Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי שי ואני חדש בפורום , אני רוצה לקנות רכב חדש אך מתלבט הרכב שאני רוצה לקנות הוא פולקסווגן ג"טה בצבע אפור אכבר או לבן כמו של המוניות , מה דעתכם על הרכב ? יש לו בעיות ? איזה צבע אתם מעדיפים ?

אני רוצה לקנות את הדגם ה 1.6 תודה על העזרה !

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תודה על כלום !

פורסם

סליחה אני פשוט לחוץ לרכב אני רוצה להזמין היום ...

פורסם

ג'טה רכבים ישנים מאוד, לרוב סוף שנות 80' תחילת 90'. הן נמכרות במחיר קרוב לגריטה. נישארו כאלה מאוד מאט.

בקשר לג'טה חדשה, היא על הכביש מאט זמן יחסית, מדובר על מכלולים של גולף - זה הכיוון שאתה יכול לבדוק עד כמה היא בעייתית או לא. רכב הזה מיוצר למיטב ידעתי בדרום אמריקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מדבר על רכב מהסוכנות ולא משומש אתה ממליץ יותר על גולף דור 6 ?

איך הרכב בהשוואה ל שברולט קרוז ?

פורסם

לפי חתימה שלך אני מניח שאתה קורא ברוסית. ממליץ לך לקרוא את זה, יש כאן השוואה בין ג'טה וקרוז, יש גם מידע על גולף ושאר רכבים אם תעשה באותו אתר: http://www.autoreview.ru/archive/2009/22/cruze_focus_mazda3_jetta/

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...