Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[

לך לך אל המקום ממנו באת, וכתוב בו את הגיגיך. אל תנסה לסכסך בפורום זה.

מר נוף הנכבד

אני מציא שאתה תלך למקום שממנו באת ושם תהנה מכל רגע עם הגיגיך

בכל מקרה אתה לא מבין את ההבדל בין תצוגה למען הקהילה (שאני בשמחה מגיע אליהם עם אחד מרכבי האספנות שלי) לבין עסק כלכלי שעושה עלינו כסף . אוטומוטר לא עושה את זה מאהבה למועדון ה-5 אלא למען ביתו בלבד. והוא מנצל חברים שמוכנים לוותר על כבודם .וכל עוד היו אנשים כמוך שיהיו מוכנים ל"שכב על הכביש" רק על מנת שיציגו את רכבם מועדון ה-5 וחבריו לא יתפסו בשוק כאנשים רצינים ולא סתם רק משוגעים על רכבים.

כמו כן

אף אחד לא מנסה לסכסך פשוט קצת חומר למחשבה לא תזיק לך ולשאר החברים במועדון

ולגבי מועדון ה-5 הגיע הזמן שהמועדון יעשה בעצמו תערוכה ויגבה כסף עבור הכניסה

אני בטוח שניתן לקבל בחינם או במחיר סמלי מעיריית ת"א מקום כמו האנגרים שבנמל יפו לצורך התצוגה

ואז אני מוכן להציג בחינם את רכבי האספנות שלי על מנת שהמועדון ירווח כסף לפעילות נוספת שלו

:evil:

משה גולדברג -כידון

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום רב

תגובתי להלן בכחול.

משתמע מהודעתו של פותח השרשור שהוא חבר מועדון החמש.

איני מכיר אותו, כתבתי זאת.

אך ההסתה הלכאורית שלו, שלא להרשם לתצוגה, עלולה לפגוע בהתחייבות המועדון מול מארגני התערוכה, לארגן עבורם מציגים.

כמו כן, איני חייב לקבל דיעה של כל חבר מועדון, כמו שלא כל אחד חייב לקבל אותי.

ניסיתי להסביר, במלוא הרצינות, מה החשיבות של תצוגה באירוע כזה, וכן את העובדה שלא משולם רק סך 300 ש"ח אלא יותר. הוסבר שהחברים תורמים את ההפרש לקופת המועדון שלהם. אך איני יכול להלחם כנגד מי שאינו מוכן לשמוע.

האדנות והזלזול שמופגנות בפורום הזה על ידיכם ואחרים כלפי אנשים שאינם חברים במועדון החמש (שליחה שלהם מפה, קריאה בשמות פרזיטים ואוכלי חינם), על בסיס החברות היא פשוט מעלת קבס. אבי, ממך אני מופתע במיוחד, היות ופעם היית קול ממתן ומכבד.

הפורום אינו בבעלות מועדון החמש, והתבטאויות כאלו מקומן בפורום הסגור. במקום ציבורי עליכם להתנהג בצורה מכובדת לכולם.

ליעד, נשארתי אותו אבי. ממתן כשצריך ויורה כשמאלצים אותי.

תסכים או לא להגדרה - הפורום מוגדר כפורום של מועדון החמש.

לכן, עדיף לי שאנשים עם 2-15 הודעות לא יתחילו לירות בפורום נגד מועדון החמש, כי בלי נוחות,

אך מתוך חובה, איאלץ גם אני להשיב אש.

ליעד

כל הדברים האלו מכובדים ומבורכים, וכבודם במקומם מונח.

קצפי יצא על הנסיונות החוזרים ונשנים להציג מציאות בה כל פעילות למען האספנים נעשית על ידי מועדון החמש, ועל ידיו בלבד. מועדון החמש עושה וימשיך לעשות, אבל הנסיון לגמד את פועלם של האחרים מטופש.

ליעד,

אפשר לבדוק אחת לאחת. הצהרות יש והיו למועדונים רבים. אך האם יש למועדון אספני אחר השגים המשתוים להשגי החמש? איני חושב כך.

מאידך, השגי המועדון חלים על כולם, עלי, עליך, ועל אחרים בעלי רכבי אספנות, ללא קשר לזהותם המועדונית.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אומנם רכב האספנות שלי עדיין בתהליכי שיפוץ, וגם עדיין איני חבר במועדון ה- 5, אולם הרשה לי להביע דעתי בנושא.

המציגים שמשתתפים בתערוכת אוטומוטור משלמים סכומים של עד עשרות אלפי שקלים עבור מקום להצגה בימי התערוכה, ולאלו יש להוסיף את עלות ההקמה של הדוכן, העסקת עובדים בדוכן/דיילות/כיבוד/חומר פרסומי/תחזוקה וכו'.

החשיבות של השתתפות מועדון ה- 5 באירועים מסוג זה באה לידי ביטוי בחשיפת קהל חובבי הרכב לתרבות האספנות בישראל. חשיפה שמעבר לה עצמה עשויה להביא גם להתעניינות גורמים מסחריים בתחום האספנות (בעקבות תגובות חיוביות של המבקרים) ובהמשך לה מתן תשומת לב לאספני הרכב כלקוחות פוטנציאליים בעלי משקל (חשוב על חברת צמיגים שבעקבות התערוכה תשווק צמיגים במידות חריגות למכוניות אספנות, יבואני בולמי זעזועים, חלפים וכו').

על כן, לעניות דעתי ההזמנה לבוא ולהציג את המכוניות בתערוכה ללא עלות למשתתפים, יש בה חשיבות לקידום הנושא.

כן, גם אם במבט ראשון ושטחי זו "פראיריות". אני לא מכיר מישהו שמשפץ מכונית מתוך ההנחה להרוויח מזה כסף או אפילו כהשקעה עתידית.

זה מסוג האירועים בהם נבחן מועדון ה-5 כגוף בו החברים נרתמים לקידום נושא האספנות.

תגיד את מבין את ההבדל גופים מסחרים מציגים בתערוכה על מנת לקדם את העסק שלהם כלומר מכירות ועל זה משלמים על דוכן

הביתן שמועדון ה5 מקבל שים לב טוב מי מחליט איזה רכבים ייצגו מארגן התערוכה לא מועדון ה5 כלומר הביתן הוא לא ביתן של מועדון ה5 אלא מועדון ה5 הוא רק מקדם אטרקציה לתערוכה.

וזה שאת חושב שאתה מעניין איזה יבואן את באמת נאייבי לא ברור לי איפה גדלת? ספר לי על חברת צמיגים שבאמת אתה מעניין אותה ? אתה רק ביבול מוח בשבילם הם מחפשים להביא מזדה 3 צמיגים.

לא חשבתי לשניה אחת שמזה עושים עסק אבל לא על הכסף שלי מישהו אחר יעשה כסף

הם פשוט בונים על פראיירים כמוך .

כפי שנאמר פראיירים לא מתים הם מתחלפים

משה גולדברג -כידון

פורסם
אף אחד לא השווה, לא משווה ולעולם לא ישווה בין מועדון ה 5 לארגון קטן וקקיוני שמכיל מספר חברים חד סיפרתי.

הסיבה שדיבורים על אירגון זונות הדלק עולה פה כל פעם מחדש הוא בגלל שלארגון הזה יש פורום משלו אבל באופן עיקבי, חברי המועדון מתעקשים להסתובב פה ולרכז את מירב מרצם בריבים, מחלוקות ומדונים!

אני מבין שאצלך הכמות מדברת ולא האיכות, שיבושם לך.

לפי צורת הכתיבה המרירה שלך אתה נשמע בנאדם קטן אז אני לא ירד לרמה שלך ולא אגיד לך מה אני חושב על המועדון שלך שבחודשים האחרונים עולה לכותרות בכל כמה ימים עם עוד פרשית הונאה או מרמה שמתפרסמת במדיה שחלק מחברי המועדון שלך אחראי לה, אבל אתה צודק מר בגירה אנחנו הקיקיונים.

אני מעדיף להיות "ארגון קטן" של אנשים שאיכפת להם אחד מהשני שדואגים אחד לשני שיעשו הכל אחד בשביל השני ולא בשביל אינטרס זול או מסחר.

אצלנו שמגיע בנאדם חדש ורוצה להצטרף בוחנים אותו טוב טוב, מי הוא, איך האופי שלו והאם הוא מונע על ידי אותם ערכים כמו שלנו ורק אחרי תקופה מסויימת מחליטים לצרף אותו, הרוב לא מצליחים להתחבר ולכן אנחנו נשארים קטנים ואנחנו גאים בזה ושומרים על זה בקנאות. למועדון החמש הכי קל להצטרף יש לך כסף? ברוך הבא ואם אתה סוחר ואינטרסנט מה טוב.

אז מי הארגון הקטן והקיקיוני אדון בגירה?

אני מבטיח לך שאף אחד מאיתנו לא מסתובב פה יותר מידי אותי אישית הפנו לת'רד הזה..לצערי הרב יש כמה אנשים אצלנו שמתעקשים לכתוב גם כאן ומכיוון שאנחנו לא באירן אז זאת זכותם.

פורסם
[

לך לך אל המקום ממנו באת, וכתוב בו את הגיגיך. אל תנסה לסכסך בפורום זה.

מר נוף הנכבד

אני מציא שאתה תלך למקום שממנו באת ושם תהנה מכל רגע עם הגיגיך

בכל מקרה אתה לא מבין את ההבדל בין תצוגה למען הקהילה (שאני בשמחה מגיע אליהם עם אחד מרכבי האספנות שלי) לבין עסק כלכלי שעושה עלינו כסף . אוטומוטר לא עושה את זה מאהבה למועדון ה-5 אלא למען ביתו בלבד. והוא מנצל חברים שמוכנים לוותר על כבודם .וכל עוד היו אנשים כמוך שיהיו מוכנים ל"שכב על הכביש" רק על מנת שיציגו את רכבם מועדון ה-5 וחבריו לא יתפסו בשוק כאנשים רצינים ולא סתם רק משוגעים על רכבים.

כמו כן

אף אחד לא מנסה לסכסך פשוט קצת חומר למחשבה לא תזיק לך ולשאר החברים במועדון

ולגבי מועדון ה-5 הגיע הזמן שהמועדון יעשה בעצמו תערוכה ויגבה כסף עבור הכניסה

אני בטוח שניתן לקבל בחינם או במחיר סמלי מעיריית ת"א מקום כמו האנגרים שבנמל יפו לצורך התצוגה

ואז אני מוכן להציג בחינם את רכבי האספנות שלי על מנת שהמועדון ירווח כסף לפעילות נוספת שלו

mgk שלום.

האמן לי שאני מבין. מבין היטב.

מי שאינו מבין הוא כנראה אתה. כתבת כי אתה מוכן להציג בחינם בנמל (למשל) עבור הכנסות כספיות למועדון.

הרי הסברתי קודם, כי על ידי התצוגה באוטומוטור המועדון מרויח הרבה כסף. כעת אתה מבין?

אוטומוטור לא עושה זאת מאהבה - הוא פשוט משלם אלפי שקלים למועדון. כעת אני מקווה שכולנו מבינים.

ופניה אישית אליך, אם אתה חבר מועדון החמש.

צריך להבין שהצתת אש במגרש המשרת אותך, זו אינה הדרך הנכונה.

הצורה בה העלית את "הבעיה", והדרך בה הצעת לפעול, [או למעשה לא לפעול], אינן ראויות.

אם יש לך שאלות/השגות/בקשות - יש מזכירות וניתן לברר בה את הפרטים לפני שיורקים לבאר הפרטית שלך.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם

1. מועדון ה5 הוא עמותה ללא כוונת רווח
  2. אתה, כבעלים של רכב אספנות, לא יכול להשתמש ברכבך לפרנסה, ואני בטוח ש99% מבעלי רכבי אספנות לא שיפצו רכבם רק כדי להציג אותו תמורת כסף
  3. אל תדבר בשמם של אחרים. מי זה "אנחנו"? לא רוצה להציג את רכבך? אל תציג! חושב ש300 ש"ח זה נמוך מידי? לא צריך
  4. תיכף יתחיל פה ויכוח מהסרטים... תהנו מהשקט שלפני הסערה
  5. הכותרת שלך כתובה לא נכון. לא התכוונת "שבעלי רכב אספנות יפסיקו להיות פראיירים"?

תשובות:

1. נכון מאוד

2. ממש לא חשבתי לרגע לעשות מזה פרנסה . אבל כן חשבתי שאם מישהו לוקח כסף בכניסה אז שיתחלק איתי

3. אני מדבר בשם של עוד כמה חברים במועדון לכן זה "אנחנו" אני באמת לא מוכן לתרום כסף למארגני אוטומוטור

4. לפי התגובות שהיו על הדעה שלי יהיה קצת שמח למה לא?

5. נסה לקרוא עוד פעם את הכותרת הכוונה שהנה הגיע הזמן תערוכת אוטומוטר מגיע והגיע הזמן שבעלי רכבי האספנות היו עוד פעם פראיירים

אני תקווה שהאסימון ירד

משה גולדברג -כידון

פורסם
ולא אגיד לך מה אני חושב על המועדון שלך שבחודשים האחרונים עולה לכותרות בכל כמה ימים עם עוד פרשית הונאה או מרמה שמתפרסמת במדיה שחלק מחברי המועדון שלך אחראי לה, אבל אתה צודק מר בגירה אנחנו הקיקיונים.

למועדון החמש הכי קל להצטרף יש לך כסף? ברוך הבא ואם אתה סוחר ואינטרסנט מה טוב.

אז מי הארגון הקטן והקיקיוני אדון בגירה?

אני מבטיח לך שאף אחד מאיתנו לא מסתובב פה יותר מידי אותי אישית הפנו לת'רד הזה...

1. כל הודעתך מחזקת בדיוק את תיעוניי, אם אתם נכנסים לכאן זה בשביל לסכסך!

2. הפנו אותך, כן אני יודע! אני אפילו יודע איך קוראים לה!

3. וסתם לפרוטוקול, אני בכלל לא חבר מועדון ה 5 אבל אני מנהל באירגון הגג (קארז-פורום) וכשקבוצת אנשים נכנסת לתת-פורום בכדי לזרוע כל הזמן חיכוחים וריבים, אני לא אשאר אדיש!(אפילו שהוא לא בהשגחתי ולא בניהולי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אף אחד לא פראירי של אף אחד

אתה רוצה להציג את הרכב שלך בבקשה נותנים לך 300 שח בתלושי דלק תגיד תודה

אני באופן אישי נרשם לכל ארוע של המועדון ולא מרגיש פראייר אז יש ארועים משמחים ויש ארועים שאתה משמח

כן זאת חגיגה אני מוכן להיות פראייר ושהמארגנים יבחרו ברכב שלי .

מצד שני זה אולי מחזק את קופת המועדון :)

אשמח שתסביר לי איך זה מחזק את קופת המועדון?????????

משה גולדברג -כידון

פורסם
אני יכתוב את ההודעה שלי למרות שסביר להניח שתמחקו אותה כרגיל..

אתה יודע מה מצחיק, שאתם מתים על הליטופים העצמיים האלה גם בני הספל הגיע לפורום "המיובש" שלנו כדי לנסות לגשר על הפערים בין המועדונים והוא כל הזמן דאג להזכיר לנו כמה מועדון החמש "תורם" לקהילה כמה אתם נותנים מעצמכם ואתה יודע מה הבעיה? שאתם תורמים לקהילה ובאותה נשימה מתנהגים בצורה גסה ומתנשאת לאנשים שבאים למפגשים שלכם.

ועוד משהו, יש פה כל מיני אנשים קטנים שמחפשים כל הזדמנות להשוות בין מועדון החמש ל-FUEL SLUT

אין מה להשוות בין המועדונים לא במהות לא בערכים לא במטרות ובטח שבטח שלא באנשים.

שיהיה בהצלחה.

אלעד שלום.

נראה לי שקצת גלשת לגופו של אדם [בני] במקום להתרכז בנושא עצמו. מיותר לדעתי.

בני הוא דובר המועדון, מטבע הדברים כותב את תגובות המועדון ואת פרסומיו לאירועים השונים.

האם זו סיבה לגנות אותו?

יותר מזה, לעצם העניין, בני צודק. כל מה שכותב על התרומה לקהילה נכון.

מה לא נכון? - מה שאתה כותב על ההתנהגות "המתנשאת" שלנו.

האם ניסית פעם להגיע למפגשישישרון? למפגש צפון? למפגש השפלה?

האם יש מישהו שיכול לומר כי הגיע בפעם הראשונה למפגשישישרון ולא התקבל בהכנסת אורחים יפה ומקרבת?

לגבי הפסקה האחרונה שלך - אני מסכים איתך בהחלט. אין זהות בין המועדונים, וטוב שכך.

יש שוני, צריך שיהיו מועדונים שונים, כך שיתאימו לאנשים עם נטיות מוטוריות שונות.

אני רואה רק את החיוב שבכך.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם
על מה אתה רוצה 1500 ש"ח ליום?

• הרכב שלך חונה שם במקום לחנות בבית - אין בלאי.
  • אתה מקבל הערכה כבעלים של הרכב וכמובן כחבר מועדון.
  • כמה עולה להשכיר רכב חדיש ליום?

המיני שלי היתה כיומיים ב"אח הגדול" וקיבלתי סכום דומה. כמובן שחשוב לוודא שיש ביטוח לרכבים בארוע.

שגיא

ענית במדיוק על מה אני רוצה 1500 ש"ח

אתה יודע כמה עולה להשכיר רכב אספנות בעולם??

משה גולדברג -כידון

פורסם
אלעד שלום.

נראה לי שקצת גלשת לגופו של אדם [בני] במקום להתרכז בנושא עצמו. מיותר לדעתי.

בני הוא דובר המועדון, מטבע הדברים כותב את תגובות המועדון ואת פרסומיו לאירועים השונים.

האם זו סיבה לגנות אותו?

יותר מזה, לעצם העניין, בני צודק. כל מה שכותב על התרומה לקהילה נכון.

מה לא נכון? - מה שאתה כותב על ההתנהגות "המתנשאת" שלנו.

האם ניסית פעם להגיע למפגשישישרון? למפגש צפון? למפגש השפלה?

האם יש מישהו שיכול לומר כי הגיע בפעם הראשונה למפגשישישרון ולא התקבל בהכנסת אורחים יפה ומקרבת?

לגבי הפסקה האחרונה שלך - אני מסכים איתך בהחלט. אין זהות בין המועדונים, וטוב שכך.

יש שוני, צריך שיהיו מועדונים שונים, כך שיתאימו לאנשים עם נטיות מוטוריות שונות.

אני רואה רק את החיוב שבכך.

ערב טוב

אבי נוף.

אבי אף אחד לא ירד על בני ברמה האישית נהפוכו.

הבחור אמיץ ,נחמד והתכוון לטוב.

אני חושב שבסה"כ היה שקט מאז אותם שיחות,אני לא מבין למה תקפו את דודי סתם ככה עלהיותו חבר במשפחת FS

במקום להתיחס עניינית להודעות שלו.

תקן אותי אם אני טועה

ודרך אגב,המפגשים של צפון שפלה וצפון נראה שיש חומר אנושי ואווירה שונה.

אני חושב שאלעד התכוון בעיקר למסחרה של היכל נוקיה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מה שמדהים בפורום הוא חוסר המוכנות של חברי מועדון החמש לקבל ביקורת או הערות מכל סוג שהוא,

אתה קצת מכליל, לא ?

דווקא כאן קיבלת קשת שלמה של תגובות חברי המועדון, מקצה לקצה ומדחייה מוחלטת להסכמה.

אכן. חלק מחברי המועדון מסכימים איתך, חלק מתנגדים, וחלק לא חברי מועדון ועדיין יש להם דיעה מגובשת על האופן בו צריכים לחשוב חברי המועדון.

לכן, חברי מועדון ה-5, המעוניינים להביע דיעה, לכאן ולשם, מוזמנים לעשות זאת בשרשור חדש בפורום המועדון הסגור.

אספני רכב, שאינם חברי מועדון ה-5, ורוצים להשפיע על החלטות המועדון בנושא זה, מוזמנים להצטרף למועדון, ולהשפיע מבפנים בפורום הסגור.

הפורום לא אמור לתת במה לאספנים שאינם מהמועדון הבאים ללמד את המועדון כיצד להתנהל.

יש מספר מועדוני רכב בארץ, כל מועדון ינהל אצלו את הדיונים על מדיניות אחידה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...