Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ויום טוב

אני כבר במשך כמה חודשים נעקץ כל פעם מחדש ע"י מקום באזור הצ'ק פוסט שהשחרתי אצלהם את החלונות ברכב,כל פעם מחדש הם עושים עבודה סלחו לי על המילה אבל חרא ותת רמה וכל פעם מחדש אני נוסע עד לשם בישביל הכאבי ראש האלה

נמאס לי לרדוף אחרי הכסף שלי בחזרה ואין לי כוח לזה יותר. היתי רוצה לקבל המלצה למקום טוב שמתמחה! בהשחרה של חלונות ועם מחירים סבירים כמובן.

תודה מראש על העזרה!

פורסם
שלום לכולם ויום טוב

אני כבר במשך כמה חודשים נעקץ כל פעם מחדש ע"י מקום באזור הצ'ק פוסט שהשחרתי אצלהם את החלונות ברכב,כל פעם מחדש הם עושים עבודה סלחו לי על המילה אבל חרא ותת רמה וכל פעם מחדש אני נוסע עד לשם בישביל הכאבי ראש האלה

נמאס לי לרדוף אחרי הכסף שלי בחזרה ואין לי כוח לזה יותר. היתי רוצה לקבל המלצה למקום טוב שמתמחה! בהשחרה של חלונות ועם מחירים סבירים כמובן.

תודה מראש על העזרה!

אהלן, בוא תגיד איפה עשית וכך אני אדע מה להמליץ לך .. שאני לא אמליץ לך בטעות איפה שעשית כבר.

פורסם

בקניון נהריה יש בחור שמקצוען בעניין, נמצא בקומה מינוס 1.

עשיתי אצלו ואני מאוד מרוצה, הוא גם זול ביחס לאחרים.

סער.

פורסם

במתחם של מכון הרישוי בכניסה לנשר יש מקום בשם sun protection. לבחור שהמקום שלו קוראים אלכס ועבודה כזאת באמת לא ראיתי (גם אני כמוך הייתי בכמה מקומות לפני זה). בנוסף הוא מביא אחריות ל5 שנים על קילופים. השחרתי את כל החלונות ברכב כולל פס על השימשה הקידמית והעבודה מדהימה.

4jkg1d.jpg

nb1xrc.jpg

0544959142-alex

פורסם

SaarG,

שמעתי הרבה המלצות על הבחור

מה המחירים שהוא לקח לך ? והחלון מחזיק מעמד אין קילופים ושאר הבעיות?

bmw ricer,

אם תוכל לפרט קצת מחירים אני אשמח

תודה רבה!:-D

פורסם

מצתרף להמלצה על יוסי מנהריה.

הבחור מקצוען!

עשיתי אצלו השחרה של 3 חלונות (שני הצידיים האחוריים + האחורי הגדול) ב 400 שקל.

העבודה נעשתה לפני שנה וחצי והמדבקות במצב מושלם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

עלה לי 450 שקל ל4 חלונות+ שתי משולשים+ הפס על השימשה הקידמית. החומר הוא חומר שונה לגמרי ולא החומר של אוטו דיפו. עם החומר של אוטו דיפו הוא לוקח 40 שקל לחלון כולל החומר. העבודה עצמה לקחה כ6 שעות.

שימשה אחורית אם אתה רוצה עולה 300 שקל והוא גם מביא אישור לטסטים במקום (כמו שאמרתי זה במתחם של מכון הרישוי שם).

פורסם

גנה, 6 שעות? מה קרה לבחור? הוא נרדם באמצע?

מצטרף להמלצות על יוסי. הבחור יותר מעשור בתחום הדבקה לחלונות.

עשה לי הדבקה באיביזה ולעוד הרבה מכרים הוא עשה השחרה. חומר מאוד איכותי, מחיר מעולה ועבודה טובה.

אם אתה רוצה את שיא האיכות אז תפנה לאילן קארגלס או לברוך גלס ובניו לבצע השחרה בתנור.

בן.

Got To love It

פורסם
גנה, 6 שעות? מה קרה לבחור? הוא נרדם באמצע?

מצטרף להמלצות על יוסי. הבחור יותר מעשור בתחום הדבקה לחלונות.

עשה לי הדבקה באיביזה ולעוד הרבה מכרים הוא עשה השחרה. חומר מאוד איכותי, מחיר מעולה ועבודה טובה.

אם אתה רוצה את שיא האיכות אז תפנה לאילן קארגלס או לברוך גלס ובניו לבצע השחרה בתנור.

בן.

השחרה בתנור בהרבה יותר יקרה לא?

פורסם

יוסי מנהריה (צלפוינט) לקח לי 100 ש"ח לכל אחד מהחלונות הקדמיים, 200 לאחורי ועוד מאה לשתי האחוררים (קטנים יחסית).

הרכב שלי הוא פיג'ו 206 XS, 3 דלתות. החלון האחורי הוא ממש עגול וקשה להדביק עליו, הוא ניסה שלוש פעמים ואז הצליח, לא כולם היו מנסים אלא מוותרים וזהו. באמת בעל מקצוע תותח!

הטלפון שלו: 052-4814623

חשוב לציין שהוא משתמש בחומר מצוין!

והשחרה בתנור היא ממש יקרה.

בהצלחה,

סער.

פורסם

דיברתי עם יוסי צלפוינט,קבעתי איתו לשבוע הבא נשמע בחור נחמד מאוד ...

כל אלו שהמליצו עליו פה ,החלונות מחזיקים מעמד? אין התקלפות וכל מיני בעיות למינהם אחרי חודש?

• תוכן חדש...