Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי רותם, חדש פה, ומבין ברמה מאוד בסיסית ברכבים.

מעוניין להכנס חזק לתחום הנהיגה המוטורית ובינתיים יושב באתר ומכין שיעורי בית.

למדתי לא מעט מושגים בתחום השיפורים לרכב שלא הכרתי מעולם ועכשיו הבעיה היא אחרת.

מה חוקי ומה לא? על מה יכולים להוריד אותי מהכביש? מה לא עובר טסט? מה כן אפשר לאשר, וכמה זה עולה?

אני מדבר על כל סוגי השיפורים מטורבו, פורק לחץ, מוטות מייצבים, קפיצי הנמכה, צמיגים וג'אנטים,

קמשאפטים, צנרת 2.5', דוד זרימה חופשית וכו'..

תודה על העזרה.. שבוע טוב

פורסם

היום גם על דברים חוקיים יכולים לעשות בעיות, ראה שרשור זה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=311235&highlight=%D7%A2%D7%95%D7%A7%D7%91%D7%99

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ברמת העיקרון,כמעט הכל לא חוקי, אבל הכל תלוי במי שניצב מולך, יש בוחנים שיורידו רכב על פילטר אויר.

יש בוחנים שיחליקו דברים הרבה יותר חמורים.

כל הבולמים, קפיצים ושיפורי בלימה חוקיים.

כל השיפורים שלא רואים (כמו ציפ), ברור שהם עוברים.

צמיגים מאושרים אך ורק אם המידה מצויינת ברשיון הרכב, אבל, רק אם הם עדיין בטיחותיים.

צמיגים שנוגעים בכנף או בולטים מגוף הרכב יגררו בעקבות הבעיה הורדה של הרכב גם אם הם מאושרים ברשיון הרכב כדת וכדין.

הבעיה מתחילה בעיקר ברכבים ובשיפורים שמושכים את העין.

בוחן שעוצר הונדה האטצבק עם קסנונים, בקליות שקופות מאחורה ודו זרימה חופשית, לצערי הרב הוריד את האוטו מהכביש עוד לפני שהוא בעצמו יצא מהניידת.

מצד שני, אני מכיר כמה וכמה רכבים שנבנו במיוחד בכדי להראות סטנדרטיים ולא "להוציא עיניים", לא לשוטרים, לא לבוחנים ולא לגנבים, אבל הרמז היחיד ל 500 כ"ס מתחת למכסה המנוע זה הסמי-סליקס המפלצתיים :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעיקרון, חוקי.

תכלס בשטח, בא נגיד שאם מחר מישהוא יפתח שרשור על הורדה שהוא חטף על צמיגים כאלה, אני לא אפול מהכיסא בתדהמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברמת העיקרון,כמעט הכל לא חוקי, אבל הכל תלוי במי שניצב מולך, יש בוחנים שיורידו רכב על פילטר אויר.

יש בוחנים שיחליקו דברים הרבה יותר חמורים.

כל הבולמים, קפיצים ושיפורי בלימה חוקיים.

כל השיפורים שלא רואים (כמו ציפ), ברור שהם עוברים.

צמיגים מאושרים אך ורק אם המידה מצויינת ברשיון הרכב, אבל, רק אם הם עדיין בטיחותיים.

צמיגים שנוגעים בכנף או בולטים מגוף הרכב יגררו בעקבות הבעיה הורדה של הרכב גם אם הם מאושרים ברשיון הרכב כדת וכדין.

הבעיה מתחילה בעיקר ברכבים ובשיפורים שמושכים את העין.

בוחן שעוצר הונדה האטצבק עם קסנונים, בקליות שקופות מאחורה ודו זרימה חופשית, לצערי הרב הוריד את האוטו מהכביש עוד לפני שהוא בעצמו יצא מהניידת.

מצד שני, אני מכיר כמה וכמה רכבים שנבנו במיוחד בכדי להראות סטנדרטיים ולא "להוציא עיניים", לא לשוטרים, לא לבוחנים ולא לגנבים, אבל הרמז היחיד ל 500 כ"ס מתחת למכסה המנוע זה הסמי-סליקס המפלצתיים :twisted:

יש לי קיט קויל אוברים על הרכב זה חוקי?:shock: :shock:

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

bmw ricer

תנסה לא להתנהג בזלזול בבקשה, אני לא עוד ילד בן 18 עם פיאט פונטו ומדבקות של NO FEAR על השמשה האחורית.

ותודה לכל השאר.

ברור לי שכל מי שאחראי על האכיפה יכול ליצור בעיות על כל דבר שברכב,

ועם זאת ברור לי שעדיף ומומלץ להנמיך פרופיל בקטע של שיפורי רכב בארץ.

השאלה היא מעבר לזה, האם פותחים בטסט את המכסה מנוע ויכולים להגיד לך משהו על טורבו או פילטר נגיד?

האם דוד זרימה חופשית משפיע על זיהום האוויר ככה שיכולים להגיד לי שהוא לא תקני ולא להעביר אותי טסט?

וצנרת 2.5' לדוגמא, יכולים על זה גם לעשות בעיות? איך זה מתבטא? ועל מה מבליגים יותר?

פורסם

זילזול? שום דבר לא חוקי פה ועל הכל מקבלים הורדה. כן גם על הנמכה. יש פה בחור בפורום שקיבל הורדה על סט קויילאוברים. אנשים קיבלו הורדות כבר על פנסים שקופים, אנגל אייס, צנרת, אגזוז , הגה, גאנט לא ברשיון, סן רופ, טורבו, אינטרקולר וכו וכו וכו.

לי היו כבר 5 הורדות עם הרכב וואללה אם אין לך חברים במכון רישוי על תכנס לזה.

גם לפי הדברים של באגירה אתה מבין שמה שלא מוסתר מעיני הבוחנים יהיה סיבה בישבילם לתת לך הורדה מהכביש.

זילזול......לפי החוק כמו שקנית את הרכב מהחברה ככה הוא צריך להישאר. כל דבר שתוסיף לו יהיה הורדה מהכביש אם הבוחן ירצה.

גם על דברים כמו אגזוזים שיש לחקלם תווי תקן ניתן לקבל הורדה ואז אתה תרוץ ותשלם את הדוח או תשלם אלפי שקלים לעורך דין בנסיון להילחם במערכת.

פורסם

מנסיוני המר רק לפני כמה ימים ( ביום שבת )קיבלתי הורדה מהכביש כולל כנס על הדברים הבאים :

1 : צמיגים וגנטים חוקיים (ולא לא עוברים על הבטיחות ומאושרים ברשיון דרך משרד הרישוי ) אבל בכל זאת הבוחן הוריד את הרכב עליהם כי לא נראה לו שהם עונים על תוו תקן של היצרן ( ולא משנה כמה התוכחתי איתו ).

2 : על סט של דוושות ( בטענה שזה שינוי מבנה ).

3 : פילטר אוויר פתוח ( בטענה שזה שינוי מבנה ).

4 : על נועלי מכסה מנוע ( בטענה שזה שינוי מבנה).

5 : על פנסים אחוריים שקופים עם רקע שחור ( כן גם על שינוי מבנה ).

6 : על דוד אחורי של סיפרינג ( מעבר חופשי ).

אבל בסוף כל זה אם לא היה לי קומבינה באותה תחנה הדוח וההורדה לא היו מתבטלים והיתי נאלץ לשנות את כל הרשימה הזו (וזה בכלל היה עולה לי הרבה כסף).

ולשמחתי רק היום בבוקר סיימתי עם הנושא הזה .

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

.

גם את הרכב שלי רצו להוריד מהכביש, בגלל פנסים קדמים שקופים עם רקע שחור, אבל אצלי זה אורגינאל.

mitsubishi-lancer-estate-petrol_829495.jpg

פורסם

אני עובר כבר 3 שנים טסט עם פילטר פתוח, ואף אחד אפילו לא אמר עליו מילה.

הכל תלוי במי הבוחן, כמה הרכב נראה שונה מהמקורי, כמה רעש אתה עושה (כן, גם המראה החיצוני שלך משפיע) וכו'.

בוא נאמר שעל צנרת קשה יותר להוריד (אלא אם יש לו קליבר בשלוף והוא מוכיח שהצנרת המקורית צרה יותר) אבל אם האגזוז שלך עושה יותר רעש מסטנדרטי הוא ימשיך לחפש עוד טענות.

מתחדשת*

פורסם
זילזול? שום דבר לא חוקי פה ועל הכל מקבלים הורדה. כן גם על הנמכה. יש פה בחור בפורום שקיבל הורדה על סט קויילאוברים. אנשים קיבלו הורדות כבר על פנסים שקופים, אנגל אייס, צנרת, אגזוז , הגה, גאנט לא ברשיון, סן רופ, טורבו, אינטרקולר וכו וכו וכו.

לי היו כבר 5 הורדות עם הרכב וואללה אם אין לך חברים במכון רישוי על תכנס לזה.

גם לפי הדברים של באגירה אתה מבין שמה שלא מוסתר מעיני הבוחנים יהיה סיבה בישבילם לתת לך הורדה מהכביש.

זילזול......לפי החוק כמו שקנית את הרכב מהחברה ככה הוא צריך להישאר. כל דבר שתוסיף לו יהיה הורדה מהכביש אם הבוחן ירצה.

גם על דברים כמו אגזוזים שיש לחקלם תווי תקן ניתן לקבל הורדה ואז אתה תרוץ ותשלם את הדוח או תשלם אלפי שקלים לעורך דין בנסיון להילחם במערכת.

מעולה. אם בהודעה הראשונה שלך זה מה שהיית כותב הייתי מעריך אותך קצת יותר.

רציתי קצת יותר פרטים מקצת יותר אנשים. ושוב, כתבתי שברור שיכולים להוריד לי את הרכב

מהכביש על כל דבר קטן ולא יודע מה, ומהסיבה הזו שאלתי גם מה כן אפשר לאשר?

לדוגמא אם יש לי צנרת 2.5' ודוד זרימה חופשית. למרות שבוחן תנועה יכול להוריד אותי מהכביש

עדין יש דרך לאשר את זה? איכשהו ברישיון או משהו כזה? (רק בשביל שיהיה לי גיבוי להגיד "הנה זה ברישיון").

ומה אפשר לעשות כדי להלחם בתופעה הזו של ההורדה מהכביש?

ותודה לכל השאר.

פורסם
מנסיוני המר רק לפני כמה ימים ( ביום שבת )קיבלתי הורדה מהכביש כולל כנס על הדברים הבאים :

1 : צמיגים וגנטים חוקיים (ולא לא עוברים על הבטיחות ומאושרים ברשיון דרך משרד הרישוי ) אבל בכל זאת הבוחן הוריד את הרכב עליהם כי לא נראה לו שהם עונים על תוו תקן של היצרן ( ולא משנה כמה התוכחתי איתו ).

2 : על סט של דוושות ( בטענה שזה שינוי מבנה ).

3 : פילטר אוויר פתוח ( בטענה שזה שינוי מבנה ).

4 : על נועלי מכסה מנוע ( בטענה שזה שינוי מבנה).

6 : על דוד אחורי של סיפרינג ( מעבר חופשי ).

אבל בסוף כל זה אם לא היה לי קומבינה באותה תחנה הדוח וההורדה לא היו מתבטלים והיתי נאלץ לשנות את כל הרשימה הזו (וזה בכלל היה עולה לי הרבה כסף).

ולשמחתי רק היום בבוקר סיימתי עם הנושא הזה .

תוריד את הדברים שמסומנים באדום והסיכויים שלך לקבל הורדה יהיו הרבה יותר נמוכים. במיוחד 4 ו 5.

אגב, אם הוא היה מוריד אותך רק על סעיפים 1,5 ו6. היית יכול לערער בבית משפט לדעתי.

1 - אם המידות רשומות ברשיון אז זה חוקי.

5 - אם לפנסים יש תו תקן ארופאי זה גם חוקי

6 - אם לא היה לו מד דציבלים להוכיח שהאגזוז מרעיש מעבר למותר, על סמך מה ביסס טענותיו?

2,3,4 קצת יותר בעייתיים מבחינת התחום האפור של החוק. בעיקר 2 ו 4.

ולפותח השרשור - אין כמעט דרך לאשר דברים כאלו מפאת בורות שיש בארץ לגבי שיפורים וגם כל מני קומבינות שעושים פה בצורה חאפרית, שרק מעודד בוחנים להוריד רכבים משופרים מהכביש.

אם תשפר בטוב טעם והרכב שלך יראה מקורי + תראה ילד טוב כשעוצרים אותך, סביר להניח שלא תהיינה לך יותר מדי בעיות.

טוב טעם זה אומר שהרכב שלך לא ימשוך תשומת לב. לדים בשפריצרים, פנסים לא מקוריים, רעש חזק מדי, ג'נטים בלינג בלינג.

אתה יכול לשים קאליפרים 12 בוכנות ולא יגידו לך כלום על הטורבו וה 400 כ"ס שיש לך, אבל אגזוז רועש יעשה את כל ההבדל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...