Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, גנבו בחיפה ג'נטים! אפשר לחשוב שבחיפה התמימה זה לא יכול לקרות. כל יום נגנבים בארץ ג'נטים בעיר זו או אחרת.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה סדרתי ומוסך נעמה מורשה מאזדה בחיפה אישר והוסיף שעלות 4 חדשים כולל צמיגים היא תחזיקו חזק.. 30,000:shock::shock::shock:

כל חישוק מקורי עולה 2,500 שקל. תכפיל את זה ב-4 ותוסיף 500 ש''ח צמיג כ''א תגיע ל- 12,000 ש''ח. איך הגעת ל-30,000 ?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
זה מיועד לחניה.

כיכר תנועה שמשמשת גם לחניה, אתה חייב לראות את זה בכדי להאמין :lol:

נראה לי יותר נסיון נקמה בגלל חנייה על מדרכה =\

אולי תקרא את כל השרשור לפני שאתה מגיב?

פורסם

חסכתם לי פתיחת שירשור...

אל תזלזלו, עם כל הצער שזה דבר שקורה בכל המדינה בחודשים האחרונים בחיפה יש ממש מכה קשה של גניבות ג'אנטים - הרבה מאוד באיזור שפרינצק וכרמל, יש שם רחובות שקטים שלא עובר בהם איש בלילה וחלאות האדם האלו מנצלים זאת לטובתם. אני מניח שמדובר באותה כנופיה מכיוון שהמטרות שלהם לרוב רכבים יפנים יוקרתיים חדשים עם ג'אנטים 16" או מעל. במקום מסויים ליד ביתי שיש בו פינה שקטה וחשוכה מאוד נגנבו לאותו רכב כבר פעמיים הג'נטים.

יש בשכונות האלו ובמיוחד בכרמל אוכלוסיה מבוגרת \ נובורישית ואדישה בטירוף שישנה יותר מדי טוב בלילה ובעיקרון משעה 10-11 עד לפנות בוקר חתול לא מציץ מהחלון, מה שרק מזמין עוד גנבות. גם ברחוב ראשי כמו שדרות הנשיא היו כמה ניסיונות גניבת ג'נטים, שהסתיימו בכשלון ולפעמים גם בהצלחה חלקית (היתה שם סובארו אימפרזה שגנבו לה ג'נטים מצד אחד וכנראה הפריעו להם אז הם ברחו באמצע).

BMW RICER צודק במיליון אחוז, חיפאים פתחו את העיניים שלכם ואבטחו ג'נטים בנועלים - הטינופות האלה מחפשים עבודה קלה ומהירה. אגב יצא לי לראות לפני כחודש שני בחורים צעירים עוברים עם אופנוע באיזור הכרמל וסורקים באיטיות את החניות, מה שנקרא "סיור מקדים". אני בעצמי תפסתי על חם כבר פעמיים גנבים מכיוון שאני לפעמים ער בלילה ויוצא לריצה וכו' (לא התעמתתי איתם, קראתי למשטרה).

אני מקווה מאוד שהמשטרה תשים את ידיה על היצורים האלו מהר, כי די ברור שמדובר כאן בחבורה שעושה מזה עסק. עם קצת מאמץ במקומות הנכונים ומודיעין אני מאמין שאפשר להגיע אליהם כי ה"פעילות העיסקית" שלהם ענפה למדיי. לפני כעשור היה לנו סיפור שנמשך שנים ברחוב יפה נוף עם גנב וונדליסט שהיה עובר בלילה ומנפץ חלונות של רכבים, גם בשביל הכיף, וגם בשביל לגנוב חפצים. אני זוכר סאאב אחת מסכנה שהוא ניפץ לה את החלונות לא פחות מ3 פעמים. בסוף תפסו אותו בלשים והוא "נכנס" להרבה זמן, אבל זה גם לקח הרבה זמן...

שנהיה בריאים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

נועלים זה חרטא וזה לא עוזר וזה בדוק, לאבא שלי ברכב היה נועלים ועדיין גנבו לו את הג'אנטים, רכב שהיה חודשיים על הכביש, מזל שיש ביטוח:wink: .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נועלים זה חארטה אבל העובדות הן שרוב הרכבים לא היו מצוידים בהם (וזה משיחה עם השמאי שמגיע יום יום למיקרים כאלה). זה כניראה ארבעה חברה שיוצאים עם ג'קים הידראולים ועושים את העבודה בחצי דקה, הם יעדיפו שלא להתעקב ולחפש איזה נעילה מתאימה לאן. מה שעוד עוזר זה לחנות צמוד למדרכה ככה הם לא יכולים להכניס את הג'ק! זאת הסיבה שהבחור ראה אימפרזה שגנבו לה 2 ג'אנטים ואני ראיתי מאזדה 3 האצבק במצב זהה שהגאנטים הקרובים למדרכה ניצלו. חברה אם רוצים מעלימים את כל הרכב אבל אפשר לעשות כמה פעולות שהעבודה של הנבלות תהיה יותר קשה ואולי בגלל זה הם יתפסו.

הגנבות גם מתבצעות לרוב בשעות כמו 3-4-5 בבוקר.

פורסם

אבל יש מאות אלפי מאזדות 3 שיש להם ג'נטים, ולרובם בדרך כלל אותו ג'אנט, אז למה לגנב להתאמץ על הרכב שיש לו נועלים?

את האמת שאני חיפאי ועוד לא ראיתי את זה קורה, אבל שמעתי פה על מכה של גניבת מצברי קטנועים.

פורסם

אצלי ברחוב יש מישהו שמסנדל לעצמו את הרכב בלילה :shock:

אני מניח שהוא עושה את זה כנגד גניבה, אבל זה יכול להתאים למי שממש לא יכול לישון בלילה (רמז לבחור עם BMW) :roll:

פיתרון יותר פשוט, להכין סט טאסות פושטיות עם קליפס ולהצמיד אותן לגלגל בחניית לילה. :lol:

פורסם

חזרתי עכשיו מסיבוב באזור וראיתי קורולה זרוקה בלי גלגלים! פשוט לא יאומן...שכונות די יקרות בחיפה והמצב כאילו אני גר בהדר. דיברתי היום עם חבר שהוא די בכיר במשטרה במחלקת חקירות ועם עוד חבר בבילוש, מקווה שזה יזרז את תפיסת הגנבים.

פורסם

ברוב המקרים הנפגעות זה מאזדה 3 , גנטים גדולים ,בלי נועלים , והרכב מבוקש בכל המגזרים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בקשר לאבקה, כן. זה למציאת תביעות אצבע.

כל הכבוד למשטרה. לא הייתי מצפה שיתעסקו עם זה! אולי הרכב שייך לאדם חשוב כלשהו?

פורסם
יש מספר סופי של בוקסות נועלים, במיוחד כאלו שנמכרים בארץ.

אני מעריך שכל גנב שמכבד את עצמו מסתובב עם סט מתאים.

לכן קונים נועלים איכותיים, ולא בארץ.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
פשוט לא יאומן...שכונות די יקרות בחיפה והמצב כאילו אני גר בהדר. .

מה הקשר?

אני גר בנוה דויד שהיא גם שכונה יחסית מועדת לפורענות וזה עוד לא הגיע לפה, וגם לא הגיע לשער עלייה ולשפרינצק.

בחופש הגדול עוד הסיכוי קטן שזה יקרה כי חבורות של נערים מסתובבים עד השעות הקטנות של הלילה, ככה שזה עוד מתריע גנבים שיש אנשים בסביבה, מה יקרה שייגמר החופש וכלב לא יהיה ברחוב זה ייהפך למגיפה.

• תוכן חדש...