Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני סטודנט והתקציב עומד על כ10K עם אופציה להתגמש בעוד 2 במידת הצורך. הדרישות הן שיהיה אמין, חסכוני, קל לאחזקה ונוח.

כרגע חושב על פורד פיאסטה (97-99) או פונטו (אולי ספייס) כרכבים הכי פוטנציאלים עבורי.

מה אתם אומרים? חוות דעת מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה P :

ועוד כמה שאלות:

1) האם נהוג להתחלק חצי חצי על עלויות תיקונים שלאחר בדיקה?

2) איפה צריך לשים דגש כשאני קונה את הרכב?

3) כמה יעלה, בערך, הביטוח בהנחה שאני עדיין נהג צעיר (עוד חודשיים בן 21, אבל חדש על הכביש)?

4) אם אפשר להמליץ על מקום לבדיקת הרכב באיזור מרכז / נתניה

תודה רבה לעונים!

פורסם

1. נהוג להתקזז במחירון הרכב על הבלאי, ק"מ וידיים.

2. גיר, מנוע, שילדה. כל השאר גם חשוב אבל זה העיקר.

3. זה משתנה מרכב לרכב וזה תלוי בהיסטוריה שלך עם עברות ותאונות

4. מבדק בהרצליה פיתוח

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
.

4. מבדק בהרצליה פיתוח

יש לך מקום ספציפי בהרצליה פיתוח?

ועוד שאלה:

במידה והחלטתי כן ללכת על אוטו מסויים, מהם השלבים שצריך לעשות? קודם אני משלם (אחרי בדיקה כמובן) ורק אז העברת בעלות? קראתי גם שצריך לבדוק האם האוטו ממושכן, זה נעשה בדורא? 

תודה רבה

פורסם
אהלן,

אני סטודנט והתקציב עומד על כ10K עם אופציה להתגמש בעוד 2 במידת הצורך. הדרישות הן שיהיה אמין, חסכוני, קל לאחזקה ונוח.

כרגע חושב על פורד פיאסטה (97-99) או פונטו (אולי ספייס) כרכבים הכי פוטנציאלים עבורי.

מה אתם אומרים? חוות דעת מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה P :

ועוד כמה שאלות:

1) האם נהוג להתחלק חצי חצי על עלויות תיקונים שלאחר בדיקה?

2) איפה צריך לשים דגש כשאני קונה את הרכב?

3) כמה יעלה, בערך, הביטוח בהנחה שאני עדיין נהג צעיר (עוד חודשיים בן 21, אבל חדש על הכביש)?

4) אם אפשר להמליץ על מקום לבדיקת הרכב באיזור מרכז / נתניה

תודה רבה לעונים!

לגבי מקום בדיקה (4)

המעבדה לרכב - זהו מכון בדיקה מומלץ בא.ת. חולון, אשר מעניק הנחה יפה לחברי הפורום בהצגת קופון.

את הקופון ניתן להוריד בלינק הבא

בהצלחה

• תוכן חדש...