Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב רעידות קלות בהגה נכנסתי לבצע איזון גלגלים.

המכונאי הוריד את הגלגל מהמכונה כאשר היא מראה עדיין 5 גר' לאיזון. לאחר שהערתי לו אמר שזה לא משנה. אמרתי שלי זה משנה והתעקשתי להחזיר, מה שהתחיל התנפלות בצעקות של כל המכונאים. הודעתי שאני לא משלם, הגלגלים הוחזרו לרכב (לאחר שפורקו מהם כל המשקולות כעונש..) ונסעתי.

לפני כן, מכונאי באותו מקום "הסביר" ללקוח שהיה לידי שהוא "חייב" להחליף בולמי זעזועים מאחור מכיוון שמעולם לא הצליב צמיגים קדימה אחורה במאזדה 5 החדשה שלו.

ראו הוזהרתם, גם המחיר לאיזון - 30 ש"ח הוא הגבוה ביותר באזור.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

5 גרם זה תקין אך אם הלקוח מתעקש - יש לאזן את הגלגל באופן מושלם (בהנחה וזה אפשרי).

המחיר יקר לאיזון בלבד, בדרך כלל מחיר האיזון הוא 15-20 ש"ח במקומות בהם יש תחרות.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון מחיר לאחד ואם זה כך אז באמת המחיר גבוהה מאוד.

בנוסף,אני חושב שגם סטייה של 0.5 היא סטייה וגם אם היא בגבול הסביר, הבחור שילם מכספו ,וזכותו לאפס כמו שצריך.

משהו יכול להסביר לגבי דברי החוכמה הבאים:

לפני כן, מכונאי באותו מקום "הסביר" ללקוח שהיה לידי שהוא "חייב" להחליף בולמי זעזועים מאחור מכיוון שמעולם לא הצליב צמיגים קדימה אחורה במאזדה 5 החדשה שלו.

אני פשוט נגעל ממקומות כאלה שהעיקר לגזור קופה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא יודע לגבי המקרה הספציפי שלך,אך כמי שמכיר (לא באופן אישי) את צמיגי שלומי,אני יכול לומר לך שיכול להיות שלעיתים המחיר יקר,וזו זכותך לקנות היכן שתרצה,אך לא נתקלתי מעולם בנושא של חוסר אמינות בעסק הזה.חבל סתם לפי מקרה בודד להעכיר את שם העסק.

פורסם

הדברים שנכתבו הם תיאור לקוני ומדוייק של מה שקרה מבלי לנסות להעכיר (או ליפות) את האירועים יותר מכפי שהיו.

מכיוון שהיה זה ביקורי הראשון שם אין לי דרך לומר אם זה מקרה בודד או לא.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

מנסיון אישי רב עם "צמיגי שלומי", אכן מחירים לא זולים (יחסית למרכז למשל, אבל לא יודע ביחס לאזור), אבל דווקא בתחום השירות מעולם לא התאכזבתי ואף יצאתי מרוצה.

פורסם

מאזן מקצועי ידע לשים את המשקולת בדיוק בנקודה הבעייתית ולסגור עניין על "0",

מאזן פחות מקצועי ימלא את הגלגל במשקולות טלאי על טלאי ולא בטוח שיגיע ל"0"

כל הנ"ל נכון במידה והג'נט לא עקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המאזן לא צריך להיות מקצועי. יצא לי לעבוד עם המכשיר הזה לא פעם, מבלי הדרכה של אף אחד רק לקרוא את הנהלים וההוראות. למעשה המכשיר מציין לך איזה משקל לשם ובאיזה מיקום על הגלגל במדויק. מה גם שבכל הספרות המקצועית, גם של המכשיר וגם של יצרני הרכב מורים על 5 גרם כמידה תקינה לחלוטין ואפשר לסגור עניין עם האיזון ולא יהיו שום רעידות.

פורסם

מסכים עם מה שדניאל כתב, לא צריך להיות גאון בשביל להפעיל את המכונת איזון,היא מראה על המסך את הנקודה המדוייקת למיקום המשקולת,וכמובן איזה משקולת לשים.

מה שכן,זה שיש למכשיר סטיית תקן של 5 גר' אומר שאם תסיים איזון על 5 גר' ייתכן שסטיית התקן תתקן אותך ל-0 ומצד שני יכול להיות שבגלל סטיית התקן אתה בעצם נמצא על 10 גר'.

בקיצור, סטיית התקן נמדדת מנקודת ה-0.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם 10 גר' זה לא נורא ולרוב בגלגלים 17" + זה אולי יהיה מורגש. יחד עם זאת אני מבין ומקבל את עמדת הלקוח לראות על המכשיר 0 שלם ועגול והיה ראוי מצד העסק לרצות את הלקוח.

• תוכן חדש...