Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי ההורים שלי היו מעורבים בתאונת דרכים, הם בסדר וזה הכי חשוב.

סדרה 7 נכנסה באוקטביה שלהם בכנף שמאל, התוצאה היא ששני הכנפיים הקדמיות, פגוש קדמי ומכסה מנוע הרוסים ברמה בינונית עד גבוהה.

ראיתי את הרכב אבל לא ברור לי אם השלדה נפגעה וגם לא קיבלנו מידע מקצועי לגבי העניין.

סוכן הביטוח מציע לנו סכום של 90% מהמחירון של הרכב או תיקון של הרכב (החלפה של כל חלקי הפח הפגועים וכו'). המחירון כרגע כ-22,000 ש"ח.

האם ברגע שאני מחליט לקבל 90% מהמחירון אז הרכב שייך לחברת הביטוח, או שאני יכול למכור את הרכב לחלקים וגם לקבל פיצוי כספי מחברת הביטוח?

תודה לעוזרים, זו תאונה ראשונה ומקווה שגם אחרונה. אין לנו נסיון בנושא.

פורסם

מה זה 90% מהמחירון? שילמת גם רק 90% מהמחיר של הביטוח?

בכל מקרה ברגע שהחלטת לקחת הצעה של הביטוח על רכב טוטל לוסט, הוא שלהם. הם כביכול קונים אותו ממך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הם בעצם מציעים לך "אובדן להלכה"- הם יקנו ממך את הרכב (במחיר שהציעו) יתקנו אותו וימכרו אותו.

מדובר בסוג של פשרה, אמנם לא שילמתם 90 אחוז מהביטוח, אך לחברת הביטוח יש קלף ביד והוא שהם אינם חייבים להוריד את הרכב מהכביש(הנזק אינו מספיק גדול) ובעיקרון יכולים לתקן אותו ואז להחזיר לכם רכב שלעולם לא יהיה אותו דבר + ערך נמוך מאוד. תעשו את השיקולים.

פורסם

מעבר לזה - מספיק להחשיב השתתפות עצמית וזה יגיע לסכום הזה.

מהרגע שקיבלת פיצוי מהביטוח הרכב שלהם.

(למרות שלפעמים יש אפשרות לקנות אותו מהביטוח)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם ה-90 אחוז הם לאחר קיזוז השתתפות עצמית, אזי ההצעה הוגנת.

אם יורידו השתתפות עצמית מתוך ה-90 אחוז, עוד יתברר שקיבלתם רק 80-85 אחוז.

בכל מקרה, השיקול הוא שלכם לאור העובדה שישאר לכם רכב מתוקן שסביר שתרצו למכור ביום מן הימים.

מצד שני בעוד כמה שנים הרכב יהיה שווה ככל הנראה רק 15,000 ואם תתנו הנחה בגלל התאונה וישאר בידייכם רק 12,000, אפשר לומר שההצעה של הביטוח נכון להיום, שקולה פחות או יותר להפסד שלכם בעת מכירת הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש לך את הזכות הראשונה לרכוש את הרכב (אני מתכוון לרכב שהוכרז טוטלוס)

אתה "רונה" אותו מהביטוח בסכום קבוע או אחוז מסוים ואותו מוריד מהכסף שמגיע לך ...

תבדוק את הענין

שבת שלום שחר

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

• תוכן חדש...