Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.ברצוני לרכוש רכב בזמן הקרוב. הפרטים הבסיסיים הם:

תקציב לרכישה: עד 25,000 ש"ח עם אפשרות לעד 35,000 ש"ח

ידני/אוטומט:בטח שידני,אבל אפשר להתפשר על אוטומט טוב

נפח מנוע: עד 2000 סמ"ק

קטגוריה:שטח פנאי / משפחתי / "פוזה"

שנתון:מ-1996 ועד 2001

מספר מקומות ישיבה:4-5

קילומטראז':עד 170,000 ק"מ

דרישות של צריכת דלק:לנסוע ביום 10 קילומטר - ולנסוע כך שבועיים מבלי לתדלק

מה הצרכים מהרכב: תא מטען גדול מספיק ל 2 סאב וופרים,מגברים,וקניותשוק שיפורים לא קטן (פגושים,פנסים,וכו') פוזה טובה

חשבתי על הונדה סיוויק,או על הונדה HRV. מה דעתכם על הונדה סיוויק 1996 ידנית 1.6 ?מה דעתכם על הונדה HRV ידנית 2001 1.6 4X4 ?

:twisted:
פורסם

אתה מתפזר הרבה - פנאי, פוזה, משפחתי......

המון רכבים יכולים להיכנס לכאן - אלפות, סיאטים, יונדאי קופה, BMW ישנות, אודי, וכו' וכו' וכו'.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הדרישה שלך מהתא מטען גדולה מידי לדעתי,הייתה לי סיויק שנת 2000 עם מגבר וסאב אחד בלבד בתא המטען,ויכלתי לדחוף לשם בלחץ עוד שקית של קניות,אז עם שני סאבים תהיה בטוח שאולי תצליח להכניס לשם סיכה וחוץ מזה כלום.

יום טוב,אגב הייתי בודק יונדאי קופה כמו שהציעו לך מעליי,רכב פוזה אולטימטיבי אך עם זאת קח בחשבון,שהרבה צעירים לפנייך חשבו על זה ורוב ההיצע בשוק בשנתונים נמוכים הם רכבים גמורים שנחרשו ע''י צעירים עם מס' ידיים גבוה וק''מ גבוה,לפני שאתה מחפש לפי צבע וכו' לך על האחת הכי פחות "מכוסחת" ושמורה שתמצא.

יום טוב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אתה מתפזר הרבה - פנאי, פוזה, משפחתי......

המון רכבים יכולים להיכנס לכאן - אלפות, סיאטים, יונדאי קופה, BMW ישנות, אודי, וכו' וכו' וכו'.

כי אני לא בטוח איזה רכב בא לי.

יונדאי קופה, פוזה אולטימבטיבית, מנוע 2000 גיר ידני, שנתון 97-98 נכנס בתקציב.

הבעיה היא עניין המושבים.

תודה,אשקול את העניין.

הדרישה שלך מהתא מטען גדולה מידי לדעתי,הייתה לי סיויק שנת 2000 עם מגבר וסאב אחד בלבד בתא המטען,ויכלתי לדחוף לשם בלחץ עוד שקית של קניות,אז עם שני סאבים תהיה בטוח שאולי תצליח להכניס לשם סיכה וחוץ מזה כלום.

יום טוב,אגב הייתי בודק יונדאי קופה כמו שהציעו לך מעליי,רכב פוזה אולטימטיבי אך עם זאת קח בחשבון,שהרבה צעירים לפנייך חשבו על זה ורוב ההיצע בשוק בשנתונים נמוכים הם רכבים גמורים שנחרשו ע''י צעירים עם מס' ידיים גבוה וק''מ גבוה,לפני שאתה מחפש לפי צבע וכו' לך על האחת הכי פחות "מכוסחת" ושמורה שתמצא.

יום טוב.

תודה,אשקול את כל מה שאמרת.

נראה לי אני אקנה הונדה סיוויק קופה 1996 ידנית 1.6 / יונדאי קופה 1998 ידנית 2.0 .

תודה לכולם,אפשר לנעול.

:twisted:
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
היי.ברצוני לרכוש רכב בזמן הקרוב. הפרטים הבסיסיים הם:

תקציב לרכישה: עד 25,000 ש"ח עם אפשרות לעד 35,000 ש"ח

ידני/אוטומט:בטח שידני,אבל אפשר להתפשר על אוטומט טוב

נפח מנוע: עד 2000 סמ"ק

קטגוריה:שטח פנאי / משפחתי / "פוזה"

שנתון:מ-1996 ועד 2001

מספר מקומות ישיבה:4-5

קילומטראז':עד 170,000 ק"מ

דרישות של צריכת דלק:לנסוע ביום 10 קילומטר - ולנסוע כך שבועיים מבלי לתדלק

מה הצרכים מהרכב: תא מטען גדול מספיק ל 2 סאב וופרים,מגברים,וקניותשוק שיפורים לא קטן (פגושים,פנסים,וכו') פוזה טובה

חשבתי על הונדה סיוויק,או על הונדה HRV. מה דעתכם על הונדה סיוויק 1996 ידנית 1.6 ?מה דעתכם על הונדה HRV ידנית 2001 1.6 4X4 ?

בתקציב של 35K אתה יכול לרכוש פונטו ספייס HGT,

רכב מהיר מאוד בעל 136 כ"ס בעל נפפח של 1800 סמ"ק,

שתי דלתות פגוש חמוד,סאנרוף התנהגות כביש נהדרת

אני אישית בעל רנו מגאן קופה 1600 שנת 2001,

מבסוט ממנה בגאג' עם שני סאבוופרים ,

ידני חסכוני וחמוד.

עוד אופציה בשבילך היא פולו GTI רכב חלומי,

חזק מהיר,יפה,התנהגות מושלמת,מרווח יחסית לרכב האצ'בק.

אישית אל הייתי ממליץ לשפר מנוע,

במכוניות בתקציבים כאלו,עכשיו במחיר הדלק במיוחד.

כל שיפור זה עוד שקל לליטר חח,

וגם זה לא חוקי,יופי זה משהו אחר.

למרות שאישית הסטנדרט הכי יפה.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...