Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בנצרת עילית ואני רוצה לרכוש תיבה מקורית לקיקר C12

מפני שאין לי מושג איך לבנות לו תיבה אצל נגר,

יש לי מידות והכל והתיבה ע'פ היצרן אמורה להיות 60.1 ליטר צורת טרפז

עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם צריך להיות בתיבה תעלות ואיזה חוטי חשמל ואיזה קוטר הפורט

וכל ה"שיט" הזה שבפנים.

אז אמרו לי שאני יכול לקנות פשוט תיבה מקורית לסאב הזה, יש למישהו קישור לתמונה של תיבה מקורית ?

או לחנות שמוכרת כאלה ? וכמה יעלה לי בערך תיבה מקורית לסאב הזה?

פורסם

אני אעזור לך.

מנסיון עצום עם הסאב הזה, הוא נשמע זוועה בתיבה פתוחה.

בתיבה אטומה של 1C^F, הוא נשמע הכי טוב.

תעשה תיבה אטומה של 28 ליטר(1C^F) ותגמור עניין:).

under construction..

פורסם

תודה רבה לך באמת, מתוך כ'כ הרבה אנשים שיש פה רק אתה טרחת להגיב באמת תודה.

זה כל מה שאני צריך תיבה אטומה של 28 ליטר ?

אני שומע שחורה האוסים..

פורסם

זה לא משנה מה אתה שומע - הסאב הזה מתפקד הכי טוב בתיבה שהומלצה לך.

יש כאן לא מעט חברי פורום שהסאב הזה והתיבה הזו היו אחת מאבני הדרך שלהם ולמען האמת - חיפוש היה מראה לך את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...