Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר באקורד 99 V6

לפני כחודש האוטו התחיל להתחמם בנסיעה, בעקבות זאת לקחתי את הרכב למוסך ושם החליפו לי טרמוסטת + בדיקות עלה לי 1000 ש"ח,

הבעיה לא נפתרה באופן מלא, מעכשיו האוטו התחמם בעמידה אך לא בנסיעה! המוסך טען שיש להחליף את שתי מאוררים אז החלפתי - עלה לי 2000 ש"ח,

לאחר כשבועה שמתי לב שהאוטו שוב מתחמם ברמזורים (למרות שהמאוררים פועלים) החימום הינו מהיר מאוד (מד הטמפ עולה במהירות עד כמעט הסוף), בלית ברירה פניתי למוסך ולאחר בדיקה קצרה התברר שהמנוע מתחמם רק בסרק ולחיצה קלה על דוושת הגז מורידה את הטמפרטורה לרמה הנורמלית באופן מיידי! (ללא נסיעה)

מה לדעתכם יכולה ליהיות הבעיה?

המוסך בדק את הרדיאטור לסתימות וגם ניקו לי אוטו מבחוץ, אינני רוצה לסמוך יותר מידי על המוסך מסיבות ברורות, אגב המוסך הוא מוסך הונדה מורשה בלוד (ליד סוכנות HERTZ)

כל עצה תתקבל בברכה, תודה!

*ניתן להוסיף שהבעיה נוצרה לאחר שמישהו קיצר את המצבר שנדרש להחליפו ולאחר התקנת מ"ע אזעקה שנשרפה עקב הקצר + מילוי גז מזגן, אני גם אוסיף שהבעיית חימום יותר שכיחה בעת הדלקת המזגן

פורסם

יש מצב שמשאבת המיים אינה מתפקדת טוב ופשוט גמורה כך שרק במצב של גז היא נותנת את הסירקולציה למיים כמו שצריך ואז מישתחרר הלחץ.

:)
פורסם

2 מאווררים וטרמוסטט עלו לך 3000 שקל!

לך למקום אחר דחוף שיעשו בדיקה מקיפה של יוניט משאבה רדיאטור מאוררים וימצאו את התקלה אתה שופך כסף לחינם.

פורסם

לא מבין קשה לך לראות אם המאווררים עובדים, למה החליפו לך אותם. דבר שני כשהאוטו מתחמם המאווררים חייבים לעבוד ואם הם לא עובדים הבעייה בבקרה של המאווררים יוניט או ריליי. ואם הם עובדים צריך לצאת חום חזק מאחורי הראדיטור וזה פשוט לבדוק שים את היד בין המנוע לראדיטור אם אתה לא מקבל כוויה אחרי כמה שניות. יש בעיה של זרימת מים שזה או תרמוסטט. או משאבה עם אימפלר אכול שלא נותנת ספיקה. הכי פשוט תבקש ממישהו לתת גז ושים את היד מול הראדיטור תראה אם מתחיל לצאת חום. סימן שהמשאבה תקולה והמערכת קירור תקינה.

פורסם

1. בדוק שבעת העמידה בסרק, כשהרכב מתחיל להתחמם המאווררים נכנסים לפעולה. אם לא הבעיה שם.
  2. אם הם פועלים סבירות גבוהה שהבעיה במשאבת המים. או שהאימפלר (הפרופלור) מסתובב על ריק כי הוא התחיל להחליק על הציר או שהכנפיים שלו נשחקו בצורה ניכרת.

בכל מקרה מאחר והמוסך לא אבחן טוב (לפחות כך נשמע) את בעיית המאווררים יש מקום לפיצוי כלשהו, בפרט שמדובר במוסך מורשה.

אם אתה מאיזור המרכז יש כמה בעלי מקצוע מומלצים מאד, שהם גם חברים בפורום. יכול להיות שישתלם לך לגשת אליהם, אני בטוח שיאבחנו את הבעיה נכונה.

• תוכן חדש...