Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג 3,300 סמ"ק שנת 1979

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסטנג שלך בעלת מנוע 6 צילינדר טורי בנפח 3273 סמ"ק(200 קיוביק אינצ)בעל 91 כ"ס ב3600 סל"ד,מומנט של 20.9 קג"מ ב1600 סל"ד,מקורו של המנוע בשנות השישים ושימש בין היתר את המווריק והדגמים הקודמים של המוסטנג.בעל מאייד כפול בודד.הגיר ידני 4 הילוכים(5 הילוכים היו אופצייה)או אוטומטית 3 הילוכים מתוצרת פורד.אותה יחידת הינע בדיוק שירתה גם את הפיירמונט שהיו די פופולריות בארץ ביצועים?מהירות מירבית של 162 קמ"ש ותאוצה מ0-100 תוך 12.7 שניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אופצייה לסוס שימשוך בעליות לא הייתה? :lol:

אולי לא היה צריך :roll:

אם תסתכל בנתונים שנתן פרחי תראה שיא מומנט (ומומנט, אגב, לא נמוך במיוחד...) דווקא בסל"ד מאוד נמוך (1600(!?!)סל"ד), והספק( דווקא דיי נמוך) לא רחוק כל כך משם (ב3,600).

מה שאומר שכל עוד לא תבקש (ולא תקבל :twisted: ) תאוצות עוצרות נשימה , תקבל רכב חביב לשיוט נינוח שלא מפחד מעלייה מזדמנת.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

מה גם ששיטת מדידת כ"ס במכוניות האמריקאיות לא תמיד כזאת נכונה ... ולדוגמא בדגמים היותר ישנים של המוסטנג נמדד ההספק בסל"ד מסוים כאשר לא טרחו לציין לדוגמא שההספק המקסימלי הוא מעבר לסל"ד הזה :)

ו21 קג"מ ב1600 סלד ... :) כמו דיזל :) טורבו דיזל

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שמוליק, אני יודע שהאוטו מסוגל לעלות את הקסטל.....

הכוונה שלי הייתה שהביצועים שמתקבלים ממנוע 3300 בשנת 79', הם בערך כמו של אלפא עם מנוע 1300 בשנת 69'.

אני מקווה שאתה מסכים איתי שאלה נתונים מחפירים עבור אוטו שמתיימר להיות ספורטיבי.

פורסם

אסף ... ממש אבל ממש לא ... האוטו הזה עובד על מומנט ... ובעליה הוא יקרע את האלפא ובכל תאוצת ביניים הוא גם והוא יעבוד בצורה נינוחה ביותר וחלקה בסל"ד נמוך עם המון כח.

לא טיל בליסטי אבל זה האופי של המנועים האמריקאיים בשנים האילו.

מחפיר למוסטנג - אין ספק

עגלה? במושגים של היום

ניתן לשיפור ? :) בקלות

Then dying is forgetting

פורסם
שמוליק, אני יודע שהאוטו מסוגל לעלות את הקסטל.....

הכוונה שלי הייתה שהביצועים שמתקבלים ממנוע 3300 בשנת 79', הם בערך כמו של אלפא עם מנוע 1300 בשנת 69'.

אני מקווה שאתה מסכים איתי שאלה נתונים מחפירים עבור אוטו שמתיימר להיות ספורטיבי.

:roll:

אולי 1.2 מ 72 ...

פורסם

עגלה עם פוני :wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש בעיה של יופי מבחינת הצורה שלה היא דיי מכוערת והמנוע לדעתי מספיק מבחינת כוחו כרגע לפחות אין צורך בשיפור כלשהו יש לי עוד אחת כזאת זהה רק אם מנוע 2.4 וידנית.

השאלה שלי אם אוכל להוציא את השלדה של המוסטנג לחלקים ולהרכיבה בשנייה מכיון שהיא שלמה וממש יפה וללא חלודה כלל וכוללת את הכל אפילו הסמל שלה בשלומותו?

מה אני עושה במקרה של רישוי למספר שלדה?

ואיפה אוכל לבצע שינוי זה .

אגב מישהו יכול אולי לכוון אותי ולתת לי טיפים או מידע ( אולי אף על מיקום)מוסכים לקוסמטיקה לרכב כולל ניפוחים וכו'... :oops::oops:

פורסם

תשמע , השיטה הכי פשוטה אם יש לך בודי אחד עם גיר טוב ומנוע טוב בשניה זה ללכת למוסך ושהם יבצאו לך החלפה ואישור החלפת מנוע ותאשר את זה במשרד התחבורה. ( הרי מקסימום אם יבקשו לשדרג בלמים וכו יש לך הכל מהרכב השני. )

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...