Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הגיע זמנם של הבולמים הקדמיים וחשבתי שזה הזמן הנכון להחליפם.

היום רכשתי זוג בולמי מונרו+באמפ סטופ שמגיע ביחד עם כיסוי האבק לבולם (אוניברסלי) +מיסבים לבולם+תושבות בלם.

מצויד במקווץ קפיצים,וסט בוקסות,

בימים הקרובים אני אתחיל במלאכה ואצרף תמונות של כל שלב בפירוק וההרכבה (יש לציין שלא עשיתי זאת מעולם,אך בעל חוש טכני ומוטיבציה גבוהה נעזר במדריכים)

אתם מוזמנים לשאול שאלות .

זה המקום גם להודות לחברנו לפורום dani57 הבעלים של פולינה המדהימה שתומך לכל אורך הדרך .

מצורפות תמונות של החלקים ,

אמשיך לעדכן .

ליאור מילמן

פורסם

זוג בולמי מונרו-500 ש"ח

זוג מיסבים-60 ש"ח

זוג מגני אבק+באמפ סטופ-40 ש"ח

זוג תושבות בולם-75ש"ח

מקווץ הקפיצים נתרם ע"י המוסכניק שלי:-)

אתם מוזמנים לעלות שאלות אם יש .

התמונות של החלקים: בתמונה אחת הבולם, בתמונה השניה משמאל לימין ,באמפ סטופ+גומיית אבק(אוניברסלי),תושבת בולם,מיסב.

31052010125.jpg

31052010124.jpg

פורסם

היום לאור בוקר בדקתי את מצבם של תושבות הבאמפ סטופ בבולמים האחוריים ונחרדתי לגלות שהם אכולות לחלוטין,

בנוסף שהן לא תואמות בכלל .

שאלתי כאן היא ,

האם אני יכול לפרק את הבולמים האחוריים בשביל להחליף רק את התושבות האלה שיושבות בתוך הבולם ?

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל בוודאי שאתה יכול להחליף רק את הגומיות מאחורה

אבל מה בדיוק הבעיה איתם ?

הגומיות האוניברסליות שקנית לא יתאימו בבולמים האחוריים כי הבולם דק יותר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כפי שכבר כתבתי לך בה.פ, וזה מניסיון לאחר שכבר עשיתי את זה, המגיני אבק לא מתאימות לא מקדימה ולא מאחורה!

מקדימה הם יכנסו אך לא יכסו כיאות את כל הבולם ולכן בעצם לא ממש יגינו על הבולם מפני אבק ובוץ ומאחורה הם לא מתאימים בכלל מכיוון שהגומי גדול ועבה מידי והוא יכנס בין הקפיץ ויפריע בפעולתו.

אני מאוד ממליץ להשיג מגן גומי בצורה המקורית ולא להשתמש במה שרואים בתמונה שהוא צירף.

פורסם
קודם כל בוודאי שאתה יכול להחליף רק את הגומיות מאחורה

אבל מה בדיוק הבעיה איתם ?

.

לרון :

חסרות חיים פשוט במילים האלה התפוררו כמעט לחלוטין .

חזרתי לעדכן היום סיימתי את מלאכת הפירוק וההרכבה של הבולמים עם קצת עזרה מחבר,

פשוט אין מילים עולם אחר לגמרי ממה שהיה,

ההגה נהיה יותר רך,כשעוברים מעל בור או גבשושית לא שומעים את הגלגלים (במקרה שלי שומעים רק את האחוריים כי הגומיות בולם גמורות לגמרי.

על הדרך גם ניקיתי את חיישני ABS שבגללם הנורה היתה נדלקת ,ועכשיו כבר לא .

מחר בבוקר שאני נוסע לבסיס(חייליצי'ק ) אני יקח את האוטו איתי ויעבור במכון לכיוון פרונט לסיון המלאכה .

מחר אני גם אעלה תמונות מההרכבה היום .

רציתי לאודות לדני מהפורום הבעלים של פולינה על הכוונה ועזרה באמת בחור זהב,

רציתי להודות גם לרון (מוסך רון) מצטער על השיחות הלא מובנות עם שאלות רבות עזרת לי מאוד .

שנזכה לעוד פרוייקטים משמעותיים .

בתודה רבה ,

ליאור מילמן .

פורסם

יאללה מחכים לתמונות.

אגב המגן אבק האוניברסלי הזה בדיוק מותקן אצלי בפולו והם עושים עבודה מעולה.

יכול להיות בגלל שאצלי הרכב מונמך.

• תוכן חדש...