Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי שהתחלתי לבנות לי מערכת לרכב הקודם, והוא הלך, אני רוצה להתחיל מאפס מערכת לרכב החדש:

רנו מגאן 07

אני מעוניין להשקיע בערך 2000 שקל פלוס או מינוס, כשHU כבר יש לי , אז צריך את כל השאר

לפי מה שקראתי, הרמקולים מקדימה הם בגודל 5.25 אז אני חושב על קומפוננט של מורל

רציתי לשאול מה ההבדל בין הטמפו לפולס? במחיר אין הבדל ביניהם.

הטמפו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578141

הפולס:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37553

לגבי מגבר, חשבתי על JBL , יש את

CS 60.4

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=416544

שהמחיר שלו מצויין, או אולי לקנות GTO 1004 יד שנייה, אבל ממה שראיתי אין הרבה כאלה

באס , אני מתכנן על משהו פשוט כמו הCVR12 שעם תיבה יעלה לי איזה 500-600

רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה, שיפורים והערות, המלצות למקום התקנה באיזור הקריות (לפי מה שהבנתי, התקנה של הכל יכול לעלות בין 400 ל500 שקל, הבנתי נכון?)

תודה רבה!

פורסם
אחריי שהתחלתי לבנות לי מערכת לרכב הקודם, והוא הלך, אני רוצה להתחיל מאפס מערכת לרכב החדש:

רנו מגאן 07

אני מעוניין להשקיע בערך 2000 שקל פלוס או מינוס, כשHU כבר יש לי , אז צריך את כל השאר

לפי מה שקראתי, הרמקולים מקדימה הם בגודל 5.25 אז אני חושב על קומפוננט של מורל

!

זהירות , במגאן אי אפשר לשים כל רמקול 5.25 מקדימה ! יש בעיית עומק רצינית , ואף כתוב שם "נא להשתמש ברמקול מקורי בלבד ! "

אחרת תצטרך בניה - בניה תעלה לך בכך שלא תוכל לפתוח את תא הכפפות כאשר הדלת הימנית סגורה. - חיתוך של המגן מאחור יביא לכך שהרמקול עלול לחטוף רטיבות בזמן גשם / שטיפת המכונית .

אבל היו פתרונות כאן , בעיקר של בנייה, אני אישית לא נגעתי והתקנתי רמקולים מיוחדים של פיונייר - קומפוננט שפיונייר מייצרת במיוחד לרנו ! שעשו עבודה מעולה ונשמעו הרבה יותר טוב מכל מורל

פורסם
זהירות , במגאן אי אפשר לשים כל רמקול 5.25 מקדימה ! יש בעיית עומק רצינית , ואף כתוב שם "נא להשתמש ברמקול מקורי בלבד ! "

אחרת תצטרך בניה - בניה תעלה לך בכך שלא תוכל לפתוח את תא הכפפות כאשר הדלת הימנית סגורה. - חיתוך של המגן מאחור יביא לכך שהרמקול עלול לחטוף רטיבות בזמן גשם / שטיפת המכונית .

אבל היו פתרונות כאן , בעיקר של בנייה, אני אישית לא נגעתי והתקנתי רמקולים מיוחדים של פיונייר - קומפוננט שפיונייר מייצרת במיוחד לרנו ! שעשו עבודה מעולה ונשמעו הרבה יותר טוב מכל מורל

אני מבין שיש לך רנו ויש לך ניסיון עם הרכבת רמקולים בדלתות בעייתיות, ועם זאת, לא דייקת.

ישנה בעיית עומק מסויימת ברנו גם כאשר מדובר ב- 5.25", אשר ניתן לפתור אותה ע"י טבעת עץ פשוטה, ואז נכנס לך רמקול 5.25".

ניתן לבצע בניה ברמה גבוה יותר, ולהתאים לרנו גם רמקול 6.5", שזה יתרון בכמה מובנים, תלוי ברמה שאתה מכוון אליה.

בפורום נראתה בניה אחת בלבד, שבעל הרכב ביקש ליצור את הבניה (פוד) של הרמקול בזווית כלפי הנהג והדבר הביא לכך שלא ניתן לפתוח את תא הכפפות כשהדלת סגורה.

יש פה מספיק רנו שבהם מורכבים מגוון 5.25", בטח של מורל, ויש גם רכבים שהורכב 6.5" בלי שום הפרעה לפתיחת תא הכפפות.

לגבי מה נשמע יותר טוב- מורל או פיוניר- ניתן לפותח השרשור לצאת ולבדוק מה נשמע לו יותר טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רגע, אז אתה אומר שכן אפשר לשים את המורל או דגמים 5.25 אחרים?

ואיפה אפשר להשיג את הטבעות עץ?

ומה לגבי כל שאר הציוד, מה אתם אומרים?

תודה רבה על התגובות!

פורסם

כן אתה יכול להרכיב את המורל 5.25.

וטבעות עץ אתה יכול להשיג אצל כל נגר או לייצר בעצמך.

אני ההיתי מחליף את המגבר ב JBL 1004(הוא יותר חזק ואני חושב שאת ה CS60.4 אין במלאי ברוב המקומות)

בשיפוצים...

פורסם

כבעל רכב מגאן שעבר מספר תהפוכות בכל הקשור להרכבת הסט הקידמי.8)

סתם טבעת עץ לא תעזור לך כי חייבים להתאים אותה לדיפון.יש תבנית מסויימת שלפיה צריך לחתוך את הטבעת.

ממליץ בחום רב לעבור ל6.5.הבדל של שמיים וארץ וממש לא מצריך בניה מסובכת ויקרה.

יש כאן בחור שעשה בניה טובה (ואפשר לפתוח את התא כפפות :wink:) ולדעתי הצנועה שווה את ההשקעה כי השינוי הוא ממש עצום ורב.

בהצלחה

ליאור

פורסם

כמו שליאור אמר אצלי למשל אפשר לפתוח את תא הכפפות לא כמו אצלו:wink: ,אבל מתפשרים בזווית בכללי זה לא עסק כל כך יקר אבל שווה כל שקל!

הנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=309470

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מחדד את העניין-שאפשר לפתוח את תא הכפפות אצלי בתנאי שהדלת פתוחה במקצת. 8)

זה נתון שלקחתי בחשבון כשקבעתי זוית בניה לכיווני.

פורסם

ווא, נראה עסק מסובך

למה יש כזה הבדל בין 5.25 ל6.5?

גם ל5.25 צריך את כל הבנייה כמו שmcl_91 עשה? או שטבעות שמתקין יחתוך יספיקו לי?

דרך אגב, שחכתי לציין כמה דברים על מנת שיוכלו להמליץ לי על ציוד

אני שומע בעיקר רוק ( לא כבד ) ומוזיקה ישראלית

לא כל כך חשובה לי העוצמה, יותר הדיוק והבהירות

ושוב, תודה לכולם

פורסם

מצטער שאני מעלה הודעה ישנה, פשוט היה לי חבל לפתוח נושא חדש

מחר אני הולך לראות מגבר משומש (JBL GTO 1004)

רציתי לשאול מה צריך לבדוק כשקונים מגבר משומש, אני לא ממש מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות :oops:

• תוכן חדש...