Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח מצלמה ?

מישה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש אוקטובר שנת 2009 נסעה אחותי ביום חורפי בכביש שמוביל בין ת"א ליהוד

בדרך צילמה אותה מצלמה שהיא עברה ברמזור אדום היא טענה שהיה כביש חלק וברגע שהיא ניכנסה לצומת היא

פחדה להאט מידי שהקטנוע לא יחליק

בחודש מאי השנה קיבלתי מכתב שאני צריך לשלם כנס כפול של 1500 שקל +10 נקודות

הלכתי למשטרה וטענתי שנכון הקטנוע רשום על שמי אבל לא אני נהגתי באותו יום אלא אחותי

טען השוטר שאי אפשר להעביר את הדוח מפני שעבר 60 יום

הסברתי לו שלא קיבלתי הודעה ראשונה לכנס הרי ששולחים לי דוח כזה בדרך כלל הוא בדואר רשום

כהודעה ראשונה ולאחר מכן הודעה שנייה הסברתי לו שאני מקבל כל הזמן דואר רשום ואכן לא קיבלתי שום דואר רשום

ממשטרת ישראל

הוא טען שאני צריך ללכת לדואר ולבדוק את העיניין

הלכתי לדואר הראשי בת"א והם טענו שיש חתימה של הדוור שהוא השאיר מכתב בתיבה שלי

הסברתי לה אולי הוא השאיר אני לא קיבלתי

לא פעם אחת גנבו לי דואר מהתיבה בעבר

חזרתי למשטרה ואמרו לי מצטערים אי אפשר לעשות עם זה משהו פשוט תשלם

מה אני יכול לעשות ? עדיף לא לשלם את זה עד...

או שיש דרך אחרת להעביר את הדוח על אחותי

השוטרת גם טענה שאם אני יכתוב לה מכתב הוא לא תיתייחס לזה

מה אני יכול לעשות?????????

פורסם

מישה לייעץ לך בהמרה של הדוח אינני יכולה כי אין לי את המידע על כך.

אך היתי ממליצה לאחותך אשר רכבה על הקטנוע לתכנן את הנסיעה שלה מראש ולהתאים את המהירות לתנאים של הכביש.

מצד אחד היא לא רצתה לבלום כי חששה שתחליק, והיא צודקת אם היא הגיעה במהירות, אבל מצד שני באותו הרגע יכל היה לחלוף שם רכב ולפגוע בה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...