Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הלך לי המנוע בטויוטה קורולה 98 אוטומט.

סגרתי עם המוסך על תיקון.(אווראול)

כשהגעתי לקחת את הרכב נאמר לי שבמקום תיקון החליפו לי את המנוע(באותו סכום)למנוע מפרוק

ובלי לידע אותי מראש התקינו לי מנוע של קורולה 96 שזה דגם שונה של מנוע ומשנתון ישן יותר.

התחלתי 1000 ק"מ הרצה

לאחר שנסעתי 70 ק"מ נגמר 3\ 4מיכל דלק . דווחתי על כך למוסך והוא אמר לי תבוא נבדוק את זה ביום ראשון.

אתמול נסעתי ופתאום הרכב לא " סחב יותר " . הזמנתי גרר.

במוסך אמרו שהגיר נהרס. (לפני ההחלפה של המנוע הגיר היה תקין לגמרי).

אני בבעיה רצינית

מה לעשות?

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם

תקשיב טוב,

לפי מה שאתה מתאר החברה נפלו על משהו שהם חושבים שיוכלו לחלוב ממנו כסף ,והרבה.

תלך אליהם ותגיד ש:

א. אתה דורש שיתקנו את המנוע,

ב. שיעזבו את הגיר [אלא אם כן הוא באמת דפוק ואז תפנה לסעיף ג]

ג. אם הם דפקו את הגיר מחובתם לתקן אותו ולא מחובתך כי כשהרכב נכנס הגיר היה תקין.

תאיים לפנות לאיגוד המוסכים ותביעה משפטית.

להבא תלמד לא משנים שום דבר ברכב בלי אישורך !

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ותזכור תמיד:

אין צירוף מקרים - יש הצטרפות מקרים.

ושלא יעבדו עליך...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אולי הגיר לא מתאים למנוע הזה, אולי המנוע הזה חזק יותר מהמקורי שמותאם לגיר(בספק אם זו הבעיה), או שלא הרכיבו טוב את הגיר, בין הגיר למנוע יש טבעות מרכוז(אורן פעם הסביר זאת בתגובה למישהו) כניראה לא הרכיבו אותם וזה גרם לנזק.

הייתי תובע את המוסך שיחליף מנוע + גיר, אתה לא ביקשת להחליף מנוע סגרת על אברול וזו חוצפה גמורה להחליף מנוע בלי ליידע אותך.

פורסם

ייתכן והגיר המקורי ברכבך לא התאים למנוע שהרכיבו, ועל כן נתנו לך גיר ישן יותר שכנראה הגיע עם המנוע מפירוק (במידה והתקלה באמת בגיר).

פורסם
אפשר לדעת כמה קילומטרים עבר הגיר \ המנוע הקודם ?

איציק

הגיר והמנוע, עשו 230000 קילומטר. הרכב יד ראשונה. טופל כמו שצריך לא חסכנו עליו. הגיר היה תקין ומדוייק כמו שעון שווצרי

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם

חוצפנים במוסך.

ממליץ שתגש אליהם שיחזירו את המנוע שלך ואת הגיר שלך (תקליט את כול השיחות).

אסור להם להחליף מנוע ללא הסכמתך.

לאחר מכן פנה לאיגוד המוסכים באמצעות עורך דין שעוסק בתחום.

זו דעתי אבל כדאי שתקרא גם מה אחרים חושבים בפורום.

בהצלחה

• תוכן חדש...