Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדיבורית BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושים אחר דיבורית BT לרכב (אמרו לי שהיא עדיפה מרגילה רק בגלל תהליך ההתקנה המייגע של הרגילה),

שמתי לב שדיבורית BT עולה פי 2 מאוזניית BT שמתחברת לפלאפון.

והשאלה שלי היא - מה בעצם אמור למנוע ממני מלקנות במחיר זול בחצי, אוזנית BT שתשמש בדיוק כמו דיבורית ותהיה ניידת גם מחוץ לאוטו?

אולי יש משהו שאני לא יודע?

תודה לעונים:-D

פורסם

1. הטעינה של האוזנייה.

2.אתה עלול לשכוח אותה במקום כלשהוא או לאבד אותה ואחר מכן תקנה עוד אחת שזה אותו הכסף(או יותר גרוע תקבל דו"ח).

3.לא לכל אחד נוח להסתובב עם האוזנייה.

4.זה נוח להכנס לרכב, להניע והפלאפון יתחבר אוטומטית לרכב מבלי כיול בין המכשיר לפלא' כל פעם שתכנס לרכב.

5.לרוב האוזניות שאני נתקלתי בהם לא הייתה תוחלת חיים ארוכה מידי (נפילות או סתם אוזנייה מעפנה).

6.אישית - אני מוצא את האנשים שמסתובבים עם האוזניות האלה ברחוב קצת "פקאצים" שוב פעם - אישית!

ד"א יש המון מערכות לרכב שמגיעות עם דיבורית בלוטות' - זה נוח ולא דורש עוד התקנה מסויימת.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

תודה על התגובה

בקשר לדו"ח - זה לא חוקי לדבר עם אוזנית BT? הייתי בטוח במיליון אחוז שזה חוקי.:?

בקשר למערכות לרכב - אתה מדבר על רדיו דיסק שכולל דיבורית?

תשמע, הייתי שמח מאוד להחליף את הרדיו המעפן שלי אבל אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע. למרות זאת אשמח אם תמליץ לי על דגם ספציפי זול וטוב.

פורסם

בקשר למערכת תפנה לפורום אודיו, הם יעזרו לך בכיף.

בקשר לדו"ח - התכוונתי שאם תאבד את האוזנייה ותחילט לדבר בפלאפון רק "פעם אחת ובאופן חד פעמי ואחרון" פרנציפ תעצור אותך המשטרה.

מה לעשות, מרפי אורב בכל פינה. :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

בדיבורית שומעים טוב יותר, ונוח יותר אין להשוות שימוש בדיבורית לאוזניה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני דווקא חושב שאושניית BT היא תחליף לא רע ואפילו שימושי יותר, אבל קניתי לאבא שלי לא מזמן דיבורית BT לרכב מהסיבה הפשוטה הבאה:

לא תיארתי לעצמי שהוא ממש יקפיד לשים את האוזנייה לפני כל נסיעה מראש, והדבר האחרון שרציתי שהוא יתקשקש עימו בעת נהיגה זה לחפש + להדליק + לשים את האוזנייה כשלפתע יצלצל לו הטלפון.

את הדיבורית שקניתי לו דאגתי שאוכל לחבר למצת, להשאיר דלוקה ללא שתכבה אוט' (גם בעת יציאה מהרכב. הסוללה שלה תחזיק לבד למעלה מחודש ימים בין התנעות לטעינה אם צריך), ואת הטלפון הגדרתי כך שיענה אוט' ברגע שהוא מקושר לדיבורית - כל מה שנשאר לאבא שלי לעשות זה להמתין 5 שניות מהישמע צלצול עד שהוא יכול לדבר. בלי לזכור שום דבר נוסף, בלי להוריד את הידיים מההגה ובלי להוריד את העיניים מהכביש.

ובקשר לסעיף 4 של נתנאל - כל דיבורית BT מודרנית (גם אוזנייה), יכולה ל"הכיר" אוטומטית טלפונים שעברו עימה כיול ראשוני.

פורסם

לא טענתי שלא אבל דיבורית בלוטות' קבועה ברכב עולה בסביבות ה300 שקל דיבורית שנגדיר כ"מעל הממוצע".

אוזנייה תעלה בסביבות ה150 -200 שקל גם "מעל הממוצע".

למה לא להשקיע כבר על רכיב שלא דורש מצת ברכב או התקנה על האוזן ובלי צ'אנס לאבד אותו או להפיל אותו בטעות מהאוזן באמצע נסיעה?

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...