Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך (צריך = מבקש) המלצה למסך מחשב/טלויזיה

Ron Poh
שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המסך צריך להיות בגודל של 22 עד 23 אינץ.

כמסך מחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים, צפייה/עריכת תמונות, לעיתים רחוקות בלבד למשחקים. 

כטלויזיה אמור להתחבר ל:

1. סטרימר, לכן צריך שבמסך יהיה חיבור ל HDMI.

2. ממיר של הוט, לכן חשוב לי שיהיה חיבור Composite או SCART.

חשוב לי שיהיו רמקולים מובנים במסך, שלט רצוי אם כי לא הכרחי.

אני מצאתי שני מסכים בלבד שעונים לדרישה של Composite / SCART ושניהם של סמסונג, ,P2270HD ו- P2370MS.

האם מישהו מכיר את המסכים ו/או שיכול להמליץ על מסכים אחרים

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם איני טועה - טרונצ'ו זה טיפש (ככה קבעו הגששים במערכון השד. תבדק)

אצה רוצה מיפרט מגוון ואיכותי וכנראה לא לשלם. לא הולך.

ברגע שאמרת מסך עם רמקולים - אמרת "איכות בכלל לא מעניינת אותי". חלק מההנאה בסרטים (ומשחקים) היא הסאונד. אגב, גם במכוניות מסויימות.

מסך מהיותר טובים הוא Dell 22 2209wa. שום רמקולים, רק איכות גרפית. מניח שעם החיבורים מסתדרים.

אם אתה מתכוון לצפות בסרטים דרך המחשב - קח 300 -250 שח וקנה רמקולים משובחים, בהנחה שרכיב הקול בלוח האם טוב דיו או יש כרטיס קול יעודי. ההנאה מובטחת מהשידרוג הזה.

סטרימר רוכשים לחוד, כרגע אין מיגוון יותר מידי גדול.

אם אתה רוצה טלביזיה שגם יכולה להתחבר למחשב -זה אפשרי, בדוק קודם את היציאות של הכרטיס הגרפי שלך ואת עמידותה בקצב של מחשב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(תודה על התגובה)

כל תרגום של טרונצו מתקבל בברכה.

לא רמזתי שאני מחפש לחסוך, נהפוך הוא, המסכים שהצגתי עולים כ 1400 ש"ח מה שמציב אותם ברמת תמחור בינונית פלוס.

אינני מחפש סאונד איכותי בזמן צפייה בסרטים דרך הממיר של הוט, עבור צפייה ושמיעה איכותית יש את הטלויזיה, הרסיבר וכו' בסלון.

המסך שהצעת הוא איכותי ובין הבודדים שנתקלתי שבהם גם מוזכר סוג הפאנל (ips), אך הוא לא עונה לדרישת היסוד שלי שאני מחפש מסך מחשב/טלויזיה.

סטרימר יש לי כבר וברור שהוא נרכש בנפרד.

תוספת:

1. אם משתמע כאילו אני רוצה לחסוך, אז לא.

2. אם מישהו מניסיון מכיר מסך כנ"ל איכותי (נעזוב כרגע את המחיר בצד) מוזמן להמליץ.

3. איכות צפייה בשימוש כמסך מחשב חשובה, אם כי כאמור המסך לא אמור לשמש למשחקים כך שמן הסתם מהירות התגובה לא תהייה הנקודה החשובה כאן.

4. איכות תמונה בשימוש כטלויזיה צריכה להיות טובה אך בהחלט שאני לא מצפה לאיכות של hd

5. מרמקולים פשוטים של 2*3w בוודאי שאני לא מצפה לגדולות, אך הם בהחלט יתאימו לצרכי, כמובן שאם יימצא מסך שיהיה תואם לבקשתי אך ללא רמקולים, הוא בוא בחשבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...