Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מכר מחפש רכב משפחתי/משפחתי קטן במסגרת התקציב באיזור ה40 אלף.

הרכבים שהוא מתלבט ביניהם הינם: בורה שנת 03~,פוקוס שנת 02~,לנסר שנת 04~,איביזה(קשה למצוא אוטומטית 5 דל'),307,קליאו B קלאסיק(1.4),שברולט אוואו,רנו מגאן II.

דרישות חובה: רכב אוטומטי, אמין, חסכוני בדלק ורצוי שיהיה נוח לביצוע טיפולים עצמיים. מנוע בין 1.4 ל1.6.

באיזה מבין הרכבים הנ"ל הוא יוכל לקבל את האיכות הגבוהה ביותר מצד אחד, ומצד שני רכב אמין.

ניתן להציע רכבים נוספים שהוא לא חשב עליהם.

תודה מראש!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לנסר, איביזה, קליאו קלאסיק ואוואו תוריד. את הקלאסיק אפשר להחליף בקליאו רגילה - אבל את הקלאסיק תוריד.

מבין היתר הייתי בוחר בפוקוס או במגאן (אם צריך מרווח מאחור בגרסת סדאן). הפוקוס בגלל מרווח, עיצוב, אמינות

והנאה מנהיגה, המגאן בגלל עיצוב, בטיחות עדיפה מכל שאר האפשרויות ונוחות מצוינת.

פורסם
לנסר, איביזה, קליאו קלאסיק ואוואו תוריד. את הקלאסיק אפשר להחליף בקליאו רגילה - אבל את הקלאסיק תוריד.

מבין היתר הייתי בוחר בפוקוס או במגאן (אם צריך מרווח מאחור בגרסת סדאן). הפוקוס בגלל מרווח, עיצוב, אמינות

והנאה מנהיגה, המגאן בגלל עיצוב, בטיחות עדיפה מכל שאר האפשרויות ונוחות מצוינת.

איך האמינות של המגאן? מדובר יהיה כנראה בגירסת ה5 דלתות.

פורסם
מניסיוני עם מגאן האצ'בק במשך חמש שנים - מעולה. אין סיבה לצפות ליותר תקלות ממכוניות אחרות,

במיוחד אם אתה רוכש רכב פרטי ושמור שטופל לא על-ידי חברת ליסינג...

תודה רבה. האם יש הבדל משמעותי בין ה307 למגאן? מדוע המגאן עדיפה?

פורסם

לגבי המגאן.

אני יכול לספר דווקא ההפך מבחינת אמינות.

באופן ספציפי בעיות עם הגיר האוט' שהתחיל לעשות בעיות.

אבל עזוב נמאס לי לפרט תבצע חיפוש פה בפורום ותמצא.

ובכלל להחליף נורא קדמית במגאן מחייבת אותך להתכופף ולהחליף מבית הגלגל :roll:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני חייב להצטרף לדעתו של talroze מנסיון של חבר קרוב, מגאן שנת 2005 הלך לו לפני שנה בערך חיישן בגיר והיה צריך לשלם 1000-2000 ש"ח לתיקון, נורה ימנית נשרפה, עשינו נסיון משותף להחליף נורה לבד, זה הצליח, אבל בתהליך הזזנו את כיוון האורות והוא היה צריך להיכנס למוסך - עוד 200 ש"ח בערך...

אני בטוח שיש ויש, אבל הנה עוד דעה.

• תוכן חדש...