Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש למגיבים.יש לי רנו מגאן 2003 1600 סמק דגם EX ולפני שבועיים בערך כשהתחלתי נסיעה הרגשתי שהרכב רועד בעצירות בחוזקה וכשמתחיל לנסוע הרעידות מתחזקות, ובמהלך נסיעה של 50 קמש בערך (סלד של 2500 בערך)הרעידות מפסיקות.באותה עת נדלקה לי נורה שלפי ספר הרכב מעידה על בעיות בגזי הפליטה,ויש לי ממיר קטליטי.עצרתי בצד כשהרכב פועל ניגשתי לאגזוז וראיתי שהוא רועד מדי.השלמתי את נסיעתי הביתה ויצאתי שוב מהרכב כאשר הוא פועל פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהמנוע רועד בחוזקה.לאחר שניגשתי למוסך המכונאי אמר שיש בעיה באחד הצילינדרים.צריך לחבר למחשב והחיבור/בדיקה תעלה 250 לפני מעמ.לאחר שחיברו,גילו שיש בעיה באחד היחידות החשמליות,ואמרו שצריך להחליף את כל היחידות החשמליות,תיקון שיעלה אחרי מעמ כולל עבודה בערך 1350.האם המחיר לבדיקה ממוחשבת מוצדק?האם צריך להחליף את כל היח החשמליות ולא את הבעייתית?מחיר התיקון מוצדק?

פרסומת:

רעידות במנוע זה לא סוף העולם. אולי מדובר בתושבת מנוע קרועה ואולי בבעיה בצילנדרים.

מה שבטוח - לפני שנכנסים להוצאה גדולה בודקים את תוסף הדלק של smog doctor שפותר בעיות מסוג זה!

פורסם

רעידות במנוע מעידות או על תושבת מנוע או על צילינדר שלא פועל,במקרה שלי התושבת בסדר גמור לאחר בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...