Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השאלה בכותרת.

 

הענין הוא כך: מדי פעם מחליטים נערים פוחזים שזה מאוד משעשע להוציא אוויר מ2 צמיגים. דרך הוונטיל.

אין לי לעת עתה אפשרות להתקין מצלמות.

 

האם התקנת אזעקת ביפר תעזור במקרה הנ"ל?

 

בתודה מראש.

 

נ.ב אשמח לשמוע על פתרונות אפשריים נוספים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

קומפרסור חשמלי.

 

ולחנות במקום אחר לתקופה מסויימת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצלמת אבטחה יכולה לעזור ולהרחיק אנשים כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ביפר לא מזהה הורדת אוויר מהגלגל לדעתי (אולי יש איזה תוספת שיכולה לנטר את העניין).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה על התגובות.

 

מארבים לא בא בחשבון - הרכב חונה שם כשאני מלמד, וכולם יודעים שאני לא יכול להימצא באיזור באותו זמן.

 

מה העלות של מצלמה כולל התקנה? בערך?

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

תשכור צלף:wink:

 

ולעיניין:

אם אתה יודע באיזה שעות הם עושים את זה, אז תצא מהעבודה עם לום ותגיד להם שפעם הבאה הם חוטפים את זה בראש.

פורסם

מארבים לא בא בחשבון - הרכב חונה שם כשאני מלמד, וכולם יודעים שאני לא יכול להימצא באיזור באותו זמן.

מצלמה עולה כ-400ש"ח, מדובר על מצלמות עם ראיית לילה חסינות למזג אויר. בנוסף צריך מערכת הקלטה. מכשיר יעודי שמיועד להקלטה ממצלמות עולה כ-1200~1500ש"ח וכולל דיסק קשיח, 500G מספיק ל-14 יום בממוצע ממצלמה אחת שמצלמת לפי תנועה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

א. זה אחד התלמידים.

 

ב. הוא לא ממורמר עלי באופן אישי, אלא על המוסד. הוא רק נותן פורקן לרגשותיו על רכבי, כי אין לאחרים רכב.

 

ג. שאלתי על אזעקת ביפר, כי הוא לא יידע שהיא פועלת, ואז אספיק לרוץ לכיוון.

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

לפי איך שאני מבין הוא רק משער מי התלמיד, אני צודק?

אבל זה גם משהו, לדבר זאת ההשקעה הכספית הכי משתלמת לדעתי בנושא הזה :wink:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
א. זה אחד התלמידים.

 

ב. הוא לא ממורמר עלי באופן אישי, אלא על המוסד. הוא רק נותן פורקן לרגשותיו על רכבי, כי אין לאחרים רכב.

 

ג. שאלתי על אזעקת ביפר, כי הוא לא יידע שהיא פועלת, ואז אספיק לרוץ לכיוון.

 

לדעתי ניתן להוסיף לאזעקה גלאי שטח או שניים, אחד לכל צד של הרכב ממוקד לאיזור הגלגל, הגלאי יוצר מעין בועה שהמתקין קובע את הגודל שלה, היא תיתן לך פתרון הולם, אך אני הייתי מבקש מפסק לניתוק הגלאי כשאתה לא מלמד, כי יש סיכוי מצויין שכל חתול שיתגרד בגלגל יפעיל לך אותה.

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

 

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

חברים הענין סבוך ואין לי אפשרות לפרוס את כל היריעה.

אבל על כל פנים אני לא יכול לדבר איתו, מצלמות כנראה יעלו הון בגלל התקנה יקרה מחמת תנאי המקום [מרחק ממקום הו ניתן להציב מחשב].

 

אלא אם כן אצליח למצוא מתקין תותח שינסה למצוא פתרונות יצירתיים בשטח כדי לחסוך כסף.

 

בכל אופן, תודה על העזרה. אם מישהו מכיר מתקין שישלח לי בבקשה פרטים.

 

בתודה ובברכה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

אם אתה איזה מורה/מדריך או משהו כזה כניראה ובאמת יש איזה תלמיד שלך שרוצה להתנקם בך.

 

להבא תזמין משטרה, אם אתה עובד עם נוער אז יגיע השוטר המתאים, כשהבחור יראה משטרה שנעשה עניין גדול על הוצאת אוויר הוא לא יקח את הסיכון לפנצ'ר לך שוב את הגלגלים.

 

תחזיק קומפרסור קטן ברכב עולה 50-70 ש"ח מאוטודיפו וחנויות לאביזרי רכב, ככה לא תצטרך כל הזמן להחליף גלגל או לסיוע ללא אוויר עד לתחנה.

 

אם כבר אתה חושד במישהו מהתלמידים שלך תעלה את העניין מול כולם, ותתריע שאינך יודע מיהו אותו אחד שגורם לך לנזקים האלו ושלא תעבור על כך בשתיקה כי אתה מערב את המשטרה.

 

למה שתוציא עכשיו מאות שקלים על מערכות מיגון במקום לטפל בגורם?

הרי אם ונניח שהאזעקה תצפצף לך בזמן שיעור תתחיל לרוץ לרכב כל פעם, אני מבטיח לך שיהיו לך הרבה התראות שווא, עד שהעניין יהפוך ל "זאב זאב".

 

תחנה את הרכב רחוק יותר, או קרוב אליך נניח ואם בחדר יש חלון המופנה לכיוון הרכב.

 

חשבתי על רעיון פשוט, מרח גריז על הונטיל(לא יותר מידי שלא יעוף על הרכב בנסיעה), ואם מישהו יפנצ'ר לך הוא יתלכלך ואז תוכל לראות מי נגע לך ברכב...

או שאותו אחד שיראה את הגריז לא ירצה להתלכך.

 

השאלה היא אם הוא לא ירצה להתקדם שלב ויחשוב לעצמו למה לו להתלכלך אם הוא יכול לנפץ שמשה, או לחורר את הצמיג.

 

נזכרתי ברעיון הזה כי בבית ספר שלמדתי בו התלמידים היו קופצים מעל איזה גדר כי הם היו מאחרים ולא היו מכניסים אותם, הפתרון היה מריחת גריז אדום ואף אחד יותר לא עבר את הגדר.

 

עוד אפשרות, ראיתי באתר פקקים לונטילים שיש עליהם ראש משושה(כמו אום) ומקבלים איתם מפתח קטן מחזיק מפתחות כדי לחזק את הפקקים חזק על הונטיל, שקול להתקין כאלו הם עולים איזה 70ש"ח משהו כזה באתר "אלכסנדר".

×
×
  • תוכן חדש...