Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה ברכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אלון,היחלפנו את הרכב השבוע למיצובישי לנסר החדשה

השבוע היחלפתי את 4 רמקולים שהיו ברכב לרמקולים של rockford punch... אני חושב דגם p152

עכשיו מגבר אני לא יודע עוד מה אני הולך לשים אבל סאב ראיתי של סוני דגם XS-LB10S

אני לא יכול לשים סאב יותר גדול כי זה אוטו מישפחה אני לא יכול לשים קופסא שתיתפוס את הבגאז'...

עכשיו מה עדיף לשים מגבר 4 ערוצים שיגביר את כל הרמקולים.. או שעדיף לשים מגבר ואת הסאב שיגביר את ה2 רמקולים הקדמיים והסאב???..

פורסם

בוקר טוב אלון

במידה ורכשת שני זוגות של P152 שאלו רמקולים קואקסיאליים אז זה יהיה בהחלט נכון להרכיב את הרמקול הקדמי ואת הסאב דרך מגבר 4 ערוצים ולחבר את הזוג האחורי על המכשיר

אין לי מושג מעשי עד כמה יכול הרמקול הספציפי הזה להתמודד עם הגברה אבל בכל אופן הרמקול הוא רמקול של 40 וואט ולכן עליך לבחור את המגבר בקפידה וכן את הסאב הרצוי כדי שלא תמצא את עצמך ברכב שבו שומעים רק בומים והיססס של טוויטר

אני אישית (אם זה היה תלוי בי)לא הייתי משדך בין הסוני לבין הרמקולים האלו

כמו שאמרתי (מכיוון שכבר רכשת את הרמקולים) אתה תצטרך סאב יותר מדוייק ויותר עמוק ויותר נמוך מהסוני הזה שהוא בגדול סאב מאוד מתכתי וקשוח ו"פשוט" מאוד באופי הצליל שלו

לגבי תיבה אני לא חושב שיש לך לדאוג הרבה בנושא הגודל כי ישנם מספיק סאבים איכותיים בתיבות קובייה קטנות ואטומות

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...