Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו אני עולה עכשיו לכיתה י' והחלום שלי משאני קטן זה מכוניות כל מה שקשור למכוניות כל המחברות שלי מלאות בציורים של מכוניות עכשיו אני הייתי רוצה לדעת אם יש בארץ איזה בית ספר ללימוד והרחבה של עיצוב מכוניות והנדסת מכוניות ואם אני רוצה להיות נהג מירוצים בע''ה שאני ייגדל מה אני צריך לעשות ואיפה אני יכול ללמוד את זה תודה רבה !

פורסם

תחליט, אתה רוצה להיות נהג, מהנדס, מכונאי או מעצב?

כל אלו הם מקצועות שונים שדורשים רקע שונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ולהיות נהג או מעצב זה 2 דברים שונים.

אתה חייב להחליט מה אתה באמת רוצה מהחיים שלך אחרת תהייה תקוע בלי כלום.

פורסם

שכחתם מה זה להיות בן 16? לפחות לחלק מאיתנו היו את אותם חלומות אז קצת אמפתיה לא תזיק.

לעניין, קריירת נהג מרוצים בתנאי הארץ אתה יכול להתחיל לפתח בקארטינג. חפש באיזור המגורים שלך מסלול קארטינג (תריץ בגוגל) יש קורסים וליגות. תתחיל ותראה אם יש לך כשרון לעניין.

עיצוב מכוניות קשה בגיל תיכון אבל אם תכוון את עצמך ללמודי הנדסה/עיצוב אז יש לך כוון ותהיה לך התחלה טובה ללמודים. יש לי חבר שעבר מסלול כזה, הוא למד עיצוב תעשייתי בבצלאל והמשיך אחר כך ללימודי עיצוב רכב באיטליה כך שהחלום בר השגה.

בהצלחה.

פורסם

כדי להיות נהג רצוי להיות עשיר (רב נהגי המירוצים בעולם מממנים את עצמם). מאוד. רצו גם לגור בחו"ל. אפשר ללמוד הרבה מסיפורים של נהגי מירוץ תוצרת הארץ. בצע חיפוש בפורום ספורט מוטורי, על נהגים מהארץ (לא לקחת דוגמא מחנוך ניסני, הוא התחיל מלהיות עשיר...), ומירוצים בארץ.

בינתיים, תתחיל מקארטים.

עיצוב מכוניות אין בארץ, אבל אפשר להתחיל מעיצוב תעשייתי, במגמה ללימודים בחו"ל. תלמד מקצועות ריאלים, הנדסיים, ותצטיין. כמובן שצריך גם כישרון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עיצוב מכוניות הנו חלק ממרכיב של עיצוב תעשייתי.

ראש המחלקה במכללת שנקר שברמת גן, הנו אלכס פדואה שהיה מעצב רכב חו"ל.

נראה לי שכשתתבגר, אז תצטרך לבדוק ולברר אפשרויות לימוד ויתכן שעד אז מחשבותיך ורצונותיך ישתנו.

בינתיים אל תשכח שללימודים גבוהים צריך ציונים טובים בתיכון ובבחינות הבגרות ולכן התרכז והשקע בלימודים כבר כעת, כי כל זה מהווה הלאה גשר לעתיד.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...