Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סימבול?

lena1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים יקרים!

בדרכי לקבוע נסיעת מבחן על הסוזוקי אלטו, נכנסתי לסוכנות רנו ושם נודע לי על המבצע שלהם. המבצע הוא על הסימבול והמחיר הכולל הוא 80 אלף ש"ח. הסיבה היא שהם נשארו עם עודף שלא נמכר...

הבעיה היא שרציתי לקנות רכב יפני בלבד. האלטו הידנית נראתה לי אופציה טובה, בתור נהגת יחידה. על רנו כלל לא חשבתי בייחוד משפחתית, אבל המחיר טוב והנסיעה בה נוחה למדי. לפי הביקורות שקראתי, יש איזושהי בעיה עם הסוכנות קרסו... ממליצים בחום לא להתקרב אליהם...

אשמח מאוד לקבל עצה ע"י אלה מביניכם שמבינים קצת יותר ממני ברכבים :shock:

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסימבול (למעשה קליאו סדאן תוצרת טורקיה) מרווחת, בטיחותית ועם תא מטען גדול יותר מהאלטו.

האלטו קלה יותר לתמרון וחניה, חסכונית יותר בדלק באופן משמעותי, וזולה ב-20,000 שקל.

היא תהיה גם ככל הנראה זולה יותר לאחזקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שהסימבול מבוססת על הקליאו הקודמת ולא החדשה, כלומר שאין הרבה מקום במושב האחורי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסימבול מבוססת על הקליאו החדשה. אתה מתבלבל עם הדגם הקודם.

מימין סימבול דור קודם על בסיס קליאו II, משמאל סימבול החדשה על בסיס קליאו III:

clio-symbol.jpg2-el-renault-symbol-2009-llego-a-la-argentina.jpg

04.jpg

symbol.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסימבול (למעשה קליאו סדאן תוצרת טורקיה) מרווחת, בטיחותית ועם תא מטען גדול יותר מהאלטו.

האלטו קלה יותר לתמרון וחניה, חסכונית יותר בדלק באופן משמעותי, וזולה ב-20,000 שקל.

היא תהיה גם ככל הנראה זולה יותר לאחזקה.

הסימבול אוטומטית, ולכן צריך להשוות אותה לדגם האוטומטי של האלטו, שזול רק ב7K מהסימבול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסימבול אוטומטית, ולכן צריך להשוות אותה לדגם האוטומטי של האלטו, שזול רק ב7K מהסימבול.

היא רצתה אלטו ידנית, לכן השוותי לידנית. אם אין לה בעיה "לוותר" על תיבה אוטומטית, אני לא רואה שום סיבה לשלם

הפרש של 20,000 שקל לסימבול. אם היא חייבת אוטומטית - עדיין 7,000 שקל לטובת האלטו זה לא מעט, בטח

בהתחשב בכך שירידת הערך של הסימבול תהיה חריפה יותר לאורך השנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים יקרים!

בדרכי לקבוע נסיעת מבחן על הסוזוקי אלטו, נכנסתי לסוכנות רנו ושם נודע לי על המבצע שלהם. המבצע הוא על הסימבול והמחיר הכולל הוא 80 אלף ש"ח. הסיבה היא שהם נשארו עם עודף שלא נמכר...

הבעיה היא שרציתי לקנות רכב יפני בלבד. :shock:

תודה רבה!

הסוזוקי מגיע מהודו לא מיפן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסימבול מבוססת על הקליאו החדשה. אתה מתבלבל עם הדגם הקודם.

מימין סימבול דור קודם על בסיס קליאו II, משמאל סימבול החדשה על בסיס קליאו III:

clio-symbol.jpg2-el-renault-symbol-2009-llego-a-la-argentina.jpg

חוששני שאתה טועה, הסימבול מבוססת על קליאו דור קודם,

תעיין פה http://www.netcar.co.il/news/newsca.asp?i=1105

ותרגיש חופשי להשוות בסיס גלגלים בין הסימבול לקליאו החדשה, מצפה לך הפתעה. (לא נעימה במיוחד)

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי רנו הסימבול החדשה מבוססת על פלטפורמת קליאו III, ממש כמו הלוגאן סדאן ו-MCV. לכל אחת מהמשתמשות בפלטפורמה הזו יש בסיס גלגלים

שונה לעיתים בהפרשים של עשרות סנטימטרים. אין לי מושג מה השיקולים של רנו לגבי הממדים ולמה הסימבול קצרה מהלוגאן בנתון הזה, אך שוב -

לטענת רנו שתיהן (והקליאו III) מבוססות על אותה פלטפורמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מהן טענות רנו (יבואן או יצרן?) אך עובדתית הסימבול החדשה מבוססת על הקליאו II.

בכל מקרה, יצא לי לנהוג בסימבול החדשה אך לצערי לא בחנתי את המושב האחורי...

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים, שרשרת ההתכתבות הפכה למקצועית בעליל 8)

ובכל זאת, מהי ההמלצה הטובה ביותר שלכם עבורי: נסיעות בעיקר עירוניות, חשוב שהרכב יהיה חסכוני, אמין ונוח.

אגב, מה לדעתכם יהיה הערך שוק של האלטו בעוד 3-4 שנים? ויכולת הסחירה של הגיר הידני?

תודה! תודה! תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...