Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אתמול התקשרה אלייה סוכנת מביטוח דרור, וואי לא יודע אם דרור או לא, עף לי פשוט השם עכשיו מהראש!

בכל אופן היא הביא לי הצעת מחיר ב 9030 ביטוח חובה ומקיף עליי ועל אבי, מדובר ברכב פולקסוואגן גולף פלוס.

בכל אופן אמרתי לה שתחזיר לי שיחה היום, היא החזירה לי אמרתי לה אני כבר לא מעוניין ועבדתי עליה, אמרתי שמצאתי ביטוח דרך סוכן ב 8500, חובה ומקיף.

חשבתי היא תגיד לי יום טוב להתראות, היא אומרת לי, ואם אני עושה לך את הביטוח ב 8,000? אתה סוגר איתי היום?

הפרצוף שלי היה ככה :-o.

אז אמרתי לה, למה אתמול לא עשית את זה?

היא אומרת לאלא, זאת האפשרות שהייתה לי אתמול, אז אמרתי לה כשאתם רוצים אתם יכולים להוריד אלף ש"ח כאילו אין בעיה, היא אומרת עכשיו יש לי אישור מהמנהל וזה והתחילה לשכנע אותי, בכל אופן אמרתי לה לא!

בסופו של דבר סגרתי עם סוכן על 8400, כי אני מעדיף לדבר פנים מול פנים, מאשר שאם תיהיה לי בעיה אז אני יהיה בהמתנה בפלאפון!

בכל אופן איזה שוק הדבר הזה, זה פשוט מפחיד, ידוע שזה שוק, אבל כשהם רוצים? אפשר לעשות הכל!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

המצב שאתה מתאר אינו עונה להגדרת המילה "בירוקרטיה".

לדעתי זהו המצב בכל (או לפחות רוב) חברות הביטוח.

כשאני ואמא שלי הזמנו ביטוח לפאביה, קיבלנו הנחה גדולה יותר מזאת שאתה מתאר, לאחר מיקוח קל.

חשוב לציין שמדובר דווקא בחברת ביטוח גדולה ומוכרת, במקרה שלי.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

זה לא עניין של בירוקרטיה, זה עניין של מיקוח - שוק חופשי.

לצורך העניין, גם ה-8000 שקלים נשמע לי די הרבה, אפילו אם אתה נהג חדש בן 17. אבל אולי אלו המחירים לגולף.

מומלץ לעשות סקר שוק מקיף יותר להבא, אפשר ככה לחסוך בקלות אלפי שקלים.

אני אתן לך דוגמא - חברה שלי, מעל גיל 24, קנתה פיאט 500 לא מזמן. הסוכנות שמבטחת עבור פיאט את הרכבים התקשרה ונתנה הצעת מחיר למקיף של 4900 שקלים (!) עבור דגם 1.4. לדגם 1.2 ההצעה היא 3200, ותהרוג אותי אם אני מבין למה ההפרש כל כך גדול.

טו מייק אה לונג סטורי שורט - שני טלפונים לסוכנויות אחרות והיא סגרה על 2800 למקיף - חסכון של 2000 שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשוב לי לציין שבביטוח מקיף צריך להסתכל לא רק על השורה הסופית (כלומר המחיר) אלא גם על התנאים מסביב.

מה גובה ההשתפות העצמית? כמה השתתפות עצמית משלמים על תיקון במוסך שאינו מוסך הסדר? האם הפוליסה כוללת רכב חלופי גם במקרה של גניבה? האם במקרה של אובדן מוחלט ברכב בן פחות משנה מקבלים פיצוי בגובה מחיר המחירון או בשווי של רכב חדש? מה גובה הכיסוי לצד ג'?

בוודאי שיש הבדלים, והם אפילו גדולים לפעמים. אבל אי אפשר להשוות ביטוח רק על סמך המחיר, כמו שאי אפשר להשוות בין מכוניות רק על סמך המחיר. אי אפשר להגיד שסוזוקי אלטו עדיפה על פיאט 500 רק כי היא זולה יותר, צריך לשקלל את כל הפרמטרים מסביב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה כבר סגרת ב100 אחוז את העיסקה? יש לי סוכן ביטוח ממש מצויין שיוכל לתת מחיר טוב

לגולף שלי הוא נתן לי מחיר ב1000 שקל פחות מכי זול שמצאתי, ועשיתי סקר שוק אישי ובזאפ ומה לא..

אם מישהו אחר גם מעוניין אני יכול לשלוח את הפרטים בהודעה פרטי או לחלופין אם המנהלים ישארו אשמח לפרסם את המס' טלפון שלו כאן :)

יום טוב!

פורסם

חברים יקרים, ביטוח רכב לא דומה לשישית קולה בסופר. הפערים קימים בין החברות השונות בהתאם להחלטות אקטואריה.

מדיניות זו שונה מחברה לחברה המתיחסת לכל קוד דגם בניפרד. כתב אחד מהחברים שהיקף הכיסוי חשוב ביום פקודה מהנחה כזו או אחרת. יש חברות המעניקות הנחות מיוחדות בתקופות מסוימות. מה שחשוב במיוחד למסור את פרטי הביטוח בצורה מדויקת, על מנת שלא תינתן בידי המבטח לדחות תביעות.

פורסם
אתה כבר סגרת ב100 אחוז את העיסקה? יש לי סוכן ביטוח ממש מצויין שיוכל לתת מחיר טוב

לגולף שלי הוא נתן לי מחיר ב1000 שקל פחות מכי זול שמצאתי, ועשיתי סקר שוק אישי ובזאפ ומה לא..

אם מישהו אחר גם מעוניין אני יכול לשלוח את הפרטים בהודעה פרטי או לחלופין אם המנהלים ישארו אשמח לפרסם את המס' טלפון שלו כאן :)

יום טוב!

הדבר עוד לא סגור, לאבא שלי יש עוד כחודש לביטוח הנוכחי, הפוליסה שלו= כל נהג מגיל 17.

אז אני נוסע בפועל רק עם חובה והמקיף נופל על אבי.

ועשיתי סקר שוק, וזה המחירים.

האמת ש 8500, זה הכי זול שמצאתי.

AGI = 12.500

אליהו = 11,100

מנורה מבטחים = 10,200

כלל = 9,100

וכדומה.

אשמח לשמוע מהסכון ביטוח שלך, ואיפה המיקום שלו.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אל תעשה סקר בין חברות הביטוח, אלא בין סוכנים שונים. נסה לברר אצל חברים מי סוכן הביטוח שלהם, ובקש ממנו שימצא לך את המחיר הכי זול. דבר עם כמה סוכנים עד שתמצא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך טעות כשאתה מברר כמה עולה חובה + מקיף יחד.

בדרך כלל יותר טוב להפריד בין החברה שמבטחת חובה, ובין החברה שמבטחת מקיף.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אני רק רוצה להוסיף דבר אחד לכל מה שנאמר - תבדוק גם את דרישות המיגון בכל הצעת מחיר.

לדוגמא, אם אין לרכב שלכם מערכת איתור (איתוראן או פוינטר), עדיף לשלם כמה מאות שקלים יותר לחברה שלא דורשת מערכת כזאת.

אחרת, מחיר התקנה + תשלום חודשי יעלו בסופו של דבר יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הדבר עוד לא סגור, לאבא שלי יש עוד כחודש לביטוח הנוכחי, הפוליסה שלו= כל נהג מגיל 17.

אז אני נוסע בפועל רק עם חובה והמקיף נופל על אבי.

מה יקרה אם אתה תעשה חס וחלילה תאונה?

איך "תפיל" את התאונה על אבא שלך?

מה יקרה אם תפגע ברכב אחר? "החלפה" כזו של נהגים אינה חוקית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני רק רוצה להוסיף דבר אחד לכל מה שנאמר - תבדוק גם את דרישות המיגון בכל הצעת מחיר.

לדוגמא, אם אין לרכב שלכם מערכת איתור (איתוראן או פוינטר), עדיף לשלם כמה מאות שקלים יותר לחברה שלא דורשת מערכת כזאת.

אחרת, מחיר התקנה + תשלום חודשי יעלו בסופו של דבר יותר יקר.

לרכב יש מערכת איתורן, ושהגיע עם הרכב.

האם אפשרי לעשות ביטוח חובה מחבר'ה א'

וביטוח מקיף מחבר'ה ב'?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אפשר לעשות ביטוח חובה בחברה א' וביטוח מקיף (או רק צד ג') בחברה ב'.

אם אתה מאוד רוצה לשים את כספך על קרן הצבי, אתה יכול לעשות ביטוח גם אצל החבר'ה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...