Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"המערכת נבנתה ועוצבה בצורה ייחודית וכוללת רדיו דיסק וסאבוופר ALPINE, מגבר 4 ערוצים PPI, קבל STINGER, קומפוננט FOCEL וחיווט STINGER GAGE 0"

לא שאני איזה אבשלום קור אבל בכל זאת, האתר אמור להיות הפנים שלו. לעומת זאת, אהבתי את ההתקנה שבעמוד הראשי שלו, זה נראה כמו המכון הזה בבורסה טרופיקנה כמדומני (משם ההשראה?) :wink:

1. יש לי סאב וופר של אינפיניטי מדגם Kappa 120W.IB, כמובן שדבר ראשון שמשתמע הוא שהוא אמור לעבוד בהגברה של 120Watt, זהו שלא, הוא אמור לקבל 250-300Watt RMS, אבל העניין שהוא Infinite Baffle, מה שאומר שאני צריך להפריד בין החלק הקדמי לחלק האחורי שלו בצורה הרמטית, כמו עם המגש של הרמקולים מאחורה לצורך העניין ולא להתקין אותו בקופסה. נראה לי שלא כך כך אפקטיבי להשתמש בו בגלל שהוא בוודאי לא מנצל את ההגברה כמו סאב רגיל בקופסה ואני לא יודע איך הוא ישמע לומר את האמת, ולכן רציתי את עזרתכם כדי להחליט על איזה סאב וופר עלי לקנות שישתלב יפה עם המוראל כאשר:

א. הדרישות שלי פונות אך ורק ל SQ, אני אוהב JAZZ, ROCK, Blues ולפעמים נוטה גם למוזיקה שחורה ואלקטרונית (DEEP) אבל פחות קריטי, מעדיף לשמוע את המיד-באס מנגן נכון כשיש את הגיטריסט של ה Red Hot Chilli Peppers ברקע עושה את הקטע שלו !

ב. הסאב צריך לעלות לי (ללא הקופסא), לא יותר מ-200$ (כשמשתמשים במחירים של ארה"ב כ REFERENCE)

ג. אני רוצה שהקופסא תהיה כמה שיותר קטנה אבל לא כל עוד זה אומר איבוד האפקט של הסאב !

להזכירכם, מה שיפעיל את הסאב הם 2 ערוצים ב BRIDGED של מגבר Kicker KX850.4, מה שאומר שיהיה לסאב די ויותר ממה שאני דורש, כמדומני כ-450Watt RMS ב-2 אום או משהו כזה.

חשבתי לכיוון של JL Audio, Image Dynamics, Diamond Audio, Infinity Perfect וכו'.

2. אני אצטרך להשתמש בכבילה של הרמקולים שמגיעה מה HU המקורי של הפוקוס כאשר במגבר שלי כבר יהיו כניסות HI-Input ז"א שלא אצטרך מנחתים, כמה באמת מורגש השימוש בסוג הזה של הכבילה לעומת RCA של רדיו-דיסק Aftermarket? האם זה שווה את עלויות המכשיר + ההתקנה המסורבלת (אצלי הרדיו דיסק מובנה כחלק מהאוטו אבל אני חושב שאפשר להוציא אם ממש רוצים).

תודה מראש,

מורן

פורסם

מידן מל, אני מסכים איתך במאת האחוזים, אני ממש לא מחפש להתרברב ברכיבים שאני הולך לשים, להפך, אני רוצה להסתיר את המגבר ככל שניתן, הסאב זה קצת יותר בעיה כי אני לא מתכוון לקנות קופסא שתראה מקורית מ Q-Logic וכדומה.

אני באמת רוצה לדעת מי עושה עבודה מקצועית, בסופו של דבר זה הכי חשוב, אבל אני לא מכון ללכת ולהתחייב אצל בן אדם אחד שיקרע אותי במחיר, פשוט כואב לי להשקיע כל כך הרבה על רכב מליסינג.

פורסם

אם תרצה להרכיב את הסט 3 חלקים הזה בפורד-פוקוס, תצטרך להיפרד מהרבה כסף.

בדלת יכנס המידבאס "6.5 (רק צריך לשנות שם את הגודל, בנייה יחסית זולה, היה כבר בפורום מישהו

עם פוקוס ורמקול "6.5 של מורל)

אבל אתה תחוייב לעשות בנייה יקרה יותר למידים הקדמיים ("4), או קיק-פנל, או פודים על הדש.

תבדוק עלויות , כל הפיבר הזה יעלה המון כסף, אלא אם תבנה לבד.

אייל פעם נתן לינק טוב לבנייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22552&page=1&pp=15

ועוד לא נכנסנו לנושא האטימה בדלתות (תשים שם קיט DOORS של www.dynamat.com

או הoriginal או לחילופין extreme).

במחירי התקנה של כל הפיברים, אתה קונה סט "6.5 חדש של הייבריד, עם מידבאס+טויטר,

הרכבה של סט כזה תהיה פשוטה וזולה יחסית.

אני אישית לא יודע אם הייתי שם הכל ברכב ליסינג-היה כואב לי הלב .

אין לי בעייה להשקיע בדיינמט כמה שצריך, אבל כל הבניות בסגנון "טרופיקנה" ,

פשוט ביזבוז זמן, כסף ומשאבים.

אם למישהו בא לראות טירות ושערים מעץ בבג'ז (מבלי להעליב) נראה לי שאחרי פעמיים

שפותחים את הבג'ז , זה כבר נמאס, ואז מציק החוסר מקום,

נניח רוצים לנסוע לאיזה מקום יום שבת, מה מפרקים את כל הפיבר המגעיל הזה?

סתם תופס מקום, לא תורם לכלום (רק גימיק) אני לא הייתי משלם על זה שקל, גם לא חינם.

אני צריך בג'ז שנראה כמו ציור?

תבדקו כמה כסף שילמו לכל הציירים, תגלו שמדובר באלפי שקלים.

אל תתלהבו מציירים/פיברים /שטויות-

1.התקנה צריכה להיות נכונה מבחינת המיקום של הרכיבים,

2.התאמה ביניהם,

3.חיווט טוב.

4.אטימה-לניצול מלא של הרמקול.

5. כיוון נכון למערכת.

6. התאמה ללקוח-ע"פ טעם אישי.

7.ניצול נכון של התקציב.

אפשר לעשות בניות לסאב, מגברים, קיק-פנלים,

אבל יש לי הרגשה שברוב המקרים,

שמי שמצייר/משחק בצעצועים בבג'ז ,לא נשאר לו זמן ,לטפל בדברים החשובים.

זה נחמד לרכב תצוגה, לא כדי לשמוע טוב.

ZZR

• תוכן חדש...