Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפונטו ספייס אמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש משפחתית קומפקטית

ולצערי ידוע שמה של הפיאט בעניין האמינות

האם גם בפונטו ספייס החדשות (00'-02) הן גם סובלות מאמינות קשה??

נ.ב.

יתקבלו גם המלצות למשפחתית קומפקטית בתקציב של עד 35K

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם
ידוע שמה של הפיאט בעניין האמינות

ידוע אצל מי ?

אני לא יודע מאיפה לקחת את ההחלטה הזו,

אבל אולי אוכל לנדב מעט מידע. לפני שרכשתי את הפיאסטה בדגם התענייתי גם בפונטו ספייס 60 כיוון ששתיהן היו נפוצות בחברות ההשכרה והליסינג שם רכשתי את רכבי.

בשיחה עם שני נציגים בשני מגרשי רכב שונים ייעצו לי לקחת - מבחינת אמינות את הפיאסטה כיוון שלפונטו ספייס לא מעט מחלות. כגוןם בעיות במערכת ההזרקה, ובעיות חשמליות הקשורות במחשב וסופר לי על לא מעט מקרים שהוחלף מחשב - אשר עלותו לאחר תום האחריות כ- 5000 ש"ח. בנוסף הובא לתשומת ליבי שהגיר הידני מאוד רגיש להתעללות וחיש מהר הילוכים מתחילים לחרוק.

לקחתי את מה שאמרו לי בעירבון מוגבל, אם כי לא היה להם שום אינטרס לא לימכור פונטו מהסיבה הפשוטה שהיא עלתה כ 10,000 ש"ח יותר מהפיאסטות.

בנוסף אני מכיר שני בעלים של פונטו ספייס שמרוצים בסה"כ מרכבם והרכבים מראים אמינות טובה, שניהם ציינו רגישות לשריפת נורות חזית.

גיא

פורסם

נסיון אישי עם פונטו 80 ELX משנת 2002 - האוטו מגלה אמינות טובה מאד (טפו-טפו-טפו)

אין בעיות

אין שריפת נורות חזית.

נורות החזית שהיו נשרפות היו נורות H7 אם איני טועה, שנמכרו בדגמי 2001. נורות H7 רגישות בהרבה מה-H1, שהתחילו להשתמש בהן ב- 2002.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

שריפת נורות החזית היא עקב תקלה בפס היצור בהרבה מכוניות שהגיעו הנה, מדובר בזה שהאטינה מגד מים בפנסים לא טובה ולאחר שטיפת הרכב מתגלים אדים בפנים..

נורות הלוגן רגישות להרבה דברים ובמיוחד למים, אז תעשו את החשבון..

בכל מקרה הדבר הזה ידוע ומטופל במסגרת האחריות בחברה.

פורסם

שהרכב הזה אמין ביותר ב"ה מה שאני עושה מאז שהוא אצלי הוא אך ורק טיפולים שגרתיים במוסך ואציין שהוא מהשכרה לשעבר וכרגע עומד על 125000 k

• תוכן חדש...