Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאול, איש יקר, אני הייתי לקוח שלהם ולא התחרטתי לרגע, וגם הרכב הקרוב יבוטח דרכם, לכל אחד יש ניסיון כזה או אחר עם חברות הביטוח, אבל לרשום שהונו ושיקרו אותך זה די חריף, אני חושב שכדאי שתחשוב לפני שאתה זורק כאלה ביטוים לאוויר היבש שלנו(איזה חום), או לחלופין תספר מה קרה לך איתם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
דור, הצטערתי לקרוא את תגובתך, אם הייתם משקיעים את המאמץ הזה בלקוחות שלכם במקום לשקר ולהונות-אולי הייתי נשאר לקוח שלכם.

תגובה כזו, ללא פירוט עובדות המקרה, הן בגדר הוצאת דיבה ולשון הרע, ומעמידות את הכותב בסכנת תביעה. אני מציע לך, Paul, לכתוב את אשר קרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תגובה כזו, ללא פירוט עובדות המקרה, הן בגדר הוצאת דיבה ולשון הרע, ומעמידות את הכותב בסכנת תביעה. אני מציע לך, Paul, לכתוב את אשר קרה.

אם , ואני מדגיש אם סיפורו של החבר נכון , ולכאורה שמאי פרטי השבית את הרכב לאחר ששמאי מטעם

חברת ביטוח ישיר , שמה לעשות? כצפוי הוא שומר על אינטרס מעסיקיו ....אזיי משהוא כאן לא בסדר , והסימפטיה

במקרה הזה מבחינתי נתונה ללקוח , לאזרח הקטן ובטח לא לחברת הענק.

לכן הצעתי לחבר הפורום להביא שמאי פרטי נוסף ולקבל חוות דעת שנייה שתאשר ותקעקע את הממצאים למען

הסק ספק.

מהתרשמותי הקצרה אנני חושב שהחבר המציא כאן משהו , או שיש לו משהו אישי נגד חברת ביטוח ישיר במקרה

דנן , כאשר הפורום אמור ומיועד להיות גוף צרכנים משותף החולק ומשתף מידע לטוב ולרע

אין דנים אדם בשעת כעסו , ואין שופטים אותו , ולדעתי כמו שהמקרה עלה כאן בצורה המציגה את חברת ביטוח ישיר

באופן שלילי , כך יש שמשבחים אותה , וזו הדמוקרטיה היפה.

מדובר בפורום חברים ותו לא , כך שיש ונזרקות כאן לא מעט מילים , ביטויים, והאשמות ,שצריכות להלקח בפרופורציות

הנכונות , ולא ברמה שכל מילה כאן תגרר לבית משפט, זה לא פורסם בעיתון ידיעות אחרונות

מה שכן , אני מציע לחברת ביטוח ישיר להכנס לעובי הקורה כאשר והיה והצדק וההוכחות בידיהם , נשמח לראותם

כתובים מעל גלי האתר , ואני סמוך ובטוח שהחבר המתלונן יפרסם התנצלות ויערוך את דבריו כהלכה

זאת דעתי האישית בלבד

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

מה הכוונה "בלא משנה"???

אתה ציטטת שאלה שכיוונתי למשתמש שהוציא דיבה.

לגבי פותח השרשור, יש שתי חוות דעת, מביאים שלישית. עוד לא אמרו לו כלום לכאן או לכאן, ואנחנו עדיין לא יודעים איזה שמאי צודק יותר ואיזה פחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...