Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2380 ש"ח,וכל חודש יש תשלום קבוע של 50 ש"ח אני חושב.

אבל אם אכן החברת ביטוח לא תדרוש איתוראן אני אבטל אותו.

Got To love It

פורסם

אני עם איתוראן לסירוגין כבר כמה שנים, ומרוצה מהם.

לא מכיר את פוינטר.

לדעתי תעשה בירור קודם לכן עם כמה חברות ביטוח לגבי הצורך,

כי אם לא צריך, חבל לך על הכסף של המערכת, והתשלום השוטף.

מה גם שיש כל פעם את הטרטור של אישור מיגון ותקינות המערכת,

אז אם יש אפשרות לוותר על התענוג, תוותר עליו.

פורסם
המחיר שאמרו לי בהראל שהביטוח יעלה לי 8.5K מקיף+חובה ולא אמרו לי שיש צורך באיתוראן.

הנציג שרות בפולקסוואגן אמר לי שמחויבים לשים איתוראן.

אצלי מדובר בגולף TSI דגם 160 כ"ס.

סוכן הביטוח שמבטח את הרכבים במקום העבודה באמצעות חברת הראל דורש איתוראן.

הרכב השני שלי היה מבוטח מחוץ לעבודה, והסוכן גם הוא עובד עם הראל. בשביל הגולף דרשו רק "עלוקה + כספת".

נציג השרות לא יכול לקבוע לך, הוא רק אחראי על ההכנסות מהתקנות חיצוניות, לא על דרישות מיגון :?.

פורסם

לאחר בירור אכן קיימת חברת ביטוח שמוכנה לבטח את הרכב רק עם עלוקה אך עלות הביטוח היא כ 10K.

לעומתה הראל דורשת איתוראן פעיל והעלות הביטוח כ8,650. אם מסתכלים לטווח של 3 שנים מהיום (שזה הזמן בערך שהרכב יהיה אצלי) יותר משתלם לשים איתוראן,גם אולי בשביל השקט הנפשי.

בן.

Got To love It

פורסם
מה אתה אומר! ידידי אני מתנדב במשטרה והשיתוף והביצוע על חברת איתוראן הוא מושלם!! החבר'ה שלהם מאווווד מקצוענים עובדים ממש כמו שוטרים ועוד יותר טוב מהם.כאן בסביון יש ים גניבות שהם מסכלים ולא יוצאים פראיירים בכלל.

לגבי הניסיון עם פוינטר לא ארחיב על הניסיון שלנו איתם כדי לא לקבל מהם אח"כ טלפון...

חד משמעית אני ממליץ על חברת איתוראן!

ב2009 נגנבו בארץ בממוצע 57.7 מכוניות ביום ובסה"כ 21,070 רכבים.

פורסם

אני ממליץ על פוינטר מסיבה אחת ויחידה - הם תומכים כבר שנים בספורט מוטורי, ומגיע להם שפרגן להם על כך (כל אחד יראה קצת פירגון לחברות שתומכות בספורט מוטורי, וידאג והודיע שזו הסיבה, ואז אולי עוד כמה חברות יתרמו גם הן קצת).

אסף.

baja%20ruhama%2009%20019.JPG

פורסם

מאחר שיש לי נגיעה לפויינטר לא אדבר בשבחה (או בגנותה של איתורן ) אבל אפנה את תשומת לבכם של שלושה יתרונות:

1. בפוינטר אתה מקבל לחצן מצוקה חינם .

2. פוינטר מגובה בעשרות ניידות של "שגריר" (פוינטר היא חלק מקבוצת שגריר) וכך, אם יש לך תקלה משביתה בכל שעה של היממה, לא יגידו לך "תגרור לתחנת התקנה" אלא יגיעו אליך ויתקנו לך את התקלה.

3. בפוינטר לא תידרש להחליף סוללת גיבוי (מאות ש"ח) .

בכל מקרה, שתי החברות טובות ויש להן חלק לא מבוטל בצמצום הגניבות בישראל (לגדר ההפרדה, ליחידת אתגר - אבל גם להן).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הדיוק מהאוב בבקשה לעזרה.

רכשתי עכשיו רכב שמותקן בו פויינטר , הייתי בטוח שחברת הביטוח שלי תסתפק בקודן ואימובילייזר מקורי (על פי מה שנאמר לי) ,אבל מסתבר שנדרש קודן משוכלל יותר עם שני ניתוקים שעלותו יכולה להסתכם ב700 עד 1000 ש"ח.

מצד שני אני יכול פשוט להפעיל את הפויינטר ולסגור עניין, בלי (עוד) התקנות מקומיות .

החסרון שהעלות של הפויינטר היא 57 ש"ח לחודש, השאלה שלי היא האם יש עלויות נוספות שאני צריך לדעת עליהן.

באמת אין בדיקה / החלפה של סוללת גיבוי ?

האם יכולים לבוא אליי בדרישות דרקוניות כמו לא להחנות את הרכב בחניון התת קרקעי שלי ? (שמעתי סיפורים כאלה)

האם בכל פתיחה של הרכב אצטרך להקיש קוד קודן אחרת זה יפעיל קריאה שתחייב אותי בכסף?

האם זה יהיה מטרד ?

אם אחת התשובות לשאלות הנ"ל תהיה : "כן" , אני אעדיף להחליף קודן וזהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי יש איתוראן אבל הקונספט דומה. יש עלות חודשית וזהו. לא חייבים להחליף סוללת גיבוי אם לא רוצים. אף אחד לא יגיד לך איפה להחנות. אם אתה פותח את הרכב לשניה וסוגר זה לא אמור לעשות בעיות, אבל אם אתה לא מקיש את הקוד למשך יותר מ-30 שניות זה עשוי לגרור קריאה (שלא עולה כסף!). אפשר להתקשר אליהם ולבקש שישלחו סמס או שיאריכו את זה לדקה וחצי נניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מכיר את איתוראן ואין לי מושג מי מהם יותר יעיל בנושא גניבות.

אצלי יש פוינטר ואני מאוד מרוצה. הם נותנים גם את ממשק השירות לAlfa Way (מין שירות VIP לרוכשי אלפא חדשה) כך שיוצא לי לדבר איתם מדי פעם. תמיד זמינים אדיבים ויעילים.

פורסם

האמת שכל מה שאני רוצה זה לא להרגיש שיש לי פויינטר והסיבה היחידה שאני שוקל פויינטר כי מותקן כבר ברכב.

הגישה שלי ואולי היא תפתיע אתכם : אם כבר הרכב נגנב והוא בתנועה - מעדיף שלא ימצאו אותו !

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה אני יכול להבין, אבל ההתרעות של פוינטר/איתוראן הן גם אם מישהו רק מנסה להניע לך את הרכב, וזה מצב שעוד אפשר להציל... יש בזה אלמנט של שקט נפשי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב שקניתי כמעט נגנב לפני חצי שנה,כך סיפרו לי הבעלים הקודמים.

הגנבים הניעו את הרכב באין מפריע (גנבו את המפתח מתוך הבית) והדבר היחיד שעצר אותם זה מחסום ביציאה מהיישוב (אחד היישובים בשרון)שבזכות הפויינטר ידעו לעדכן אותם בזמן לא לתת לרכב לצאת.

החלטתי כנראה לאקטב את הפויינטר והסיבה היחידה היא לא השקט הנפשי כי כזה לא חסר לי(הרכב שלי חונה בלילה בחניון תת קרקעי מאובטח עם שומר ומצלמות)

אלא הרצון להימנע מפירוקים והתקנות מקומיות נוספים ברכב מעבר לפויינטר הקיים.

הם רוצים 57 דמי מנוי חודשי, האם זה קשיח או שאפשר להתווכח איתם כמו עם ספקיות האינטרנט / טלוויזיה?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...