Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפסתי מקורי של טמפרה,,מצאתי 1 ב400ש'. ו1 של אונו ב100ש'.קצת אילתור ,דמיון,יצירתיות,וההשתלה הצליחה והטמפרה חיה ונושמת,תמונות מחר.

פורסם

לא ממש הבנתי מהתמונות את כל הסיפור..

מה בדיוק היית צריך לשנות? חוץ מהצינור.

האם השטח מגע של התברז החדש לא היה קטן יותר מהשטח מגע של הישן?

האם החיבור לידית בורר של החום\קור הייתה שונה? אם כן, מה שינית כדי שיתאים לישן?

אשמח לתשובות.

פורסם

בתמונה שרואים את שני הברזים יחד,שים לב המנוף הפעלה שונה.ולכן העברתי את המנוף מהישן לחדש.וביגלל הצינור שממוקם אחרת הישתמשתי בצינור הצורתי,גם בתמונה.האוזן זה הדבר היחידי שהתאים(כול העסק שם עדין מאוד,הברגות בפלסטיק ואטימה ע,י אורינג בעובי פחות מחצי מ"מ.

פורסם

כל העבודה הזו יחד עם שינויים שעלולים להוביל לנזילה ונזק גדול יותר, שווים את הפרש המחיר של 300 ש"ח של ברז מקורי ומתאים לטמפרה?

פורסם

נכון ,אבל אתגר,וקצת הרגיז אותי המחיר המופקע שתוקע היבואן,יום שלם חיפסתיהרבה ברזים ראיתי וכולם היו 50\120שקל ורק יבואן פיאט400.ואני יודע מנסיון שחלקי רכב איטלקי מאוד זולים בארופה.אים אני אמצא ברז מקורי במחיר שפוי אני אקנה ובנתים כבר יש לי חתיכת צינור באוטו לעשות מעקף לשעת חרום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

upetar,

לפני כמה ימים השגתי ברז של אונו גם כן, כמו שאצלך בתמונה ב30 שקל.

רציתי לשאול, איך בדיוק התאמת את כל הסיפור?

לגבי המנוף, אמרת שהחלפת בין המכלולים, פתחת את 2 הברזים? אם כן איך סגרת את הברז החדש? סיליקון?

ויותר חשוב, מה עשית עם המרווח הברגים השונה? הרי מרווח הברגים של הברז של אונו קטן יותר מזה של הטמפרה, מה עשית כדי להלביש אותו על הטמפרה?

אשמח לעזרה.

פורסם

אני מניח שיש לך גם טמפרה.אז הדבר החשוב בלהתאים ברז חימום אחר הוא לימצוא ברז שהשטח הישר שמונח על הרדיאטור יהיה בדיוק כמו במקורי והמרחק בין הברגים יהיה זהה.(לאונו יש כמה צורות של אוזנים)את הברז החדש לא פתחתי ולא פותחים ,הוא יהרס.(פתחתי את הישן עינין אותי לדעת מה קרה).את זרוע ההפעלה ניתן לפרק ולהחליף בנהם על ידי פתיחת הבורג שמחזיק את הזרוע.ואת הזוית השונה של הפיה,פשוט לחפס צינור צורתי שיתאים.אבל רגע רגע,בנתים השגתי ט"ל של חנות מראשון שיש לו ברז מקורי ב100ש.-אלוף החלקים 039656558 (גם אני אקנה עוד אחד,ואים אתה מאזור ר"ג קנה גם לי,אני משלם.תודה.

• תוכן חדש...