Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע או יודע על גאלופ מוטורס טרייד אין מחולון?

ETAA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מדובר על מגרש בחולון אשר סוחר ברכבים של שלמה סיקסט (יד ראשונה מליסינג). עקרונית אני נזהר מלהתקרב למגרשים שכאלה, אך ראיתי ב-yad2 רכב שהם מוכרים עם נתונים נחמדים ואני מתלבט האם בכלל לטרוח לקחת אותו לבדיקה.

כמו כן, כמה מקובל להוריד ממחיר הפתיחה במגרשי הליסינג? אני משער שכל מקרה לגופו, אך בכל זאת אני מניח שיש איזשהו טווח מקובל (הם לא הסכימו להוריד שקל...).

תודה מראש לכל המגיבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי נזהר ממקומות כאלה מהסיבה הפשוטה שלשלמה סיקסט יש מגרשי טריידאין משל עצמם והרכבים "הבעייתים" בדרך כלל מגיעים למגרשים האלה.

נסה לחפש אנשים פרטיים או קנה רק מטריידאין מורשה של יבואני רכב כמו: אוטודיל,טריידמוביל,כלמוביל,טופ טרייד וכו'.

בדרך כלל אנשים פרטיים שעשו טריידאין על רכב חדש רכבם מגיע לאחת הסוכנויות האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי נזהר ממקומות כאלה מהסיבה הפשוטה שלשלמה סיקסט יש מגרשי טריידאין משל עצמם והרכבים "הבעייתים" בדרך כלל מגיעים למגרשים האלה.

אתה אומר זאת מידיעה אישית או מהשערות? הרכב נראה בסדר גמור ואם יש לו בעיות מיוחדות אני אמור לגלות זאת בבדיקה ובהיסטורית הטיפולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מגרש רגיל ומסודר של SIXT. למה להם לתת את הרכבים לסוחר ולמכור במחירי הפסד?

את הרכבים הדפוקים, עם השאסי והנהיגה המטורפת והאינטריור הגמור - מקבצים יפה יפה בקבוצות של 20 רכבים, ומוסיפים עליהם 5 רכבים נורמליים וסבירים.

הסוחר קונה את כל 25 הרכבים, 5 רכבים נורמליים הם ללקוחות שמתעקשים ויתר ה-20 הם לפראיירים שמוכנים לקנות אוטו ליסינג שלא מחברת הליסינג עצמה.

אם תבוא בטענות על הרכב, שהוא בעייתי וגם אחרי כיוון פרונט הוא מושך שמאלה - אתה לא תבוא בטענות לSIXT אלא לחברה "משה הרמאי ובניו" שממנו קנית את הרכב. מהבחינה הזו SIXT אמנם הפסידה כסף בעת מכירת הרכבים, אבל הרוויחה שם נקי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...