Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סימבול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר מחירון של רנו סימבול חדשה 2010 עומד על 110,000 ש"ח.

מחיר מחירון של רנו סימבול חדשה שנת 2009 עומד על 107,800 ש"ח.

כך שאת מקבלת הנחה ענקית לדעתי!

לגבי האלטו, אין בכלל מה להשוות את השתיים, הן לא מאותה קטגוריה כלל וכלל.

ולכל מי שהתחיל להתנצח על מרווח במחשב האחורי.. הרי ידוע שאלטו זה רכב ענק כמעט כמו סידרה 7 החדשה :?.

ואן לא הבנת את הרמז אז, האלטו הוא רכב פיצפון מכל בחינה ודומה יותר לסמארט.

אם חשוב לך תא מטען (תתכנני לתווך של 4 השנים הקרובות..) אז לסימבול ייתרון גדול מאוד על פני האלטו (באלטו פשוט אין תא מטען).

בנוחות הנסיעה אין בכלל מה להשוות בין השתיים כמו גם באיכות הנסיעה. ההרגשה ברנו היא של רכב משפחתי אמיתי ובאלטו יותר כמו צעצוע (אפילו שהוא צעצוע נחמד מאוד).

הרנו יושב טוב על הכביש ואין בעיה לעשות איתו גם נסיעות בין עירוניות ארוכות, ממש כמו כל רכב משפחתי רגיל.

באלטו לא הייתי ממליץ על נסיעות בינעירוניות, מקסימום גיחות קצרות לכביש מהיר. הוא יכול לעשות את זה, אבל זה פשוט לא נוח.

לגבי אמינות אף אחד לא יכול לדעת עדיין מה תהיה האמינות של האלטו (אפשר לנחש שטובה), עד עכשיו הרנו סימבול החדשה דווקא מראה אמינות טובה (אך גם פה אי אפשר לדעת בוודאות עקב חייו הקצרים על הכביש).

לגבי סחירות, אני מניח שלא תהיה בעיה עם האלטו וגם לא עם הרנו.

לגבי ירידת ערך תעשי חשבון של ירידת ערך ממוצעת של 12% בשנה ממחיר המחירון של הסימבול (107,800) וממחיר המחירון של האלטו (60,000).

התוצאות, כעבור ארבע שנים: רנו סימבול 64,650 ש"ח וסוזוקי אלטו 35,980 ש"ח.

בהתחשב בזה שהרנו עולה לך 80,000 הרנו עלתה לך לתקופה הנ"ל 15,350 והסוזוקי 24,000 :shock:

גם אם נקח ירידת ערך של 15% לרנו נקבל עלות ירידת ערך לתקופה של 23,730! כמו האלטו!!:arrow:

כמובן שהחישוב גס ביותר אך מראה לך את הכיוון הכללי.

הייתרון היחידי שיש לאטו זה בצריכת דלק, כאן אין בכלל ספק, השאלה מה הנסועה שלך בשנה והאם זה שווה לך.. לפעמים כל ההבדל מסתכם ב 2000-3000 ש"ח בשנה (כמו חשבון הכבלים הממוצע..). גם כאן כדאי לך לעשות את החשבון.

בקיצור מבחינת כלי תחבורה וסימבול נותן הרבה הרבה יותר מהאלטו, נקודה.

מבחינת חיסכון כספי, יש סיכוי שהאלטו תעלה לך לתקופה של 4 שנים פחות כסף, אך גם זה לא בטוח.

לסיום, אני בהחלט הייתי בוחר ברנו ולא באלטו.

בהצלחה

פורסם
מחיר מחירון של רנו סימבול חדשה 2010 עומד על 110,000 ש"ח.

מחיר מחירון של רנו סימבול חדשה שנת 2009 עומד על 107,800 ש"ח.

כך שאת מקבלת הנחה ענקית לדעתי!

אני לא חושב שאפשר לקרוא ל2000 ש"ח הנחה ענקית. תסלח לי, אבל זאת אפילו לא הנחה סימלית ובשביל הנחה כזאת לא הייתי חושב אפילו לרכוש רכב ממודל ישן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא הבנת כנראה...המכוניות נמכרות במחיר של 80 אלף ש"ח, לא 107 ולא 110 אלף ש"ח.

ההנחה היא מטורפת במטרה להעיף את כל המכוניות במהירות.

ההשוואה בכלל לא צריכה להיות לסוזוקי אלטו, זו לא אותה מכונית ולא אותה קטגוריה.

ההשוואה היא למכוניות כמו יונדאי אקסנט וקיה ריו.

במידה ואתה מוכן לשלם 60 אלף ש"ח על אקסנט יוצאת השכרה, עם 70 אלף ק"מ - יש בהחלט סיכוי שיפתה אותך לרכוש בעוד 20 אלף ש"ח מכונית חדשה לחלוטין מהניילון.

ניתן גם לקזז עלויות של טיפול שוטף כמו טיימינג, בולמי זעזועים, תקלות פה ושם וכך הלאה - דברים שלא יקרו ברנו סימבול, לפחות לא ב-5 שנים הראשונות - אז אנחנו מגיעים לתוספת זניחה ממש לרנו סימבול.

בקיצור - משתלם הרבה יותר, אם אתה בכיוון של משפחתית קטנה. לא משתלם אם אתה בכיוון של פיצית כמו אלטו או פנדה.

פורסם

עם כבר מדברים על ארץ יצרן כפי שפותחת השרשור הציגה

אז נזכיר שהאלטו מיוצרת בהודו ולא ביפן.

לעניין. הכול תלוי בדרישות שלך מהרכב ובכמות הנסועה והמרחק.

במידה ואת הנהגת היחידה, נוסעת רוב הזמן בעיר ופעם בשבועיים נוסעת

בנסיעות בינערוניות קצרות הייתי ממליץ לך על האלטו, אין שום סיבה שתשלמי הרבה יותר

(סימבול) ולא תנצלי את מה ששילמת עליו סכום כה נכבד.

האלטו, המכונית הזולה בארץ, היא מכונית מצוינת בעלת תמורה מעולה לכסף, מאובזרת ממש בקמצנות

(פעולות שהיו נחוצים על מנת לחסוך כדי להוריד משמעותית את מחיר הרכב)

בעלת איבזור בטיחותי מלא הכולל 6 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות וציון בטיחותי סביר.

מנוע קטן מאוד שמספיק מאוד בנסיעות עירוניות ויהיה חלש לנסיעות בינערוניות שוטפות.

לסיכום, למרות האיבזור הנמוך התמורה היא אדירה לכסף מבחינתי מפאת ואת מקבלת רכב ח ד ש מצויד באבזור בטיחותי

מלא וזה יותר חשוב מאיבזורי נוחות.

מצד שני יש את הסימבול, מכונית משפחתית קומפקטית שתהיה מרווחת משמעותית מהאלטו ולנסיעה מרובת אנשים

כפי הנראה תהיה גם נוחה יותר. תא המטען הוא נדיב מאוד, כמובן שהרבה יותר מהאלטו וגם המנוע

הרבה יותר חזר ויתאים הרבה יותר לנסיעות בינערוניות שוטפות.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

חברים יקרים!

הרבה הרבה תודה על התגובות המפורטות והמעניינות! עזרתם לי מאוד! אני לוקחת את האלטו לנסיעת מבחן השבוע, מקווה שיהיה מוצלח, כי אני נוטה אליה יותר 8)

עצמאות שמח!!!

פורסם

מבחינת נוחות- הרנו עדיפה, מנוע גדול יותר, גיר אוטומטי וכו'.

מבחינת אמינות- סימן שאלה גדול, לי היה בזמנו רנו קליאו בי והגיר (שככל הנראה כמעט זהה לזה המותקן בסימבול) החזיק בקושי 80 אלף ק"מ.

יש לי חברים שהיה להם רכב זהה לשלי , ואצלם הגיר החזיק בקושי 30 אלף ק"מ.

ממליץ לך לרכוש את הרכב ולהחזיק אותו בתקופת האחריות, ואז למכור.

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חברים יקרים!

הרבה הרבה תודה על התגובות המפורטות והמעניינות! עזרתם לי מאוד! אני לוקחת את האלטו לנסיעת מבחן השבוע, מקווה שיהיה מוצלח, כי אני נוטה אליה יותר 8)

עצמאות שמח!!!

לנה,

למה לא לשקול את סיאט אביזה שיש להם עליה עכשיו מבצע ב 88,800 ברמת אבזור מאוד טובה (גג פנורמי, חישוקי מגנזיום ועוד).

אני לא בטוח שהמבצע עדיין בתוקף - אבל הנה הלינק:

http://acw.gi-israel.info/seat/206297_ibiza_sport/

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...