Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Hybrid ovation 6

moshe06
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר חוות דעת על הקומפוננט איך הוא ישמע עם מוזיקת ראפ קצת מזרחית

הוא יוגבר על ידי סאונדון 100.4 ובשליוב סאב ארסנל תודה לעוזרים

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

סט מעולה היה לי אותו אני הגברתי אותו עם קיקר ZX550.3 שסיפק לסט 70RMS לכל צד ולא כל כך הרים אותם

מאמין שעם המגבר שלך אתה תנצל אותם יותר, בתכלס אחלה סט אני מאוד אהבתי אותו והשתדרגתי ממנו ל- ELATE 3Way

פורסם

שילוב נהדר של רכיבים

הסאן דאון יותר ממספיק בשביל להזיז את ההייבריד ולעשות את זה היטב

הסאב הוא שילוב נהדר לסט הזה גם כן.

הטוויטר שמגיע עם ההייבריד אוביישן הוא הMT22 ודווקא ביחס לאחים הגדולים שלו הMT23 והסופרימו הוא בהיר יותר וחד יותר (אבל פחות מפורט והפריסה שלו צרה יותר), אני מאמין שאתה תאהב את הסט מאוד.

תשקיע בבידוד הדלתות בנוסף לכך - סט שני חלקים, זה קריטי בשביל להוציא תוצאה טובה מהמידבאס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...