Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בן 18,וקניתי היום את הרכב הראשון שלי,

FORD FIESTA 1.4 FLEYER

המחירון הוא 6800

קניתי ב 3500

הפרטים הם:ידני,200 אלף קילומטר,יד שנייה,טסט עד פברואר.

עכשיו כמה שאלות:

*האם הרכב טוב?אמרו לי שזה דגם ממש טוב ועולה כמעט בכל פרמטר על הפיאסטה יוטה ודינמיק..אשמח לחוות דעת,וצריכת דלק אמיתית,כי נסעתי איתו היום המון,ולא ראיתי שמד הדלק זז,טפו טפו

*האם הרכב אמין?איך אני צריך לטפל בו כדי שלא יהיו לי בעיות?שמנים מיוחדים?חומרים מסויימים?מישו יכול לומר לי איך לנהוג כדי שלא ייקח הרבה דלק,ושאני לא אהרוס את הגיר והמנוע?ממש חשוב

*שאלה אחרונה,אני רוצה לעשות ביטוח חובה,לחודש-חודשיים,אך לא מצאתי חברה שמוכנה לעשות לי,רק שנה,אין לי ויזה,וגם לא 3200 שקל..מה עליי לעשות?מישהו מכיר סוכן ביטוח אמין באיזור המרכז שיהיה מוכן?

סליחה על החפירה,אבל אני ממש מתרגש!מקווה שתבינו אותי (:

אשמח לתגובות ארוכות ועינייניות!

פורסם

גם אני בן 18, נוהג על האוטו של ההורים.

אין לי תשובות לשאלות שלך.

אבל, נסעת המון על האוטו ואין לך ביטוח חובה אפילו?

המלצה שלי (ושל כל שאר האנשים פה), תעשה חובה (כי.. אממ.. הוא חובה) וצד ג'.

אם כרגע אין לך 3200 שקלים, מה תעשה אם חס וחלילה תעשה תאונה ותהיה חייב למישהו 32 אלף שקל?

אתה תהיה מופתע באיזה קלות אפשר להגיע לחוב של 32 אלף שקל בגלל תאונה עם רכב מודרני.

מקווה בשבילך שהמד של הדלק יזוז, אחרת הוא דפוק :wink:

פורסם

הוא זז אבל ממש טיפה,ואני נוסע באיזור שאין אנשים או מכוניות,אבל ברור לי שצריך לעשות חובה.

מישהו יכול לתת מענה ? (:

פורסם
שלום לכולם!

אני בן 18,וקניתי היום את הרכב הראשון שלי,

FORD FIESTA 1.4 FLEYER

המחירון הוא 6800

קניתי ב 3500

הפרטים הם:ידני,200 אלף קילומטר,יד שנייה,טסט עד פברואר.

עכשיו כמה שאלות:

*האם הרכב טוב?אמרו לי שזה דגם ממש טוב ועולה כמעט בכל פרמטר על הפיאסטה יוטה ודינמיק..אשמח לחוות דעת,וצריכת דלק אמיתית,כי נסעתי איתו היום המון,ולא ראיתי שמד הדלק זז,טפו טפו

--מלא את המכל לגמרי ובדוק עוד 200 ק"מ.

*האם הרכב אמין?איך אני צריך לטפל בו כדי שלא יהיו לי בעיות?שמנים מיוחדים?חומרים מסויימים?מישו יכול לומר לי איך לנהוג כדי שלא ייקח הרבה דלק,ושאני לא אהרוס את הגיר והמנוע?ממש חשוב

--קפוץ למוסך. החלף נוזל קירור (ולא באיזה משהו זיבלי), בדוק אם בוצע טיפול קטן ואם עברו יותר מכמה חודשים בצע שוב. בדוק צמיגים (מצב וגיל) ובלמים. בצע בדיקה כללית לרכב. בגדול, זה מה שחשוב ברכב בשווי כזה:-D

נהיגה חסכונית: אל תאיץ, סע יחסית לאט (הכפלת המהירות מרבעת את צריכת הדלק) וסע בהילוך הכי גבוה בו הרכב סוחב.

*שאלה אחרונה,אני רוצה לעשות ביטוח חובה,לחודש-חודשיים,אך לא מצאתי חברה שמוכנה לעשות לי,רק שנה,אין לי ויזה,וגם לא 3200 שקל..מה עליי לעשות?מישהו מכיר סוכן ביטוח אמין באיזור המרכז שיהיה מוכן?

--למה לחודש חודשיים? אתה מתגייס? אם כן אז אכלת אותה:-( אאל"ט, כל ביטוחי החובה הם לשנה ורק אם אתה מוכר את הרכב או מוריד אותו מהכביש (גריטה או הפקדת רישיון) אתה מקבל החזר על התקופה שנותרה עד סוף חוזה הביטוח

סליחה על החפירה,אבל אני ממש מתרגש!מקווה שתבינו אותי (:

אשמח לתגובות ארוכות ועינייניות!

מברוק. שים לב, אפילו אל תפתח את דלת הרכב ללא ביטוח חובה וצד ג'.

פורסם

שלום רב !

שאר הדברים לא מענינים , שמירה על החוק, ושמירה על כללי הפורום זה מה שחשוב בפורום זה, לכן אל תופתע, באם השרשור ינעל בשעות הקרובות, בגלל חוסר רצון של הנהלת הפורום, לאפשר ולעודד על עבירה על החוק,ובינהם נסיעה ללא ביטוח !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אני לא טועה ישנה אפשרות גם לחצי שנה, אבל מקסימום או שתנפיק כרטיס אשראי, במידה וזה אפשרי, או שתשתמש בשל ההורים, אל תוותר על צד ג', כמו שאמרו לך אתה לא רוצה להיות מעורב בתאונה ללא כיסוי, על הרכב עצמו אני לא יכול להגיד הרבה כי אני לא מכיר אותו, מה שכן תקפיד לבדוק מידי בוקר שמן ומים, לחץ נכון בצמיגים ותקינותם, תשתמש במים ירוקים למערכת הקירור, שלא תחשוב על מי ברז אפילו לרגע. בדוק מתי נעשה לרכב טיימינג ומתי הוחלפה משאבת המים, מצב הרפידות והצלחות ברכב, מצב הבולמים, זהו רכב ישן, לכן מומלץ לעשות יישור קו כדי להיות בראש שקט ולא להיקלע למצבים לא נעימים, במיוחד שאין כסף מיותר.

וכמו שנאמר לך, קרא את כללי הפורום, זה לוקח בדיוק 2 דקות, ותשתמש בפיסוק, ממש לא נעים לקרוא את הודעת הפתיחה שלך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...