Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וערב טוב!

ברשותי קוואליר 97.

היום לאחר שיצאתי מהטסט יצא צינור מים מהמקום השתחרר מהבנד שלו או משו (מהאזיק שלו) יצא כמובן עשן ומים.

ניגשתי למוסך שלי ונאמר לי שצינור לא אמור לצאת אלא מקסימום לנזול. חיברו את הצינור עם בנד חדש ושמו מים חדשים כמובן. אמרו לי ליהיות במעקב לגבי חוסר של מים בזמן הקרוב כי אם כן כנראה צריך לעשות ראש מנוע. לטענת המוסך בגלל שזמן קודם לכן הרדיאטור חימום הפנימי הלך (נזל) וגם עכשיו יצא הצינור יכול ליהיות מאוד שיש לחץ גבוה מדי שנגרם מהראש מנוע ובגלל זה זה קרה.

יש דברים בגו? או שלא צריך להיבהל מהר מדי?

רצוי לציין שברוך השם האוטו נוסע יפה מאוד ולמנוע יש כח. אין התחחמות שאינה סבירה וכדומה וברוך השם לא נתקלתי במנוע מזייף על הבוקר...

למומחים שביניכם אנא תנו חוות דעת.

המשך ערב מהנה

פורסם

שלום רב !

סע לשלום המפתחות בפנים !

כשהרכב יחממם יתר עןל המידה, עשן לבן יפלט מהאגזוז, והרכב יראה סימני חולשה, חזור לפורום,או במחשב שנייה חסור למוסך.

בשלב זה צא מפרנוייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום

לגבי שאלתך בהחלט יש חשש סביר ביותר שמדובר בראש מנוע

קיימים מצבים בהם אטם ראש המנוע נפרץ או נשרף בין תאי השריפה לתעלות המים העוברים בראש המנוע

ניתן לבצע בדיקה פשוטה עי מילוי מים ברדיאטור / מיכל עיבוי עד הסוף להשאיר פתוח את המכסה ולהניע את הרכב

במידה והאטם שרוף או יש איכול הראש המנוע בין תאי השריפה לתעלות המים אזי המים צריכים "לקפוץ" החוצה ...

העובדה שאצלך ברכב יצא הצינור כולו ולא דלף מעיד כי עלה הלחץ של המים מעבר ללחץ המקובל ורץ בנקודה הכי חלשה שהיתה לו

במקרה שלך דרך צינור החימום

מקווה שעזרתי לך

יוסי :lol:

פורסם

שלום רב !

יש לבדוק באם צינורות המים הראשיים עליון ותחתון לא מתנפחים ומתקשים כמו אבן.

יש לבדוק אפשרות של מכסה רדיאטור לא תקין.

צינור מים אכן לו אמור להשלף ממקומו, אלט באם הבנד החובק אותו היה משוחרר/ שבור, ו/או לחץ יתר במערכת הקירור גקם לשליפתו(נדיר מאד) אך במקרים כאלה, פקק מים בבלוק היה עף לפני כן.

המשך לעקוב אחרי התחחמות יתר, בעבוע במיכל העבוי, לחץ בצינורות, שיתבטא בצינורות נוקשים מדי, ולחץ שישתחרר בעת פתיחת מכסה מיכל עבוי, במנוע קר !

חזור לעדכן בשבוע הקרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב וערב טוב!

ברשותי קוואליר 97.

היום לאחר שיצאתי מהטסט יצא צינור מים מהמקום השתחרר מהבנד שלו או משו (מהאזיק שלו) יצא כמובן עשן ומים.

ניגשתי למוסך שלי ונאמר לי שצינור לא אמור לצאת אלא מקסימום לנזול. חיברו את הצינור עם בנד חדש ושמו מים חדשים כמובן. אמרו לי ליהיות במעקב לגבי חוסר של מים בזמן הקרוב כי אם כן כנראה צריך לעשות ראש מנוע. לטענת המוסך בגלל שזמן קודם לכן הרדיאטור חימום הפנימי הלך (נזל) וגם עכשיו יצא הצינור יכול ליהיות מאוד שיש לחץ גבוה מדי שנגרם מהראש מנוע ובגלל זה זה קרה.

יש דברים בגו? או שלא צריך להיבהל מהר מדי?

רצוי לציין שברוך השם האוטו נוסע יפה מאוד ולמנוע יש כח. אין התחחמות שאינה סבירה וכדומה וברוך השם לא נתקלתי במנוע מזייף על הבוקר...

למומחים שביניכם אנא תנו חוות דעת.

המשך ערב מהנה

אל תלחץ !

שמור על חום מנוע ועקוב.

סע עם מיכל פלסטי של עשר ליטר בחצי השנה הקרובה,זה הכל.

• תוכן חדש...