Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש לרכב הנ"ל מחלות כלשהן? מנוע 1600 שעשה 110,000 ק"מ

הבנתי שבחלק מהרכבים יש צורך להחליף תושבת גיר (הרכב אוטומט) אבל זה לא כזה נורא

הטיפולים גם לא כאלה זולים לפי מה שהבנתי

פורסם

תבדוק בעיקר את הגיר, משתי סיבות:

א. התחושה שלך בנהיגה - יכול להיות שתאהב את העברת ההילוכים, ויכול להיות שלא (הגיר הזה מתפקד קצת אחרת ו"לומד" את הרגלי הנהיגה שלך). יש האומרים כי זה הגיר האוטומטי הדומה ביותר לגיר ידני (לפחות בתחושה שמשדר).

ב. שהגיר תקין (אין דפיקות בהעברת הילוכים / העברה להילוך אחורי). יש לגירים הללו בלא, שמצריך לא אחת שיפוץ שעלותו עלולה להיות יקרה.

אם אתה יכול - תעדיף גיר ידני (אם ניתן ואפשר).

כ"כ - פלסטיקה - תראה שהכל שלם, ולא מתפרק (יש בלאי לחלקי פלסטיקה שנוטים להתפרק להרעיש).

המנוע - דוקא אחד הרכיבים המוצלחים ברכב זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זה הסניק דור ראשון הבנתי שבעקבות עומס על הגיר מכיוון משקל הרכב בשנים הראשונות היו מחליפים גירים עוד ב 40000 ק"מ.

אני לא יודע מה המצב היום.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אם זה הסניק דור ראשון הבנתי שבעקבות עומס על הגיר מכיוון משקל הרכב בשנים הראשונות היו מחליפים גירים עוד ב 40000 ק"מ.

אני לא יודע מה המצב היום.

מה זה דור ראשון זה שנתון 2003 למה אתה מתכוון?:|

פורסם

2003 זה דור ראשון.

לא היו מחליפים גירים, אלא משפצים (לפעמים חלקית).

בעיקר במודלים 2001 היו הרבה תלונות על שסתום וחיישן לחץ שמן.

לירן, הרכב נח , שימושי, בטיחותי.

תבדוק טוב את הגיר (שלא מוכרים את הרכב כי השיפוץ היקר והכואב מתקרב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי.

מדובר במכונית עדינה מאוד, חוץ מנושא הגיר. להרבה מכוניות היו בעיות בתושבות- לא מחזיקות הרבה זמן מעמד, חיישנים, סלילי הצתה, מכיר הרבה בעלי רכבים שנתקעו מספר רב של פעמים בצידי הדרכים, כל פעם דובר בתקלה אחרת שונה ומשונה.

מציע לא לקנות מכונית מסוג זה. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

יחד עם זאת, תבדוק היסטוריית טיפולים, אם תראה שהרכב טופל היטב ושלא היו תקלות חריגות- תשקול אולי לקנות.

פורסם
הי.

מדובר במכונית עדינה מאוד, חוץ מנושא הגיר. להרבה מכוניות היו בעיות בתושבות- לא מחזיקות הרבה זמן מעמד, חיישנים, סלילי הצתה, מכיר הרבה בעלי רכבים שנתקעו מספר רב של פעמים בצידי הדרכים, כל פעם דובר בתקלה אחרת שונה ומשונה.

מציע לא לקנות מכונית מסוג זה. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

יחד עם זאת, תבדוק היסטוריית טיפולים, אם תראה שהרכב טופל היטב ושלא היו תקלות חריגות- תשקול אולי לקנות.

אני לא מתכנן לנסוע על האוטו לאילת כל שבוע... ככה שלא סביר שהוא יתקע בצידי הדרך

במידה והרכב נוח מבחינת חווית נהיגה, שווה לקחת לבדיקה ואם הכל תקין לקנות?

פורסם

האוטו הבא שלי זה אחד כזה (אם אני אמצא ידני או אפילו 4X4 אני אהיה בשמיים).

הייתי שוקל להוסיף קצת ולמצוא דור2 , נראה יותר טוב לטעמי.

אבל אני משוחד (4 שנים עם רנו מגאן 2001 ידנית).

:wink:
  • תוכן חדש...