Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שנורא מציקה לי אני בעוד כחודש רוכש לעצמי פיג'ו 206 CC ידני.

כבר יש לי את כל הקיטריונים שאני צריך על הרכב חוץ מ 2 דברים:

1. עוד לא היגעתי להחלטה של לקחת ידני 1.6 או ידני 2.0 , מצד אחד אומרים לי אנשים קרובים שה- 2.0 ידני שוחק יותר את גיר המנוע מאשר ה 1.6 ידני, ומצד שני ה 1.6 יותר נשמר, אבל מנסתם פחות כ"ס ויותר עגלתי.

האוטומט אין מצב שאני ילך עליו כי זה גם צרפתי וגם זה יותר חלש מבאס ו "משעמם" לנסוע עליו.

אם תוכלו בבקשה להסביר לי קצת יותר לעומק מי שבאמת מבין ויש לו נסיון על ה 2.0 וה1.6 ויסביר לי למה והאם מה שאמרו לי זה נכון, ואם יש עוד בעיות ביחס לשתי הסוגים שאני יצתרך לדעת עליהם זה יהיה מאוד עוזר.

2. אני רוצה לדעת כמה אם מישהו בערך יוכל לאמר לי שותה דלק ה 2.0 וה- 1.6 בעירוני ובין עירוני בבקשה.

שאלתי המון אנשים אבל אני רוצה שחברי הפרום יעזרו לי פה ויתנו לי את הפוש האחרון בקניה ובהחלטה שלי :).

תודה מראש על כל מאמצי חברי הפרום.

פורסם

1. עוד לא היגעתי להחלטה של לקחת ידני 1.6 או ידני 2.0 , מצד אחד אומרים לי אנשים קרובים שה- 2.0 ידני שוחק יותר את גיר המנוע מאשר ה 1.6 ידני, ומצד שני ה 1.6 יותר נשמר, אבל מנסתם פחות כ"ס ויותר עגלתי.

מה זה "גיר המנוע"?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסתם הגיר. למה, ל-CC יש פטנט אחר?

לפותח השרשור, לא צריכה להיות שום שחיקה מוגזמת, בגלל שהמנוע 2.0 ולא 1.6.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מנסתם הגיר. למה, ל-CC יש פטנט אחר?

לפותח השרשור, לא צריכה להיות שום שחיקה מוגזמת, בגלל שהמנוע 2.0 ולא 1.6.

אז אין שום הבדל ביניהם?

ואם יש בעיות ביניהם שאין בשניה?

פורסם

פיי... אתה לדעתי הקונה המתלבט הגדול בהיסטוריה. למעלה מחצי שנה של התבלטויות לפני רכישת רכב- וגם עכשיו עוד חודש?

כמו שכבר רשמתי לך בכמה דיונים שפתחת (שאגב, כבר הגיבו לך על השאלות האלה בעבר) אני אענה לך עוד הפעם: המנוע 2.0 ו-1.6 דומים בצריכת הדלק. צריכת הדלק הממוצעת (אצלי) היא ליטר אחד לעשרה קילומטרים (אני נוסע הרבה בינעירוני ובעיר)- בהחלט סביר. לגבי השחיקה במנוע הגדול יותר-נשמע כמו קשקוש. קנה אוטו שמור, שמור עליו, טפל בו כמו שצריך ויהיה בסדר. אתה לא קונה בית... צא מהלחץ.

Lexus CT200H

פורסם
אז אין שום הבדל ביניהם?

ואם יש בעיות ביניהם שאין בשניה?

לא יודע.

אני יודע דבר אחד, אתה מכונית לא תקנה בחיים...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אותה צריכת דלק בשני המנועים, המנוע 2 ליטר עדיף מבחינת תוספת כוח שתקבל, לי יש את גרסת האוטומט והיא אוכלת לי 1 ל 10 כאשר הרגל לא חונקת את הדוושה.

יאלה תתחדש.

פורסם

גם לא צריך להתרגש במיוחד מהמנוע 2 ליטר הזה.

סה"כ מנוע משפחתי בסיסי ואמין - לא איזה מפלצת קורעת אספלט שתפעיל איזה בלאי יוצא דופן על הרכב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

:lol::lol::lol:

בסדר גמור תודה רבה לכולם באמת תודה רבה לכם אין לי איך להודות לכם על כל התשובות שנתתם לי בפרק הזמן הזה למדתי המון דברים חדשים על המכוניות ששאלתי אותכם עליהם מאוד נהנתי לשמוע את כל אחת מחוות הדעת שלכם תודה רבה שוב פעם לוי.8)

• תוכן חדש...