Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך כמה המלצות מקצועיות.

יש לי קאיה פורטה עם מערכת מובנית ואני רוצה לשדרג אותה עם מגבר ורמקולים טובים. יש לי מספר שאלות ואשמח לעזרה:

1. איזה סוגי מגברים מתאימים למערכות מובנות ואיך המגבר מתחבר בפועל?

2. אני מעוניין להתקין זוג קומפוננט של מורל בדלתות ולא סגור על מה להציב מאחור. מה עדיף, סאב קטן או שני רמקולים אחוריים?

3. אני לא סגור על מה גודל הרמקולים בקיה פורטה, יש למישהו מושג?

4. מהו המקום המומלץ ביותר להתקנת המגבר, האם בבגאז' או מתחת למושב הנהג?

תודה

פורסם

בוקר טוב

תתחדש על הרכב

בקאיה פורטה ישנם רמקולים מידה "6.5 מאחורה ומקדימה

לגבי הגברה כדאי לרכוש מגבר שיש לו כניסות "היי פאואר" ז"א שהמגבר יכול לקבל כניסת רמקולים ולהנחית אותה באופן עצמאי ומשם להגביר חזרה לרמקול

חשוב להרכיב מגבר איכותי ואמין משום שהמגברים הפשוטים יותר לא ייתנו את האפקט המתאים לאחר ההנחתה

כמובן שישנה גם האופציה של רכישת מנחת RCA ולצאת ממנו לכל מגבר

יש לשים לב שוב לרכישה של מוצר אמין וטוב (בגדול זה יצא יותר יקר ולא בהכרח יותר טוב)

בשלב של אחרי התקנת הקומפוננט הקדמי אני מסכים איתך שתוספת של סאב תעשה הבדל ענק

אני אישית מסתייג מבחירת הסט הקדמי שאתה מכוון אליו אבל שוב זו החלטה לגיטימית אם אופי הצליל מתאים לאוזניך

שבוע טוב

דרור

פורסם

תודה רבה דרור על התגובה המהירה. עדיין ישנם מספר פרטים שאינם ברורים לי:

אני מבין שאתה ממליץ על סאב במקום רמקולים אחוריים. אשמח אם תוכל מהנסיון שלך להמליץ על מגבר וסאב מתאימים. בגדול אני לא פריק של מוזיקה מטורפת מהרכב אבל מאוד מעריך סאונד איכותי.

את הרמקולים של מורל אני מכיר ואוהב את הסאונד אבל גם כאן אני פתוח להמלצות מקצועיות.

אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר לגבי ההתקנה, מיקום המגבר כבילה מומלצת וכו'.

תודה, גיא

• תוכן חדש...