Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבצע טיפול גדול{110000ק"מ} במאזדה 3 2005.

אבל כיוון שאינני מבצע זאת במורשה אני רוצה לרכוש את המוצרים ולשלם למוסך עבור הטיפול בלבד.

רציתי מידע על איזה מוצרים מומלצים{תחליפים} ומה העלות .

שמן מנוע כנראה אקח MOBIL1

פורסם

אני לא מכיר מוסך רציני שאתה בא אליו עם חלקים ואומר לו לעשות לך עבודה ולשלם רק על עבודה,חלק מהרווח שלו זה על חלקים:|זה כמו שתבוא למסעדה עם סנוויצ'ים על מה תשלם על זה שישבתה בפנים?

פורסם

אז ככה אני אפרט:

שמן מנוע חצי סינטטי עדיפות למוביל 1

מסנן שמן כנראה mann או משהו שאתם ממליצים

מסנן אויר-

מים ורודים מרוכזים-

פלאגים ngk או אם נצליח להביא מאי ביי אירידיום אז מה טוב.

ופילטר מזגן {לא חובה}

שכחתי משהו?

פורסם

פילטר שמן מקורי למאזדה 3 1600 עולה בין 45 ל60 ש"ח לכן אני לא ממליץ להשים תחליפי שמחירו בין 20 ל30 ש"ח.

אם הגיע זמנם של הפלאגים אז אני ממליץ על דנסו שזו החברה שמייצרת את המקורי פלאג אירידיום עם מק"ט SK16PR-E11

מחירו בין 75 ל-90 ש"ח לכל פלאג (סה"כ 4 פלאגים) הפלאג מיועד ל120 אלף ק"מ לכן מחירו הגבוה.

פילטר אויר שים תחליפי יש הרבה חברות

פילטר דלק ניתן לשים גם תחליפי

שמן מנוע מומלץ לקנות MOTOCRAFT 5W30 חצי סינטטי שזה המקורי ומחירו נע בין 100 ל130 ש"ח למיכל של 5 ליטר.

• תוכן חדש...