו בעצמו.

פורסם

1. המזגן ברכב מוזרק משפיע על יצוב הסל"ד בעת הבדיקה. אין הוא משפיע על תוצאת ה-CO.

2. מזגן ובוחן הבור - לא נעים לחטוף טיפות מים אשר בדרכם מטה עברו דרך צינור הפליטה. גם טיפות מים "רגילות" מפריעות אך פחות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מזגן הוא עוד עומס על המנוע, כמו עומס שנסיעה יוצרת ומנגון ייצוב הסל"ד מגביר את הטורים בהתאם. אין סיבה שבתנאי עומס מתונים המנוע יתחיל פתאום לזהם בצורה קיצונית כזו. בוודאי שאין קונבנציה של כיבוי המזגן לפני הכניסה לטסט (לפחות לא שאני מכיר). לדעתי יש אצלך בעיה כלשהי ברכב.

• תוכן חדש...