Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ותודה מראש לכל מי שיעזור !

אני מחפש לקנות רכב, יש לי למטרה זו 90000, כולל סכום לישור קו אחרי הקניה וביטוח, אז לצורך העניין עד 85K לקניית הרכב.

אנחנו זוג צעיר אם תוכניות למשפחה בזמן הקרוב אז נראה לי שמשפחתית 4/5 דלתות זה הכיוון מבחינת הגדול.

אנחנו נוהגים עד 15000ק"מ בשנה.מתוכם במשך השבוע נסיעות בין עירוניות קצרות ובסופ"ש נסיעות ארוכות, אין יותר מדי נסיעות עירוניות באזורים פקוקים, או צורך להידחק לחניות קטנות, כן כן אנחנו מהצפון :-D

אחרי ההוצאה על הקניה חשוב לי שההחזקה תהיה זולה והרכב אמין, אני גם רוצה להאמין שהרכב ישאר אצלנו כמה שנים טובות+.

חשוב לנו בנוסף לבטיחות שבטח חשובה לרוב, שהרכב ירגיש זריז ואם גם נהנה מהנהיגה בו אז בכלל...

לגבי נוחות בנסיעה שוטפת, מכיוון שאנחנו לא עושים הרבה נהיגות ארוכות אז זה פחות חשוב מהדברים האחרים.

פנים רכב מפנק יתקבל בברכה.

מכיוון שאני חסר ניסיון בקניית רכב משומש הרגשתי שיהיה לי יותר קל לקנות רכב ישירות מליסינג בהנחה שהם לא מורידים קילומטרג' ומתחייבים א.שלא הייתה תאונה וב.לתקן כל מה שלא בסדר בבדיקה עצמאית.

אחרי מעט חיפושים מצאתי מזדה 3 אקטיב 2008, 60000ק"מ, טסט ואחריות יבואן עד ינואר שנה הבא, אחריות שלהם לשנה, צמיגים חדשים , מתחייבים שעבר טיפול 60000, פנים וחוץ הרכב נראה אכלה.דוח טיפלים אני עוד צריך עוד לבדוק, חברת ליסינג גדולה.

מחיר -82K

רציתי לשמוע אם אני בכוון עם המזדה?

האם כדי לרדת שנתון/לעלות ק"מ ולחפש מנוע 2000 בכל דגם שלא יהיה?

האם האמונות שלי מוצדקות לגבי ליסינג?

בגדול אני סומך על הידע והניסיון שלכם לקצת הכוונה או הרבה אם צריך, גם הייתי שמח לשמוע איזה רכב אתם הייתם קונים עם הסכום המדובר.

ואם קראתם את כל המגילה אז בכל מקרה שוב תודה:wink:

פורסם

שלום לך.

אם אתה מחפש רכב שישרת אותך הרבה זמן,הכסף שאתה הולך להוצי הוא מזומן

היתי ממליץ לך לחפש מאזדה 3 COMFORT מפרטי.

אולי שם גם יהיה לך פחות K ובכל זאת זה יהיה רכב מפרטי ולא מלסינג.

דבר שני אתה בכיוון המאזדה זה רכב אמין מאוד זריז וכיף לינהוג.

לי יש אחת כזאת והיא פשוט מצויינת.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

לדעתך יש יתרון לדגם עם מנוע 2000 או עדיף להשקיע את הכסף בשנתון יותר חדש וק"מ נמוך בדגם ה1600?

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור, כרגע אני מוכר רכב כמעט חדש לגמרי מסוג קיה סראטו.

לדעתי יענה על כך הדרישות שהגדרת. שלח לי הודעה פרטית אם תרצה עוד פרטים.

תודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יתרון ברור שיש למנוע 2 ליטר

זה אם באמת אתה צריך את כל המהירות הזאת?..

אם הנסעיות שלך ממש הרוכות אז כן שווה לקנות מנוע גדול אבל, אז גם הצריכת הדלק שלך עולה.

אם אתה אחד שהולך לעשות 15 אלף K בשנה אתה לא צריך מנוע גדול גם 1.6 ישרת אותך מצויין.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

• תוכן חדש...